Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
 221/231 A kérdező kommentje:

A gyerekek előtt nem veszekszünk, csak beszélgetünk. Amikor kint sétálunk és elmennek messzebb, akkor hozom fel a témát.

Lényeg, amitől ledöbbentem:

4 évesem most este: "anya, akarok mégegy kistestvért. nagyon szeretném."

Én: nem lesz mégegy kistestvéred. van már ígyis két testvéred, ígyis irigykedsz.

Mire ő: "azért akarok, hogy akkor megint szeretni fogjátok egymást"

egyszer, amikor kérdezte, hogy ő hogyan is született, akkor mondtam neki, hogy azért született, mert én és apa nagyon szerettük egymást és ezért ő és a testvérei is megszülettek. a szeretet hozta őket létre.

ezt csak azért írtam, hogy válás esetén a gyerekeknek hatalmas törés lesz. ezért kell meggondolni minden cselekedetünket és próbálni a problémákat megbeszélni, nem az egyszerűbb útat választani.

szerintem...

2013. máj. 20. 20:44
 222/231 anonim ***** válasza:

223

"válás esetén a gyerekeknek hatalmas törés lesz. "

Azoknak a gyerekeknek lesz hatalmas törés, akiknek az apjuk valóban apa.A nap otthon töltött részében.Nálatok ez nincs igy.

A férjed, legalábbis az irásod szerint: nem az. Egyrészt még ha szeretne, akkor sem tudna jó apa lenni, hiszen aki éjszaka vendéglátózik annak nappal muszáj pihennie.

Ezt már nagyon elrontottátok. Mindketten. A pasid is te is. Most már csak rajtad múlik, fognak e további sérüléseket elszenvedni a kicsik; vagy sem. Ha cirkuszolsz, és igy fojtatod mint eddig. Boritákolható, hogy a gyerekeid összetörnek. Ha felépited egyedül az életed, és aki veled akar tartani az fog, aki meg nem, az menjen Isten hirével alapon sokkal előrébb fogsz jutni, mint most gondolnád.Már ha a gyerekek előtt fogod tartani magad.

2013. máj. 20. 21:12
 223/231 A kérdező kommentje:

Januártól dolgozik ilyen munkahelyen, eddig normális időrendbeli állásai voltak. azóta hatalmasodott el a gond. ezt az állást a barátja adta, mert nem talált mást, és azonnal kellett a fizetése. azóta rájött, hogy ez az ő világa.....

érdekes, mert épp egy családapának nem való egy ilyen pub-ban való munka.

de rájött, hogy milyen jó, hogy rácuppannak direktben a nők, főleg, hogy ez egy egyetem mellett van.

2013. máj. 20. 21:23
 224/231 anonim ***** válasza:

225 A nagyobb gyerekednél még 2 év, a középsőnél 4 év, a kicsinél meg 5,5 év kell hogy a valódi stabil erős kötődés kialakuljon, a pasidnak meg mindeközben 110% apukának kéne lennie. Nálatok a reménysugara nincs meg ennek. Érted? A reménysugara. Az összes gyerek csak hozzád kötődik.

Nem az az apa, aki hazajön, és lehuppan a Tv elé, hanem az aki a hét 7 napján órákat eltölt a gyerekeivel-törődve, játszva, odafigyelve rájuk(!). Az az apa. Ez ami neked van-max., kolonc a nyakon..

2013. máj. 20. 21:28
 225/231 A kérdező kommentje:
a szakmája egészen más, az életben nem gondoltam volna, hogy tulajdonképpen kocsmáros lesz (+üzletvezető)az éjszakában.
2013. máj. 20. 21:28
 226/231 A kérdező kommentje:

20-tól alszanak a gyerekek, mégis a 4 éves felsírt, pedig nem szokott szinte soha, hogy "apát akarom"

hm....azért csak kötődik hozzá, valamennyire azért csak felnéz az apjára, mégha alig van is itthon.

2013. máj. 20. 21:31
 227/231 A kérdező kommentje:
inkább 4,5(4év5hó) éves, 2,5 (2év 3hó)évesek a gyerekek, csak nem akartam ennyire hónapra belemenni.
2013. máj. 20. 21:35
 228/231 anonim ***** válasza:

229 A gyerek 6 éves koráig alakul ki az erős kötődés.

Lényegtelen, hogy üzletvezető vagy kicsuda micsuda. Az éjszakába dolgozik, tehát nappal pihennie kell. 3 ilyenkorú gyerek minden csak nem pihenés..Szóval még ha akarna, akkor sem tudna velük foglalkozni..

2013. máj. 20. 22:17
 229/231 anonim ***** válasza:
228 Persze, mert a család egysége megbomlott, de a kötődés, valódi kötődés a tied-nálad van.
2013. máj. 20. 22:19
 230/231 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mostmár elhiszed, hogy nem kamuztam. sajnos....
2013. máj. 21. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!