Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?
3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.
Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....
Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.
Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.
Ti mennyi gyerektartást kérnétek?
201-es...
Itthon sütök aprósüteményt, kókuszosat főleg, abba lehet tenni aszalt akármiket, csokit a tetejére bármi és egy ezresből megvan egy adag (durván számolva) ha az olcsóbb margarint veszed. (lidliben van 150 körül egy tégla) ezt tudják nassolni a gyerekek, én boltit nem is szoktam venni. Meg vasárnaponként szoktam sütni valamit még emellé. Sajtkrémeket is itthon csinálom tejfölből. Próbálok minél több dolgot saját magam előállítani, mert nem csípem az adalékanyagokat meg a sok termék sok szemetet termel... (zacskók, dobozok stb.)
adalékanyag nincs a teletáltól rendelt ételekben. Bezzeg a margarin baromi egészségtelen. Én nem veszek egyáltalán, csak vajat.
Szerintem megéri tőlük rendelni, mert baromi jó a minősége, hús, sajt, főzelék, leves tele gyümölcsökkel és mint írtam, nálunk egyféle kaját nem esznek meg többször. Ez van.
Mégegy a fűtésnél nem igaz a letekerem-feltekerem, egységesen 3-on hagyva olcsóbb számla jött ki, mint amikor tekergettük, érdekes, de ez fizika.
Ezeket azért írom, hogy tapasztalataimat megosszam, nem kifogásként.
Az rendben, hogy a férjed nem evett meg egy kaját többször, de a gyerekeket neveld le erről.Igazából még nagyon kicsik, s formálhatóak.
Ne engedd, hogy egy ilyen pici gyerek irányítson a férjed hülyesége miatt(gondolom tőle vették át ezt a nem eszem meg másodjára szokást).
Addig kell nyújtózkodni, ameddig a takaró ér.
Mondtam a férjemnek, hogyha nem ad több pénzt, akkor a 4 évest vigye magával az új nénihez, hisz az úgyis ráér, nem dolgozik, legalább ellesznek és akkor nem kell annyit fizetnie. Mondtam, hogy nem akarom, hogy mindhárom gyerekem nélkülözzön, mert neki felállt a fütyköse. Vigye a nagyot. Persze nem gondolom így, de teljesen komolyan mondtam. Eszibe sincs vinni, ezt mondta.
Majd felvetettem, hogy költözzön ide a kiscsaj egy hónapra, én addig elmegyek anyuhoz, nézzük meg, hogy hogy bír 3+1 gyerekkel, a nevelésükkel, apuka folyamatos mocska utáni takarítással, zabálási szokásával. Erről sem akar hallani. A csajjal jól kitárgyalnak, hogy milyen egy házisárkány vagyok, pedig igazán csak egy dolgot kértem, hogy őutána ne kelljen már folyamatosan takarítanom. Neki már ez is gond, pedig a gyerekeknél minimálisan segít, néhanapján elmosogat és ennyi. minden mást én csinálok. de a legegyszerűbb lelépni, a könnyű útat választani, pedig alkalmazkodni, megtanulni közösen élni, gyerekeket nevelni, az a kihívás. nem az, hogy elandalog az új nővel, nincs probléma, nincs semmi, persze, hogy problémák sincsennek. A probléma elől a legjobb egy másik nőhöz menekülni, ahelyett, hogy megbeszélnénk. Elképzelem, hogy elköltözik és 3 hónap múlva megeszi a kosz, mocsok és hív, hogy neki ez mégsem jó. vagy mégis mit képzel? mindenki eltűri, hogy a kakáját a wc-ben hagyja, zabál és minden maradékot úgy hagy, ahogy odarakta, hogy a sáros, mocskos cipőjével körbejárja a lakást, nem veszi le, hogy az utcáról hazajőve nemhogy kezet nem mos, hanem bedöglik a ruhájába a csecsemő által feküdt ágyba????és sorolhatnám napestig a húzásait. melyik nő tűri ezt el hosszú távon? ja, hogy csak a szex és a szerelem? meddig? pár év és ugynazok lesznek a problémák. vagy én látom rosszul?
és a nő tudja, hogy én vagyok.......
AKadj már le erről kérdező.
A férjed egy tahó, te meg valóban egy hisztis házisárkány vagy, aki nem egy dolgot elrontott!
Az, hogy a férjed nem takarít maga után a te hibád is, ugyanis ez alapvető - tehát vagy ilyen volt akkor is, mikor hozzámentél, és így fogadtad el, vagy később kényeztetted el. Ha nem tetszik, hogy minden nap mást eszik, ne főzz rá! Ennyi! Ha széthagyna a ruháit? Kidobnám a kukába a 2. figyelmeztetés után. Ha nem mosogat el? Beleborítanám a maradékát a számítógépébe!
Ilyen hülye emberrel másképp nem lehet bánni.
Egyébként meg nem értem, mi a f*szt sírsz utána. VIgye csak a p*csa, kit érdekel? Komolyan kell neked egy ilyen ember?
nem volt ilyen , féléve változott ennyire. már dobtam ki a kajáját, ....
na épp ezért lettem hisztis pic sa, mert nem megcsináltam, hanem szóvátettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!