Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
 181/231 anonim ***** válasza:
20%
180 Egy kamugép ennyi. Ráadásul a stílus maga az ember alapon, két mondata elég, hogy az ember a megfelelő helyre rakja.
2013. máj. 19. 12:16
 182/231 anonim ***** válasza:
70%

"A válaszadók 95%-nak nemhogy gyereke nincs, de vagy hímsoviniszta nőgyűlölő vagy épp huszonéves, férjeket lenyúló kis pi nák."

Nocsak, a kedves kérdező csak nem haragszik a huszonéves lánykákra? :D Egyébként nem kell a férjeket lenyúlni. Amelyik férj ha menni akar, az megy anélkül is hogy a kis huszonéves férjeket lenyúló kis pi.nák bármilyen jelet is küldenének feléjük. Tudod, kettőn áll a vásár. Csak azt lehet "lenyúlni" aki hagyja magát.

2013. máj. 19. 12:55
 183/231 A kérdező kommentje:

Amikor huszonéves nő voltam, tudjátok, hogy hány nős ember kezdett ki velem?????Rengeteg. De én tiszteletben tartottam már akkor a családot és tudtam, hogy csak a farka húzza előre, tulajdonképpen nem fognak soha elválni. A huszonévesekkel nem tudom felvenni külsőre semmiképp sem a versenyt, sőt 3 gyereket is szültem és jelenleg kicsivel több vagyok, mint a szokásos 55kg. De én kihordtam és megszültem 3 egészséges gyermeket, akikből remélhetően normális emberek lesznek. A huszonévesek mit tudnak felmutatni? A miniszoknyájukból kilógó popsikájukat?

Minden kapcsolat kezdetben happy, de ott is eltelnek az évek, és ugyanazok a problémák elő fognak jönni. Mert mutassatok már egy olyan nőt is, aki örömmel takarítja a kakát a férje után, mert még a wc-t is képtelen rendesen lenyúlni és sorolhatnám a trehányságát. Olyan, mint a csiga, nyomot húz maga után-kosz nyomot. Elkényelmesedett, kiszolgáltatja magát.

Ti huszonévesek????Ti alig várjátok, hogy egy 35+ mocskát takarítsátok???? Akkor hajrá, parancsoljatok, itt a férjecském, lehet vinni. De már most mondom, hogy soha többet nem akar gyereket, persze ezzel nem dícsekszik az új jelölteknek. Mert csak KEFÉLNI akar ő is, mint minden 35 feletti.... Kis buták és naívak vagytok, ha nem láttok át egy nős emberen.

2013. máj. 19. 13:45
 184/231 A kérdező kommentje:

Te 48%-os! beakadt nálad valami!!!

kamugép.

oké, jól írtad le, helyesen. Gratulálok. Egyéb hozzáfűznivalód nincs?

ui: a gyerekek alszanak most. MIndhárom egyszerre. Csak mielőtt a gyámügyet rámhívnátok:DDDDDD

2013. máj. 19. 13:49
 185/231 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok, családanya, férjjel, de ez a véleményem:

Megcsalásban hibásak sorrendje:

1. Megcsaló fél. Ha rossz is a kapcsolat meg kell oldani.

2. Megcsalt fél

3. Szerető. Mert ha nem, akkor alámászik más. Szingli ember azt csinál amit akar. Bár én sem mentem bele soha ilyen szerepbe azt azért hozzátenném

A megcsalt félnek sz.r? Igen. És akkor mi van? Szenvedjen a gyerek, mert az egyik szülője nem tud megállj parancsolni magának, a másik meg még 10 év múlva is ezen siránkozik? Bármelyik jó szülő szerinted? Ha már így alakult, sírd ki magad, menj el boxolni, égesd el a fényképét vagy amit akarsz, aztán emelt fővel lépj tovább! Nem csak a gyerekeidért, hanem magadért is! Így sosem leszel boldog.

2013. máj. 19. 13:51
 186/231 A kérdező kommentje:

Én hibáztatom magamat, mert tényleg alpári lett a stílusom, nagy a szám, hogy megvédjem magamat. De miért?

Mert 0 segítséggel itt nevelem a gyerekeimet és ő azzal jön, hogy női szerepek-férfi szerepek. Ezért nem segít. De amikor jön a tulaj a rezsiért, ami az "ő" pénzéből kerül kifizetésre (én a bérleti díjat fizetem hó elején), akkor még a 60 e ft-otis nagy nehezen tudja hazahozni. Csurgatja a pénzt, így gazdálkodni sem lehet, tervezni sem. Egyiknap hoz 20 e ft-ot, napokig semmi, majd 10 e ft....és egész hónapban ez megy.

Igen, hibás vagyok, mert túlságosan lefoglaltak a gyerekek, rá már nem jutott sem idő, sem érzelem a részemről, de ő is eltávolodott tőlem, ő sem tett semmit a kapcsolatunkért.

Pedig voltak helyzetek egy-két éve, amikor nagy volt a baj az életünkben (gyerekek, lakás), akkor mindig jól összefogtunk, kijöttünk mindig minden bajból, nem estünk pánikba. Lehet, hogy ezek a dolgok is felőrölték a kapcsolatunkat.

És igen, kedves fiatalok. Ragaszkodjatok a császárhoz, mert lehet, hogy leszaranyáz a férjetek, de legalább a hüvelyetek rendben marad. ez egy jótanács.

2013. máj. 19. 14:00
 187/231 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező! Te most az itteni válaszolókon adod ki a haragod, amiért a férjed ilyen. Engem nem zavar, mert 1. nem veszem magamra, 2.inkább itt add ki, mint a gyerekeiden.

A rosszindulatú emberekkel ne foglalkozz,hisz ezen az oldalon van 1 pár.Azt nézd, hogy sokan adtunk tanácsot, hogy mit tégy.

2013. máj. 19. 14:12
 188/231 anonim ***** válasza:
79%
Hagyd már végre szegény három gyerekedet!! Tudod te hányan vannak itt akinek 3 gyereke van! Ezzel még nem te találtad fel a "spanyol viaszt" ! Tudod ez ezgy ember életében természetes folyamat, az hogy szültl 3 gyereket az igen szép teljesítmény, de ettől még nem kéne ilyen magasan hordanod az orrod. Sokan vannak akik rosszabb helyzetben élnek, mint ti fogtok a válás után! De a férjed lehet úgy gondolokozik, hogy inkább 3 huszonéves csaj, mint egy spórolni nem képes, nagyképű 3 gyerekes anya, aki nem tud áldozatokat hozni és SPÓROLNI!!!
2013. máj. 19. 14:16
 189/231 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező.

Én megértem a haragod, nem is kioktatni jöttem, mert nincs értelme. Csak azt ne felejtsd el, nem minden huszonéves fiatal lány akar rámászni és kikezdeni középkorú apukákkal. Én is 21 leszek, és soha, eszembe se jutott, hogy valaki házasságába belerondítsak. A másik pedig az, hogy egy viszonyhoz is két ember kell, nem pedig egy. Ezért én csak annyit kérek, hogy ne nézz le minden fiatal lányt, mert nem mindegyik viselkedik úgy, mint az, akivel csalt a férjed.

20L

2013. máj. 19. 14:18
 190/231 A kérdező kommentje:

Naponta ő rendel éttermekből magának a munkahelyére, mert kétszer nem eszi meg, ha főzök, dobhatom ki a maradékot. Ő vesz hülyeségeket, felesleges dolgokat a gyerekeknek. Ő zabál húst-hússal és egyéb drága ételeket. Rendben, megfogadom a tanácsokat a háztartást illetően és meg is köszöntem a válaszokat.

Azért sorolj már fel tényleg olyan családokat, ahol 4 éven belül született 3 gyerek és NEM ikrek!

Nem hordom fent az orrom, csak érzékeltetni akarom, hogy kiba...szott nehéz, nemcsak a boldogság van a gyerekekkel. Mindegyiknek ugyanannyi figyelmet adni, tanítani őket, mesélni nekik, azért tényleg embertpróbáló és ezt nem azért írom mindig, mert de fasza anya vagyok, hanem pont azért, mert 1 esetleg 2 gyerekkel nem lennék ennyire bepánikolva válás esetén.

2013. máj. 19. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!