Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/231 anonim ***** válasza:
100%

Kénytelen leszel megérteni, hogy ennyi pénzből fel kell adnotok a kényelmetekből, vagy éhenpusztultok. A gyerek megérti, ha elmondod neki, hogy nem lehet, mert apa elment, elvitte a pénzt, kész.

Gyerek a földön, meg a macska is: macskát fésüld minden nap, van nekünk is, úgy sokkal kevesebbet szőrözik. Nekünk kettő is van, mégsincs por meg szőr minden nap, tényleg 3-4 naponta porszívózunk csak. A gyerek meg ne kússzon a földön, figyelj rá oda.

Szeretnek pancsolni: semmi gond, de ne teli kádban. Fél kád víz bőven elég két kisgyereknek!

A kétévesnek mondd, hogy kap egy nyalókát vagy akármit, ha jó gyerek lesz és segít bevásárolni. Biztosan van olyan pár tízforintos apróság, amivel elcsábítható! :) Ha vannak barátaid, barátnőid, akár megkérheted, hogy felügyeljenek a gyerekekre, amíg te bevásárolsz, te meg majd vigyázol az övékre esetleg, ha nekik van dolguk.

Albérlet linkek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem egy van, ahol pl. 90.000-ből kijönnétek, tehát kb. 30.000-el olcsóbban. A kaució természetesen problémás, de ha a jelenlegi lakásét visszakapjátok, és hatsz egy kicsit a férjed jóindulatára, vagy van félretett pénzed, akkor megoldható!

U.i.: a linkeltek között biztos van egy kalap sz*r is, nem néztem végig őket, csupán ár-rezsiügyileg! De biztos van elfogadható kinézetű is.

2013. máj. 18. 23:59
 172/231 anonim ***** válasza:
84%

"160

Nem tudom ki /mi lehetsz, de tőled itt a Gyikon felfordul a gyomrom.Ahogy a kommentjeidtől is."

Felfordul a gyomrod, mert a kérdező siránkozása, rosszindulata ellenére is próbálok segíteni?

Tudod mit: hidegen hagy. Írtam én is sok kioktató kommentet, nem használt. Inkább segítek, hogy annak a 3 nyomorult gyereknek jobb legyen, nem cseszegetem tovább, mert ahogy látom tényleg segítségre szorul, mert magától nem tudja végiggondolni. Ez van!

2013. máj. 19. 00:02
 173/231 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet! de tényleg!

jó éjszakát

mindenki válaszát köszönöm.

2013. máj. 19. 00:08
 174/231 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az, hogy anyukád kiakadt, hogy 1 gyereket is szültél, azt megértem. Nyilván azt nem, hogy anyád létére azt mondja, edd meg, amit főztél, mert ha a gyerekem ilyen szarban lenne, akkor én próbálnék neki segíteni. Bocsi, hogy későn reagálok erre a kommentedre, tovább még nem olvastam. Az volt a kérdésed, mennyi gyerektartást kérnénk. Én úgy gondolom, hogy a felajánlott 75 ezerbe belemennék, mert sokan semmit nem fizetnek. Értem én, hogy mondod, neki sokkal több van, viszont csak a hivatalos pénzt nézik, ezért a több igényeddel hiába mennél bíróságra, nem érnél vele semmit. Nyilván a férjednek négyszemközt el lehet mondani, hogy te úgy érzed ahhoz, amit keres egyébként ez a 75 ezer kevés, de ha azt mondja nem, hivatalosan nem tudsz mit csinálni. Vagy elfogadod a 75 ezret vagy mész a bíróságra és ott a kevesebbet ítélik meg. Én úgy gondolom már annyira elromlott a viszonyotok, hogy a férjed nem fog többet adni. Főleg, hogy így beszél a gyerekeiről.
2013. máj. 19. 08:28
 175/231 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell börzére vinni a babaruhákat, eladod teszveszen-vaterán, apródon. Nem kell kimozdulni sem. Na jó, ha megveszik, akkor a postára, hogy feladd.
2013. máj. 19. 08:38
 176/231 anonim ***** válasza:
100%
Még ehhez a hozzászólásodhoz, amiben írod, mi minden költség van: porszívózni minek minden nap? Én heti 1x porszívózok, nincs kosz. Gyerek van.
2013. máj. 19. 08:39
 177/231 anonim ***** válasza:
79%

Azért az olyan válaszokat nagyon nem értem, hogy minek szült három gyereket. Amint látjuk, már így is szar a helyzete, de a remek tanácsok ellenére se tudja a gyerekeit visszadugdosni magába... Ha értelmeset nem tud valaki írni, akkor a baromságot miért nem tudja magában tartani?

A gyerekek még jó ideig ellesznek egy szobában, ezen ne aggódj. Ötgyerekes családból jövök, 15 éves koromig nem volt saját szobánk, és semmi gond nem volt vele. (Szüleim akkor tudták bővíteni a házat ráépítéssel.) Sőt, a kisebb tesóim még akkor is sokszor együtt aludtak, mikor már megvolt a külön szoba, mert magányosak voltak egyedül, nem volt kivel beszélgetni elalvás előtt, és a legkisebb félt is. :))) Úgyhogy az ilyen beszólásoknak sincs értelme, egy nagycsaládban élő gyereknek kicsi korában nem teher a testvéreivel lakni.

Kérdezőnek: a többiek jól írták, a porszívózásból és a mosásból tudnál visszább venni. Irreálisan sokat mosol, a 30 ezres vízszámla is rengeteg ennyi emberre. A két nagyobbat nem is biztos, hogy kádban kell fürdetni, beállítod őket, lemosdatod vízzel egy kis zuhannyal, víz elzár, szappan rájuk és a végén lemosod. :) Pár liter vízből megvan, szerintem egy hét alatt menne el annyi, mint egy teljes kád víz. Aztán heti egyszer be lehet őket tenni pacsálni is, de a napi rendszeresség nagyon pazarló. :(

A vasalást is jól írták, én csak kettesben élek a párommal, de szinte csak ingeket és szövetnadrágokat vasalunk, munka mellett nem is lenne többre energiám. Az "elmenős" pólókat, felsőimet vállfára teregetem, az otthoni cuccokat pedig a szárítóra, annál nem zavar, ha picit gyűröttebbek. A gyerekek úgyis összegyűrnek mindent seperc alatt. :)

2013. máj. 19. 08:59
 178/231 anonim ***** válasza:
39%
Nekem még az is feltűnt,hogy délután 5 körül tette fel a kérdést és jóformán folyamatosan válaszolt is mindenkinek!Hol volt a 3 gyerek?Akárhogy is zámolom éjfélig itt volt fent....Felelősségteljes anyuka!!!
2013. máj. 19. 09:17
 179/231 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó

Te még anya sem vagy, mert akkor tudnád, hogy egy JÓL nevelt 2 és 4 éves szépen eljátszik együtt vagy mellettem. A féléves pedig nem megy sehova a pihenőszőnyegéről..... Miért is kellene folyamatosan a nyakokun ülnöm? És nem mindennap teszek fel ide kérdést.

De gondolom, te felelősségteljesebb leszel....no comment.

A válaszadók 95%-nak nemhogy gyereke nincs, de vagy hímsoviniszta nőgyűlölő vagy épp huszonéves, férjeket lenyúló kis pi nák. Ha lenne gyereketek, akár egy is, akkor nem írtatok volna ennyire sértő válaszokat. De mégegyszer köszönöm a segítőszándékú válaszokat.

Téma részemről lezárva.

sziasztok

2013. máj. 19. 12:10
 180/231 anonim ***** válasza:
100%

"egy nagycsaládban élő gyereknek kicsi korában nem teher a testvéreivel lakni."

Azért ez sajnos nem mindenkivel van így, abszolút gyerek és jellemfüggő. Mi már 12 évesen szinte gyilkoltuk egymást, 1 év múlva költözhettünk külön szobába.

Nagyon szeretjük egymást, de egy serdülő gyereknek már szüksége van saját térre sok esetben.

2013. máj. 19. 12:12
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!