Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
 211/231 A kérdező kommentje:
miért is anyuka????
2013. máj. 20. 15:50
 212/231 anonim ***** válasza:
40%
Csak!Mert úgy gondolom!
2013. máj. 20. 17:05
 213/231 A kérdező kommentje:
aham, meggyőző válasz:D
2013. máj. 20. 17:24
 214/231 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy mindenek lehordód a lányt meg a gyerekeid apját még semmi sem fog változni.
2013. máj. 20. 18:02
 215/231 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem látod rosszul, nagy valószínűséggel ez lesz, amit írsz, hogy amíg tart a szerelem, újdonság a szex, addig lesznek együtt, utána amikor jönnek a problémák, a férjed onnan is tovább fog állni. Mert amiket leírtál, abból arra következtetek, hogy ez a pali csak megcsinálja a gyereket, de amikor probléma lenne, akkor már dobbant.
2013. máj. 20. 19:10
 216/231 A kérdező kommentje:

Egyébként ma már tagadott mindent, hogy csak barátok és csak elpanaszolta, hogy milyen egy szemét ember vagyok és ő, mint a barátja, vigasztalja.

ahhoz képest, az egyetlen sms, amit el tudtam olvasni a legalább 10-ből arról szólt, hogy "mostmár ne a lakásomon találkozzunk és ne is a kocsmába(munkahelye a férjemnek)"

Ha a barátja lenne a csaj, akkor megmenteni próbálná a kapcsolatunkat, nem lenyúlni a férjemet.

mondtam én.

Erre a férjem azt mondta, hogy nem tudja miről beszélek, ő soha nem csalt meg, nem csókolozótt, semmi.....

Hogy őcsak nyugalmat akar, csendet, hogy senki ne ba sztassa.

Erre mondtam, hogy költözz, de 3 hónap múlva, amikor a retektől nem látsz ki a lakásból, akkor ne akarj visszajönni.

Szóval tagad, hazudik és hülyének néz.

2013. máj. 20. 19:27
 217/231 anonim ***** válasza:
78%

Nekem csak egyetlen kérdésem már hozzád:

Az életbe valaha te egyedül főztél már egy komplett vasárnapi ebédet a családodnak?

2013. máj. 20. 19:49
 218/231 anonim ***** válasza:
73%
férjed+2 gyerek, mert a pici ugye még nem eszik.
2013. máj. 20. 19:54
 219/231 A kérdező kommentje:

Amióta a 3. baba megszületett, így ritkábban, márcsak azért is, mert hétvégén SINCS igazából itthon a férjem, valamint segítség nélkül 3 gyerek mellett komplett menüt főzni nem egyszerű.

A 3. hogy nem esznek sokat a gyerekek, így egyszerre csak egyféle kaja van nálunk.

Esténként is főtétel van javarészt, azt mindennap én csinálom, ezek az egyszerűbbek.

Pl. franciasaláta +sütőben sütött csirkemell filé.

rántott máj zöldséggel, tejberizs, néha tésztás ételek. Mivel az ebédet rendelem fél éve, így ebédre nem kell főznöm, nem is tudnék, hisz délbe megyek a legnagyobbért a félórányira lévő oviba. Hazahozom, megebédelünk a kisebbel, alvás.

Reggelit is készítek, ma tojásrántotta volt hagymával, paprikával, téliszalámival-még mielőtt megkérdezed.

De miért kérdezted a főzést? Írtam már, hogy hétköznap rendelem.

2013. máj. 20. 20:17
 220/231 A kérdező kommentje:

7-ből 6 napot biztos dolgozik, 12kor elmegy és hajnalban (3)jön haza.

És mint írtam se nagyszülők, se senki segítségem nincs.

2013. máj. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!