Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyen esetben mit tennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tennétek? Elválnátok? Vagy kibírnátok még 1 évig?

Figyelt kérdés

1 éves a lányunk. A férjem a szülés óta minden ft-al elszámoltat, de ő magának ugyanúgy megvesz dolgokat. Ha mondjuk kéne a lányunknak ruha és neki valami a számítógéphez, azt veszi meg. Szerinte ez így van jól, hiszen az ő fizetése.

Nekem ebből már elegem van, kerestem bölcsit, beszéltem a főnökömmel és el akarok válni. De anyukám szerint ez apróság, a férfiak iylenek, a nőknek az a dolga hogy egyben tartsa a családot. Mert a nők erősek, így vannak kitalálva.

Ti mit gondoltok?

2013. jún. 6. 12:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
87%
Ezek szerint te tartod el a férjed? A te lakásodban éltek, még a rezsibe se száll be...
2013. jún. 6. 16:30
 52/77 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is ez volt a helyzet, az én lakásomba költözött be két bőrönddel. Egy ideig segített (gyerekek előtt), minden szép és jónak tűnt. Nekem a második gyerek után kényelmesedett el, semmit nem segített, nyavalygott, hogy mert nem az övé a lakás. (sosem éreztettem vele)

A GYED-em annyi volt, mint az ő fizetése, előtte persze én fizettem minden számlát, azt az adósságot amit ő hozott. A GYED alatt én fizettem a számlákat, ő persze nem adott be semmit a közösbe, mondván kell neki ruhákra,erre-arra...

2013. jún. 6. 16:38
 53/77 anonim ***** válasza:
83%
Ennek a kapcsolatnak értelme nincs. Dobd ki, válj el es pereld be tartasdijra. Ennyi
2013. jún. 6. 16:39
 54/77 anonim ***** válasza:
91%

Én meg a 34-es vagyok,nálam is enyém volt a lakás sosem éreztettem vele,ő viszont egyre inkább nem akart beszállni a rezsibe,mert akkor még a megtakarított pénzemből és az nagyszülői örökségemből futotta havonta,és inkább szintén a hobbijaira ment el a pénze.

Ő viszont elkezdte azt éreztetni velem,hogy neki nincs lakása,és én meg visszaélek a helyzetemmel,mivel,könyörgöm,hogy a rezsi felét fizetnie kell?

2013. jún. 6. 16:47
 55/77 anonim ***** válasza:
89%

54: Dettó mint nálunk. Hiába mondtam, hogy más pároknak sincs lakása, inkább örüljünk neki, hogy nem kell albérletet fizetni.

De állandóan csak nyavalygott miatta.

52. vagyok.

2013. jún. 6. 16:52
 56/77 anonim ***** válasza:
83%
Tedd fel magadnak a kérédést, szerelmes vagy még a férjedbe? Jó érzés amikor veletek van? Tudtok még együtt nevetni? Bár az írásaidból merítve, szerintem te sem igazán vele szeretnéd elképzelni a jövőd, jövőtöket, és ha téyleg így van, akkor kár tovább szenvedned mellette, de ha fontos neked, akkor ne hagyd annyiban a dolgot. Állítsd válasz út felé, értesd meg vele, hogy igaz a te lakásod, de mivel házasok vagytok, így az övé is, és igen is kötelessége belefizetni, mint ahgy másba is, ha nem teszi, rakd ki az utcára!
2013. jún. 6. 16:57
 57/77 anonim ***** válasza:
83%

Úristen ezeket a - szinte - rémtörténeteket hallgatva félek gyereket vállalni a barátommal :S már beszélgettünk ilyen dolgokról és általában egyet értettünk, de ez durva! Bocs az offért.

Szerintem amúgy válás segíthet csak. Viszont ha én válnék emiatt, részletesen elmondanám miért döntöttem így, hátha megérzi a súlyát a hülyeségének.

2013. jún. 6. 16:58
 58/77 anonim ***** válasza:
38%
Hú, hát szerintem 180E Ft-nak a fele is elég kéne legyen kettőtök szükségleteire, ennek ismeretében már értem, miért ez a reakciója. Reálisabban ítéli meg a költést, mint Te. Ha már Te is úgy ítéled meg, hog talán sokat költesz, akkor kívülről megnézve talán már függőség is. Én 50-60 E-ből kijövök egy hónapban minden szükségletemmel, pedig fenntartok egy lakást....
2013. jún. 6. 20:58
 59/77 anonim ***** válasza:
56%
30: Na EZ a fura. Hogyan megy el CSAK rezsire 180 E Ft?...
2013. jún. 6. 21:00
 60/77 anonim ***** válasza:
55%
47 :PEdig ha így érzi, akkor azt is kéne éreznie, hoyg neki meg albérleti díjat kéne fizetnie... amiket használ, amortizálósnak, újra be kell szerezni, de sem a beszerzésben nem vesz részt, se ennek kölrtésegiben, mert nem az övé? akkor fizessen érte, mint szolgáltatésért. A bérlő is fizeti még a rezsit is!
2013. jún. 6. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!