Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy a bíróság az apának ítélje a
gyerekeket?
11/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is így gondolom, hogy ez lenne a normális... csak ebben az esetben ez olyan 4 órányi távolság lenne:(
És nekem ezt tök nehéz felfogni. Mert a gyerkőcöknek bármikor szükségük lehet az apjukra... még ha nem is élnek együtt az anyukával.
És tényleg amúgy vérszerint nincs közöm egyikőjükhöz sem, de mégis érint a téma..
12 A gyerekeknek mindkét szülőre szükségük van-hogy ne sérüljenek.Mert a szülők elérhető távolságban vannak mindegyiktől és tudják, hogy egyiket sem vesztik el, igy a biztonságérzetük nem inog meg, mint pl annak a kisgyereknek akivel nem tőrődnek, és a szülők élik a világukat, a gyerek meg attól retteg, hogy vajh az életben többet látja-e a másik embert vagy sem...
2013. máj. 5. 17:36
Hivatkozzatok arra, hogy a gyerekeknek szükségük van az állandóságra, és a lelki életük mennyire megsínylené, ha új iskolába kellene járniuk.
Keresetek ügyvédet, és harcoljatok, nem lehetetlen csak nem szabad elhinni, hogy apának nem ítélnek gyereket mert szerencsére nagyon nem ez jellemző.
2013. máj. 5. 17:37
"Neked mi érdeked származik abból ha egy nőtől megpróbálod elvenni a gyermekét?"
Az anyának mi érdeke származik abból ha egy apától megpróbálod elvenni a gyermekét?
2013. máj. 5. 17:38
15 Nem hinném, hogy bárki elakarná venni egy valódi apától akire stabilan számithatnak a gyerekek, aki nem marionettfiguraként működik egy másik nő keze alatt válogatott ocsmányságokat téve az illetővel, a gyermekeit.
2013. máj. 5. 17:50
Nem hinném, hogy bárki felett jogunk lenne ítélkezni. Én igeni el tudom képzelni, hogy az anya új apa jelöltje az ország másik végén lakik és az fontosabb neki mint a gyerek apa kapcsolata.
2013. máj. 5. 18:05
2013. máj. 5. 18:07
Nincs joga senkinek senki felett ítélkezni, az adót kérdés erről szól, ha nem tetszik akkor ne válaszolj.
Kérdésre kell válaszolni nem kombinálni, ki mit lát mőgé.
2013. máj. 5. 18:10
Mindenképp fogadjon az apa ügyvédet. Itt azt olvastam, h pszichológus véleményét is szokták kérni, h a gyerekeknek hol jobb. Ha mégis az anyukánál helyezik el őket, a tv. szerint nem költözhet el a gyerekekkel az apa engedélye nélkül. Azt nem tudom, h a gyakorlatban ez hogy van. Páromnak van egy 5 éves lánya, aki kb. 300 km-re lakik tőlünk. Meg lehet oldani a láthatást, de nagyon nehéz (hosszú az út, a gyerek nehezen viseli+sokba kerül), és tényleg ritkán találkoznak. Ez majd a suli kezdetekor még rosszabb lesz. Próbáljon az apa mindent megtenni, h ne kerüljenek ilyen helyzetbe!
2013. máj. 6. 08:50
Az is lehet, hogy az anyjukkal vannak egész nap, amikor apát látják, akkor nyilván vele akarnak lenni. Ha az anyától elveszi a gyereket, annak sosincs jó vége. Így még van esély egy jobb kapcsolatra a szülők közt, utána már semmiképp. Amúgy nagyon pici gyereket egyrészt nem tudnak megkérdezni, másrészt mindig az anyának adják. Kivéve ha anya drogos, alkoholista, esetleg prosti, de az, hogy mondjuk kevesebbet keres, mint apa, az nem elég ok rá.
2013. máj. 6. 09:51
Kapcsolódó kérdések: