Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/231 anonim ***** válasza:
82%

ma 21:22 Teljesen egyetértek! Oké, hogy te szeretted, s megbocsájtottál, de ez nem jelent alapot 3 gyerek vállalásához. Mivel tudtad, hogy milyen, benne volt a pakliban ezek szerint, hogy bármikor lelécel.

Mindegy, ezzel már nem sokat segítünk annak a 3 gyereknek.

Viszont nem értem, hogy akkor hány évesek is? Mert a legnagyobb 4 éves, a legkisebb fél éves, van egy 2,5 éves. Viszont írtad, hogy ikreid vannak! Kicsit nem tiszta!

A 75 ezernek meg örülj.Ha a bejelentett munkája alapján fizetettné a bíróság, akkor sz*rabbul járnál.

2013. máj. 18. 21:36
 92/231 Bence_ ***** válasza:
40%

Ennek a rejtélynek a megoldását elmondanád?

"tehát van egy fél éves, van egy két éves és egy négy éves. Az előbb ikreket írtál. Most akkor mi van?"

93/231 anonim ***** válasza:
100%
Ami kimaradt, kérhetsz óvodáztatási támogatást, a gyermekjólétibe vagy a vöröskeresztnél érdeklődj adományruhák felől. Kaphatsz gyermekvédelmi támogatástr is. Talpraesettnek kellene lenned, nem a pénzt számolgatni, hogy adjon az apa 90 ezret. A kaján is sokat lehet spórolni, csak megfontoltan, olcsóbb szupermarketekben kell vásárolni. Adott esetben az óvodai étkeztetés is ingyenes lehet, csak utánna kell járni minden információnak. Ebben akár a családsegítősök és az óvónők is biztos adnak felvilágosítást és segítséget.
 94/231 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

na ja, de az nem vállal 3 gyereket!!!! főleg, hogy nem ikrek

# 70/95 ma 19:10"

Ezt olvastam félre...

2013. máj. 18. 21:41
 95/231 anonim ***** válasza:

"És én menjek egy féléves baba mellől vissza, mert a férjem besokallt? Ezt ti tényleg komolyan gondoljátok? A 2. gyerek is csak 2 éves."

"3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves. "

Így lett összerakva kedves Bence

2013. máj. 18. 21:44
 96/231 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy aki 40 év alatti és saját lakással rendelkezik, az hogyan gyűjtötte össze azt a 8-10 millió ft-ot? Mert kiakadtok a bérelt lakáson, nem értem az okát!

Miért kellene autó? Akinek van 3 gyereke, az tudja, hogy még bkv-ni is lehetetlenség, főleg mostmár egyedül. Nemhogy pl. egy befulladásnál taxizni. Annak is van költsége, nem is kicsi.

3 gyerekre, 30 e ft???????

2013. máj. 18. 21:49
 97/231 A kérdező kommentje:

Vicces, hogy a 3 gyerekemet sem tudjátok összeszámolni, akkor hogyan is képzelem, hogy 3 gyerek költségét megértitek.......

Egyetlenegy normális választ kaptam, akinek a testvére járt hasonló cipőben. Neki köszönöm a választ!

2013. máj. 18. 21:51
 98/231 anonim ***** válasza:
84%
Igen aki azt írta, hogy próbálj megegyezni az apával. De te kérdező komolyan az vagy aki meg is érdemli, hogy elválnak tőle. Én sem bírnák együtt élni veled.
2013. máj. 18. 21:54
 99/231 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi hozzászólás közül egyetlen egyet találtál hasznosnak? Azt aki csak egy példát írt le??? Abból mit tanultál? Minden eset és minden ember más! Te nem olvasol a sorok között!!! Nem csodálkozom, hogy besokallt a férjed!!! Okos nőnek írtalak le, jó szakmával, de már te is bele vagy fásulva a gyerekeidbe csak nem mondod ki és csak azt h ajtod hogy 3 gyereket nevelni az a valami! Akkor majd a bíróság dönt, 4 hónap múlva ismét ide fogsz írkálni, hogy hogy taretsd el a gyerekeidet, akkor majd jók lesznek a tanácsok??? Neked nem lehet beszélni!
2013. máj. 18. 22:02
 100/231 anonim ***** válasza:
24%

Kedves kérdező, nem háborogni kell az igazságon, hanem nem kellett volna a semmire 3 gyereket vállalni, főleg hogy tudtad, hogy nem a hűség mintaképe.Ne haragudj, de sose értettem meg az ilyen nőket. Nem gondoltál a gyerekeidre, hogy milyen apjuk lesz így?

Örülj, ha fizet magától 75 ezret, mert a bíróság nem fog ennyit ítélni.

Az ikerbabák mennyi idősek? Vagy rosszul olvastam, hogy ikreid is vannak?

2013. máj. 18. 22:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!