Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy a bíróság az apának ítélje a gyerekeket?
Nem én vagyok az apa. Családon belüli kérdésről van szó. És az a haszna származna az apának ebből, hogy máskülönben az anya messzire költözik a gyerekekkel és többé nem láthatja őket, vagy nagyon ritkán. A gyerekek mikor az anyjuknál vannak, állandóan az apjukhoz mennének, és egész máshogy viselkednek a két szülőnél. De hát hiába mondja az apa a bíróságon azt, hogy márpedig a gyerek is boldogabb velem, ha erre nincs valami hatalmas bizonyíték...
Ezért kérdeztem. Meg azért is, mert én úgy hallottam, hogy szinte lehetetlen vállalkozás, ha valaki ezt szeretné elérni.
"A gyerekek mikor az anyjuknál vannak, állandóan az apjukhoz mennének,"
Amikor meg az apjuknál akkor az anyjukhoz akarnak menni.
Teljesen természetes és megszokott reakció kisgyerekektől.
Legalábbis aki gyerekes szülő az ezt tudja.
Amikor az apjukkal vannak, nem akarnak az anyjukhoz menni. Velük vagyok, ergo csak tudom :D
Egyébként "kedves" válaszadó: nem kértek fel semmire, pusztán kíváncsi vagyok.
Nem tudom, nálad vajon mi váltotta ki ezt a hatalmas méretű negatív hullámot,( biztos valahol a te kérdésed is fellelhető itt... )De meg kell hogy lepjelek, nem én vagyok "a néni"! JÉ!:D
De nyilván nem azért írtam ki a kérdést, hogy barkóbázzak bárkivel is, hanem hogy választ kapjak rá.:)
9 Jól van na:DD Csak cukkoltalak:DD
A magán véleményem annyi:
Az a nő aki szereti a gyerekeit és tiszteletben tartja a gyerekek-apjukhoz fűzödő érzéseit, sosem költözne 1 óra távolságnál távolabbra. Pontosan a gyermekei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!