Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
 191/231 anonim ***** válasza:
80%
Tudod anno, a Te szavaiddal élve én is "huszonéves kis p.na " voltam. DE 6 éve együtt vagyunk a férjemmel, gondoskodunk az első házasságából született 2 gyerekről és most jön a közös babánk! Nekem meg nemcsak miniszoknyám van/volt, hanem nyelvvizsgám és diplomám!!! Lehet logikusan életet tervezni egy tönkrement házasság után! Lehet a férjed is találni fog egy olyan nőt, aki elfogadja és szereti őt olyannak amilyen és még a gyerekeit is elfogadja! Nem tudhatod! De neked változtatnod kellene a stílusodon, mert gíy senki sem fog mégcsak hozzád szólni sem. Anyós-após nem tud segíteni pl. gyerekfelügyelet?
2013. máj. 19. 14:24
 192/231 A kérdező kommentje:

Igazad van 20 éves lány, nem általánosítok, de nagy általánosságban azért nem kell félteni a huszonéveseket.

Én sem voltam olyan, de a korosztályom akkor anno, igenis élt az alkalommal rendszerint.

2013. máj. 19. 14:27
 193/231 A kérdező kommentje:
Akkor ki kell lépni a kapcsolatból, elválni, utána új kapcsolatot létesíteni. Nem?
2013. máj. 19. 14:28
 194/231 anonim ***** válasza:

Egyébként mikor fog elköltözni a férjed?Vagy most meddig él veletek?

Ne foglalkozz azzal, hogy ő mennyit evett, mert neked és a 3 gyereknek te fogod kialakítani az étkezési szokásaitokat, s az nem fog annyiba kerülni, mintha a férjed is ott lakna.

2013. máj. 19. 14:31
 195/231 A kérdező kommentje:

Apuka apukája alig várta, hogy a fia 30 évesen elkköltözzön, hozzám. Anyukája meghalt. Unokákra nem kíváncsi, újranősült egy fiatal nővel, afrikai utazás érdekesebb, mint az unokák.

apja-fia

anyu, ha itthon van esténként átjön 1-1 órára. de nyáron nem lakik otthon, kiköltözik a nyaralójába

2013. máj. 19. 14:34
 196/231 A kérdező kommentje:
1-jét mondott tegnap.
2013. máj. 19. 14:35
 197/231 anonim ***** válasza:
70%
Az én anyukám elvált apámtól, mikor én 4, öcsém két éves volt. Aztán új pasi, még egy baba, a hugom. Mostohaapám soha nem dolgozott, havi 80ezerből éltünk 5-en. Mégis itt vagyok, nem érzem magam kevesebbnek. Sőt, elmondhatom magamról, hogy soha nem volt külön szobám, két tesómmal éltem egy szobában 18 évig, másfél éve párommal élek. Szóval megértem azt, hogy félsz, mi lesz, de hidd el, ha 80ból meg tudtunk öten élni, havi 150-200-ból ti is ellesztek 4en :) És olyan apróságokra kell figyelni, hogy nem kell mindenből a legdrágábbat venni, meg hasonlók. Hidd el a gyermekeid szeretnek téged, és becsülni fogják, hogy egyedül felneveled őket. Csak szeretetben kell élni :)
2013. máj. 19. 14:46
 198/231 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon sok családban van három kisgyerek. Biztos nehéz, de mint írták korábban nem te találtad fel a spanyolviaszt. Sőt ismerek olyan anyukát aki kevesebb mint 3 év alatt 4 gyereket szült, a középsők ikrek. Még nagyon kicsikék. A legkisebb 1-1,5 év között lehet valahogy. Gyönyörűen élnek. Tudod mi a titka? Egy normális férfinak szülte a gyerekeket és ő maga is normális:)
2013. máj. 19. 14:58
 199/231 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg olcsóbb az ebéd ha rendeled, mintha te főzöd? Nem tudom mennyi a rendelt kaja sosem rendeltem még, itthon főzök. Nekem most 13 hónapos a fiam, a vateráról meg apródról szoktam rendelni de csak farmernadrágot és kertésznadrágot. Azt kihozza a posta csomagként, ott tudnál esetleg spórolni. Nézd meg mennyi lenne a kaja ha te főznéd. Pl. ma csináltam zöldbabfőzeléket meg fasírtot, azt fogjuk enni holnap is mert elég sok lett. Maradt tegnapról borsóleves azt ma megettük a zöldbab és fasírt elé. Holnap a főzelék, fasírt elé csinálok egy zellerkrémlevest.... holnapután meg egy mákostésztát, a levesből tuti marad majd még keddre is....
2013. máj. 19. 15:09
 200/231 anonim ***** válasza:
100%
201-es vagyok. Az idősebb gyerekektől is van biztosan régi ruhád, azokat rázd át, tuti van ami jó lesz a kicsire. A tele kád vizet meg felejtsd el... Én a nagykádba rakom a kiskádat (egészen bele) az aljára öntök valamennyi vizet, olyan kb. 20 centit. abba beleül, prímán eljátszik benne, le is szappanozom közben és a végén letusolom mielőtt veszem ki a vízből. A haját is akkor mosom mikor a végén megnyitom a csapot. Vasalni csak azt szoktam amit nagyon kell. Felejtsd el a vasalást... Teregetni kell szépen. A macskát vagy fésüld vagy vigye magával a férjed. Főleg ha nem a tied, vagy csukd ki a konyhába.
2013. máj. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!