Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?
3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.
Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....
Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.
Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.
Ti mennyi gyerektartást kérnétek?
Na látod megint csak a vagdalkozás, milyen kártérítés. Nem erőszakkal fogantak a gyerekek és ha ő nem lépne te még mindig szemet hunynál a megcsalás miatt. Miért kellene téged kárpótolni?
Ilyen pici gyerekek még semmihez nincsenek hozzá szokva.
"Anyámról még annyit, hogy ő már azon kiakadt, hogy egy gyereket szültem neki. Gyűlöli a férjemet és azt mondja, hogy egyem meg, amit főztem. "
És nem lett igaza? Nem szolgált rá a férjed? Nem volt hülyeség akár egy gyereket is szülni neki? DEHOGYNEM!
Nézz már magadba, és gyűlölködés helyett vedd észre, hogy az édesanyád semmi rosszat nem akart neked...
A 4 éves első mondata: apa elköltözik???? ha nagy leszek és lesz sok-sok pénzem, akkor veszek magamnak laptopot, neked autót anya, jó? Apa elvitte a laptopot? miért anya?????
Ha apa elköltözik, akkor hogy lesz pénzünk? (apuka mindennap erőssen súlykolja a gyerekbe, hogy "apa hozott pénzt, veszünk neked kindertojást)
csak egy példa
Jelenleg:
én: tgyás: 134 e ft/hó
ez kevesebb lesz, mert a gyednek van maximuma, szerintem 90 e ft körül lesz a gyed jövő hónaptól
48 e ft családi pótlék
apuka:
180 e ft+ jatt, olyan napi 3-5 e ft-ot hoz, mint jatt, heti 5x
230 e ft-ot hoz havonta legalább
lakás: 60.000ft
rezsi ehónapban: 60.000ft, télen több, akkor csak a fűtés 40 e ft.
jelenleg!!!!!kaja: 130eft körül
ruhák, gyógyszer, vitamin, ovi, ruhák, játékok, macska, dm-pelenka,popsitörlő....., egyéb olyan 100 e ft
ha úgy hozta a helyzet és kellett akkor 20-30 e ft teszkó, vagy egy telefon vétel vagy egy tablet.......
vagy téli-nyári ruha átállás a 3 gyerekre legalább összesen 100.000ft volt
ha nem hagytam ki semmit.
"jelenleg!!!!!kaja: 130eft körül "
Egy nap egy felnőtt egy 4 és egy 2 éves illetve egy csecsemő akik szopik, hogy a fenébe tud 4000Ft felett megenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!