Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/231 anonim ***** válasza:
100%
De a férjedet ne számold bele, mert ő nem fog veletek élni, ott enni.
2013. máj. 18. 23:19
 152/231 anonim ***** válasza:
100%
U.i.: vásárlás: ha valami különösen akciós, akkor vásárolj be belőle, és fagyaszd le ami nem kell!
2013. máj. 18. 23:20
 153/231 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!!! Nagyon hideg a lakás, pince van alattunk, télen megfagytunk, mégis 40 e ft alatt nem volt. 2 nagyobb szoba, 55m2 az egész. Pont ideális jelenleg.Bár nagyobba szerettünk volna épp költözni.....

A netet hűségre kötötte, digitális tv-vel, 10 e ft.

Az ebédet rendelem, jelenleg képtelen vagyok ebédet is főzni, a többit én csinálom. Rendelés heti 6-7 e ft. Főzelék, gyümölcsleves-változatos, egészséges, finom-gyerekek imádják-nagy adag, nekem is jut.Szerintem többe kerülne, ha én főznék.

Mindennap mosok, sokszor 2 adagot is és vasalok is.

Állandóan porszívózok-áram miatt írom.

a kicsi már 74-es ruhákat hord, folyton kinő mindent.

Öröklés nem megoldott eddig nem jött be.... Nem egyneműek, méretük alapján sem volt eddig nyerő.

El kellene adnom egy csomó babaruhát, kértem legyen itthon, hogy börzére kivigyem-nem marad.

Posta itt nincs, az félóra buszút....

2013. máj. 18. 23:27
 154/231 A kérdező kommentje:
Vásárlás: hogy oldjam meg autó nélkül, legalább 2 gyerekkel, hogy még csomagot is cipeljek? Egy bolt van itt, a legdrágább fajtából. Teszkó félórányira.
2013. máj. 18. 23:28
 155/231 anonim ***** válasza:
100%

"

tgyás, gyed mellett NEM LEHET munkát vállalni vagy lemondtál mindenről? "

Le, mert melóval többet kellett keresnem.

2013. máj. 18. 23:34
 156/231 anonim ***** válasza:
100%

156

Úgy ahogy más is.Amikor letette a kocsit, és pár éve januárba hóba-fagyba 3 felé vitte gyalog a gyerekeit.

Úgy.

Tesco? keresel olyat ami metro közelébe van-ha ragaszkodsz ehhez az üzletlánchoz. De előbb utóbb ráfogsz jönni, hogy nem olyan olcsó dolog, mert az idő többet ér.

2013. máj. 18. 23:36
 157/231 anonim ***** válasza:
100%
Neked mindenre van kifogásod! Minek mosol napi szinten kétszer is?? Te nem is akarsz spórolni!!! Vagy összekapod magad vagy le fogsz csúszni nagyon csúnyán!!! Ajánlom ruha terén a vöröskeresztet és a családsegítőt!!!!
 158/231 anonim ***** válasza:
93%

Hát akkor viszed a gyerekeket a félórányira lévő teszkóba! Nincs választásod. Az ár fontosabb, mint a kényelem. Gázos, de egy banyatank segíthet - tudod, a húzós bevásárlótasak, ami a néniknek van. Többet cipelhetsz, könnyebben.

Napi mosás, porszívózás, vasalás - rengeteg. Felejtsd el. Rendszerezz! Nem minden koszos, ami egyszer rajtuk volt. Porszívózni 3 gyerek mellett is elég 3 naponta. A gyerekeket szoktasd arra, hogy elpakolnak miután játszottak. Csak azt vasald, amit muszáj. Mert a gyerekruhákat felesleges. A férjed ingjeit gondolom kell, de annak vége. Kosztümöket, szoknyákat, blúzokat, élére vasalt nadrágokat kötelező vasalni - pulóvereket, otthoni pólókat, gyerekruhákat felesleges. Ha szépen, egyenesen teregeted ki, akkor nem lesz gyűrött. De a gyerek egyébként is összegyűri 2 perc alatt. A mosás a legfontosabb. Nadrágot elég heti 1x, ha nem foltos, vagy büdös. Pólót naponta, de szagold meg, ha nincs szaga és nem foltos, akkor jó mégegy napra. A mosás rengeteg víz, erre figyelj oda.

A netet mennyi felmondani? Ennek már kevesebb, mint feléért is van tv+internet - és abba gondolj bele, hogy az évi szinten 60.000 ft. Mert ha pl. 10.000 felmondani vagy 20.000, de éves szinten a dupláját nyered majd, akkor mondd fel. Kivéve, ha hamarosan lejár. De ez hosszútávon nem fenntartható!

Esetleg elgondolkodhatsz jobb elhelyezkedésű/kedvezőbb árú lakásokon is. Ha elárulod, melyik kerületek jöhetnek szóba, szívesen keresek is.

159/231 A kérdező kommentje:

Bp. legolcsóbb kerületében lakunk, ami az ingatlant érinti. Zöldövezet, Bp. vége. Itt még busz is csak egy jár, nemhogy metró:DDD

Ezek nem kifogások, hanem tények.

Porszívózás: kicsi földön van, macska szőrös....

tv előfizetést holnap megnézem, remélem magával viszi, ahova költözik.

víz 2 hónapra eddig 30 e ft volt:(

imádnak pacsálni, úszni:( de legalább egyszerre fürdik a kettő

ez a banyakocsi jó ötlet, valahogy a babakocsira kellene rögzíteni. a 2 éves nem a legjobb sétapartner vásárlás terén.

Szóval higgyétek el, nem kifogás, de 3 gyerekkel tényleg nem a legegyszerűbb még a legalapvetőbb dolog sem.

Legalább 10x felsírt a két kicsi most este, érzik a feszültséget:(

2013. máj. 18. 23:43
 160/231 anonim ***** válasza:
37%

160

Nem tudom ki /mi lehetsz, de tőled itt a Gyikon felfordul a gyomrom.Ahogy a kommentjeidtől is.

2013. máj. 18. 23:45
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!