Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinél helyezi el a bíróság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél helyezi el a bíróság a gyerekeket, ha az anya csak az egyik gyereket tudja vállalni, az apa pedig nem vállalja?

Figyelt kérdés
Egy elég csúnya válás előtt állok,két gyermekem van egyformán szeretem de csak egyiket tudom vállalni,az apa egyeduralkodó,és kialakult a fiamban is ez a szerep,ráadásul hiperaktav,magatartási zavarokkal küzd.és sokszor agresszív kezelhetetlen.Csak az apa tud rá hatni ,még telefonon kersztül is,engem nem tisztel ,nem becsül.
2010. máj. 14. 18:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%
Én mindkettő gyereket elvenném tőled!Keresnék nekik egy rokont, aki SZERETI őket.Tudod te , mit jelent az a szó, hogy ANYA?
2010. máj. 14. 20:56
 12/29 anonim ***** válasza:
63%

Már ne haragudj, neked 1 gyereket sem itélnék meg !! ha a beteget nem tudod ellátni, a másikat miért? Nem az is a tiéd, te ... na nem is mondok semmit, neked 1 sem kell !!!

Nem vagy MÉLTO rá !!

Ilyet még nem is hallottam ! csak az ép gyereket akarod ?? TE nem vagy ép hogy megcsináltad !!

Ha megcsináltad vállald !!

2010. máj. 14. 21:39
 13/29 anonim ***** válasza:
58%

Egyikőtökre se bíznám a gyereket. Biztos vagyok hogy a gyerek nem hiperaktív csak neveletlen és ne csodáld ha ellenséges egy olyan 'anyával' aki el akarja hagyni.

Remélem nem hagyna a bíróság hogy még egy gyereket tönkre tégy.

2010. máj. 14. 22:02
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
Nálam ugyanez a helyzet: egy tündéri kislány, és egy problémás kamasz fiú, DE, meg sem fordult a fejemben, hogy lemondjak a fiamról!!! Akármilyen is, az én gyermekem, és mellettem van a helye! Szeretem, már amennyire engedi magát szeretni. Állandóan a kishúgát "kínozza" ekkor én próbálok igazságot tenni, utána meg az van, hogy én őt nem is szeretem, csak a kisebbiket, ami nem igaz. Épp elég bajom van a zűrös válással. DE GYERMEKEMRŐL AKKOR SEM MONDANÉK LE!-hiába lenne egyszerűbb az életem, és könnyebb egy angyali, szófogadó kislánnyal. Hiszem azt, hogy a gyerekeket is megviselte ez a sok civakodás az exemmel, és ha végre elcsitulnak a dolgok, és rájön, hogy csak Mi maradtunk neki, és megváltozik. Ha meg nem, pár év múlva úgyis felnő, és járhatja saját útját.
2010. máj. 15. 07:48
 15/29 anonim ***** válasza:
57%
Az az anya, akinek több gyereke van, de csak egyet tud vállalni, az azt az egyet se vállalja! Jobban jár a gyereke is.
2010. máj. 15. 08:17
 16/29 anonim ***** válasza:
62%

nem érdemled meg hogy anyának hívjon bárki is.

remélem elveszik tőletek mindkettőt

undorító

2010. máj. 15. 09:45
 17/29 anonim válasza:
71%

Ezért biztos lepontoztok de előfordulhat hogy nem tud mit tenni az anya a nagy gyerekével mert az annyira vad és agresszív hogy a kicsit kell védenie nehogy tönkretegye az életüket a nagy...

Nekem az unokatesóm ilyen sajnos 17éves drogozik eljátsza a pénzt játék gépen meg kártyán és veri az anyukáját is meg a 9éves húgát is... 5éve halt meg az apjuk és azóta kezelhetetlen. Ráadásul semmibe veszi az anyját mert az apja azt nevelte belé hogy csak a férfinak van szava a házban, most meg ugye szerinte ő a ház ura...

Ugyhogy szerintem ha hasonló a helyzet itt is akkor keresennek valamilyen megoldást hogy mindenkinek jó legyen.

2010. máj. 15. 14:13
 18/29 anonim ***** válasza:
36%

"Kedves" válaszolók, az vesse erre az anyára az első követ, aki volt már hasonló helyzetben.

MINDENKI nézzen mélyen magába.Szerintem.

2010. máj. 15. 15:01
 19/29 A kérdező kommentje:
Koszönöm hogy néhányan mellém álltak,és én tudom azt hogy nagyon jó anya vagyok,gondoskodó,aggodó,és ez számít ,és semmiképp nem mondok le gyerekeimről akármi történik is.
2010. máj. 15. 19:19
 20/29 anonim válasza:
0%

Hello mindenki!

Én vagyok az a hiperaktív gyerek aki nem kell az anyának.

Az apám igen is ragaszkodik hozzám csak annyámnak nem kellek.Amit leírt rolunk(tesvéremről ,apámról )nem igaz.

Egyet értek azzal, hogy rossz anya az ilyen.

Válás után apámmal akarok maradni és nem megyek intézetbe.

2010. máj. 16. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!