Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél helyezi el a bíróság a gyerekeket, ha az anya csak
az egyik gyereket tudja vállalni, az apa pedig nem
vállalja?
vagy az anyához, vagy pedig közlik, hogy add intézetbe.
2010. máj. 14. 19:00
Ha egyik szülőnek sem, akkor rákérdeznek, hogy a nagyszülők vagy egyéb rokon vállalja-e a nevelését. Amennyiben senki, akkor nevelőszülőkhöz kerül...
Talán nem ok nélkül olyan a gyerek, amilyen.
2010. máj. 14. 19:05
Saját gyereked nevelését nem tudod vállalni? Ez szomorú. Sajnos intézetbe fog kerülni, és mivel hiperaktiv nagyon rossz helye lesz ott. Sok gyerek között nem tudnek vele kellő képpen foglalkozni. Gondold jól meg. Te szülted, neked kell felnevelned.
2010. máj. 14. 19:22
Kedves kérdezö!magyarázd már el nekem,mi az h csak eggyet tudsz nevelni??megcsinálni megtudtad a 2 öt mi?és mert a gyerek hiperaktiv,azért nem tudod nevelni?ha azt mondanád h anyagi oko miatt,még azt sem érteném meg.hogy lehet 2 gyereked közül csak az egyiket választani?szégyelheted magad.szegény gyerekek....
(Zsoka)
2010. máj. 14. 19:32
Hát, erre én sem tudok szépet mondani :( Inkább nem mondok semmit, egyezik a véleményem a többiekével.
2010. máj. 14. 19:38
Pff... kérdező, szánalmas vagy te is meg a férjed is...
2010. máj. 14. 19:49
Rögtön gondoltam, hogy a problémás gyerek az amelyiket egyikőtök sem vállalja. Szomorú történet és még szomorúbb lesz, mert ezt a gyermekedet végleg el fogod veszíteni. Tényleg ezt szeretnéd? A vége állami gondozás lesz.
2010. máj. 14. 20:02
8/29 noci_99 válasza:
Nem sajnálod azokat a gyermekeket ,hogy lehet ilyet tenni ,eggyett értek a többiekkel........akkor minek kellet gyerek...akármilyen beteg...sőt ha beteg még jobban ügyelsz rá....JAJ ,SZEGÉNY GYEREKEK!!!
2010. máj. 14. 20:07
Jujj, erre nem is tudom mit írjak.
Inkább rágnám a küszöböt, de nem engedném,hogy elvigyék mellőlem.
Szegénynek megvan a maga baja, és még ti is cserben hagyjátok?
na még a vérnyomásom is megugrott.
Az én gyerekem is nehezen kezelhető, neki kell a szülő.Legalábbis én így érzem.
2010. máj. 14. 20:18
Gondolom kamaszfiú, szegény gyerek, hogy bánhatsz így vele? Nem csodálom, hogy nem tisztel, mégis miért kellene, hogy tiszteljen? Épp most készülöd állami gondozásba adni...
2010. máj. 14. 20:19
Kapcsolódó kérdések: