Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválok a férjemtöl (mivel többször is megcsalt), kötelezhetnek-e (biróság álltal) arra hogy hova vihetem a gyerekeket?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 300 kilóméterre arrébb találok lakást?Amugy meg van egy csomo hitelünk ami a férjem nevén van a lakáson van rajta!Kérhetem ,hogy árvereztese el a biróság?Mivel a férjem nem egyezik bele az eladásába!De én olyan körülmények közt mint ami ott van,nem szeretnék ott élni a gyerkekkel!Illetvel lehete valami bajom ha a válás elött elköltözöm messzire?2009. febr. 7. 19:53
11/15 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Az igazsagot mindegyikotok tudja. Mindegy, hogy ki kit feketit be.
De te, aki szultel 4 gyereket, tudod most ne legyel annyira merges a ferjedre amiert mindig megcsalt. Gondolom nem a 4. gyerek utan kezdett el megcsalni. Miert szultel 4 gyereket, ha megcsalt mar korabban is? Miert nem volt eleg 1 gyerek egy ilyen megcsalos ffi-tol??????
12/15 A kérdező kommentje:
Miért? mert akkor még nem csalt meg!Azért szültem neki négyet,meg azért is mert ö akarta!
2009. febr. 7. 21:22
13/15 A kérdező kommentje:
Amugy meg minek csinált fel négyszer?
2009. febr. 7. 21:23
14/15 anonim válasza:
Most már tuti, hogy nem ismerlek. Az én sógornőm soha nem beszélne így, mint te! Lehet, hogy Téged "felcsináltak", az én testvéremék maximum gyerkőcöket gyártottak! Téma lezárva, nem ismerjük egymást SZERENCSÉRE!
15/15 anonim válasza:
A bíróság nem fog kötelezni arra, hogy milyen távolságra/hova költözz a gyerekeiddel. Az elérvereztetés nem valószínű, kérd inkább azt, hogy fizesse ki a részedet - persze ha van neki miből. Bajod nem nagyon lesz ha elköltözöl, max a férjed hűtlen elhagyással fog megvádolni, de a bíróság úgyis az anya és a gyerekek helyzetét nézi. Am meg inkább menj el egy válóperes ügyvédhez, ő sokkal többet tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!