Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválok a férjemtöl (mivel többször is megcsalt), kötelezhetnek-e (biróság álltal) arra hogy hova vihetem a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 300 kilóméterre arrébb találok lakást?Amugy meg van egy csomo hitelünk ami a férjem nevén van a lakáson van rajta!Kérhetem ,hogy árvereztese el a biróság?Mivel a férjem nem egyezik bele az eladásába!De én olyan körülmények közt mint ami ott van,nem szeretnék ott élni a gyerkekkel!Illetvel lehete valami bajom ha a válás elött elköltözöm messzire?2009. febr. 7. 19:53
1/15 anonim válasza:
Nem kapcsolódik hozzád véletlenül ez a kérdés? http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__15..
2/15 anonim válasza:
Nem kapcsolódik hozzá az a kérdés! Tudom, mert én tettem fel! Maximum a kérdésemből kapott ötletet és valószínű, hogy ő szórakozott az én kérdésemmel is! Köszönöm Drága!
3/15 A kérdező kommentje:
Nem szórakozom,nekem is négy gyerekem van.Aki válik a férjétöl nagyon ugy néz ki!Mert megcsalt a férjem többször is.Amiket oda leirtál mind igaz rám a lakáshitel is!
2009. febr. 7. 20:52
4/15 anonim válasza:
Az oldal anonim, tehát honnan tudhatjátok biztosan, hogy ismeritek-e egymást vagy nem?
5/15 A kérdező kommentje:
onnan ,hogy minden tökéletes igaz amit leirt!Kivével a koromat!nekem is négy gyerekem van,lakáshiel is stimmel.
2009. febr. 7. 20:57
6/15 anonim válasza:
Akkor egy csalad vagytok, ugye? Deritsetek ki egymas kozott!
Kerdezo, elviheted a gyerekeket 300 km-re, persze, foleg ha gondolod, hogy az apa ugysem fog a gyerekekkel foglalkozni, ha ugysem keri oket a birosagnal.
Irjal a birosaghoz levelet, oda ahonnan elkoltoztetek, ird le, hogy valni szeretnel, 4 gyereket van...stb.
Es majd a birosag valaszolni fog neked. Minel elobb intezd el a valast, es ami ezzel jar. A lakast is majd a birosagon rendezitek.
Irj a birosagnak!!!
7/15 anonim válasza:
Irjatok egymasnak privatot, latom nincs beallitva a privat kuldese, de allitsatok be, kivancsi vagyok egy csalad vagytok e. Persze, csak ha akarjatok.
Es kerdezo, hova mentel a 4 gyerekkel kulonben? Normalis korulmenyek koze vitted a gyerekeket? Mert ez fontos am!
8/15 anonim válasza:
A masik kerdesben is te irogatsz ugye, kerdezo. Te irod, hogy te vagy az anyuka. De ott a kerdezo azt irja, semmi kozotok egymashoz.
9/15 A kérdező kommentje:
Ja persze azért irja,mert nem szeretné,hogy befeketitsem az öcsét!Ugyanis azt elfelejtette leirni hányszor csalt meg engemet!
2009. febr. 7. 21:08
10/15 anonim válasza:
Semmi közünk egymáshoz, mert én tudom mennyi idős a sógornőm!!! Nem írtam el a korát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!