Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?
1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.
Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.
Ti mit gondoltok?
Nálunk is ez volt a helyzet, az én lakásomba költözött be két bőrönddel. Egy ideig segített (gyerekek előtt), minden szép és jónak tűnt. Nekem a második gyerek után kényelmesedett el, semmit nem segített, nyavalygott, hogy mert nem az övé a lakás. (sosem éreztettem vele)
A GYED-em annyi volt, mint az ő fizetése, előtte persze én fizettem minden számlát, azt az adósságot amit ő hozott. A GYED alatt én fizettem a számlákat, ő persze nem adott be semmit a közösbe, mondván kell neki ruhákra,erre-arra...
Én meg a 34-es vagyok,nálam is enyém volt a lakás sosem éreztettem vele,ő viszont egyre inkább nem akart beszállni a rezsibe,mert akkor még a megtakarított pénzemből és az nagyszülői örökségemből futotta havonta,és inkább szintén a hobbijaira ment el a pénze.
Ő viszont elkezdte azt éreztetni velem,hogy neki nincs lakása,és én meg visszaélek a helyzetemmel,mivel,könyörgöm,hogy a rezsi felét fizetnie kell?
54: Dettó mint nálunk. Hiába mondtam, hogy más pároknak sincs lakása, inkább örüljünk neki, hogy nem kell albérletet fizetni.
De állandóan csak nyavalygott miatta.
52. vagyok.
Úristen ezeket a - szinte - rémtörténeteket hallgatva félek gyereket vállalni a barátommal :S már beszélgettünk ilyen dolgokról és általában egyet értettünk, de ez durva! Bocs az offért.
Szerintem amúgy válás segíthet csak. Viszont ha én válnék emiatt, részletesen elmondanám miért döntöttem így, hátha megérzi a súlyát a hülyeségének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!