Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/231 A kérdező kommentje:
míg gyedet kapok, nem megyek vissza, hisz 3 gyerekkel nem kapnék többet 90 e ft-nál. mer ugye én oldom meg a 3 gyerek egész napját. oviba 17.30ig kell odaérni.
2013. máj. 18. 19:17
 72/231 anonim ***** válasza:
100%

En visszamentem mert nekem jo szakmama volt igy tobbszoroset kaptam a gyednek.

Anyam arra tanitott eloszor tanuljak aztan menjek csak ferjhez es csak j oallasbol babazzak ert soha nem lehet tudni mikor maradsz egyedul.

Szerncsere megfogadtam

2013. máj. 18. 19:20
 73/231 A kérdező kommentje:

én is, azért kapok max gyedet, csakhogy a könyvelés, pénzügy-számvitel szakma nem napi pár órás elfoglaltság, hanem napi 12-14 óra, ha jól akarok keresni.

Ügyvéd, orvos pedig nem lehet mindenki.

Köszönöm, hogy még te is belémrúgsz.

Diplomás vagyok, 3 plusz szakmával. részállás pedig nincs 90 e ft felett, ami ugye a max gyed.

2013. máj. 18. 19:22
 74/231 A kérdező kommentje:
gondolom anyád azt is elmondta, hogy annyi gyereket vállalj, amennyit egyedül is fel tudsz nevelni. Na, ezt nem tartottad be........
2013. máj. 18. 19:23
 75/231 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem más is dolgozik gyerekek mellett. Arról meg senki sem tehet hogy munkával 90 ezernél sem kapnál többet. Arról meg szintén nem, hogy egy sz.r házasságba szültél 3 gyereket. Nem a férjedtől kell kicsikarni minél több pénzt, hanem örülni a 75 ezernek, mert az egy korrekt összeg. Van olyan család ahol a férj ennyit visz haza, ennyiből tartja el a családját, és még eszik is, és kiadásai is vannak belőle. Szóval én is javaslom hogy menj dolgozni, vagy maradj otthon a gyerekekkel, közbe tanulj valamit, hogy később könnyebb legyen elhelyezkedni, magasabb bérért.
2013. máj. 18. 19:24
 76/231 anonim ***** válasza:
66%

mindenkit be kell fogni csalad baratok rokonok ismerosok vagy a ferjeddel kibekulni parterapiat keresni.

Lehet az a legjobb ha kibelultok

2013. máj. 18. 19:24
 77/231 anonim ***** válasza:
87%
:)) Én Pénzügy-számvitelt végeztem, reggel 8tól du. 4ig tart a munkaidőm, 180 ezer forintot viszek haza. Biztos találsz olyan állást ahol 90 ezernél többet kapnál.
2013. máj. 18. 19:26
 78/231 anonim ***** válasza:
91%

Én is pénzügy-számvitelen végeztem. Jól összegyűltünk:) Egy könyvelő irodában vagyok, fél 5ig, illetve pénteken fél 2ig. Nagyon-nagyon ritkán maradok tovább, egy évben 5-10 alkalommal. Viszont én sem vagyok túlfizetve, kisvárosban élünk 110et kapok ki. Itt nehéz lenne ennél jobb állást találni ezzel a képesítéssel. Máshol nem tudom mi a helyzet. Próbálkozni lehet

Kicsit eltértem a tárgytól:) Szerinte havi 75 reális. Neki is meg kell élni valamiből, neki is lesz albérleti díj stb.

2013. máj. 18. 19:33
 79/231 A kérdező kommentje:
250 e ft körül keres havonta. Abból 90 e ft 160 e ft forintja maradna SAJÁT magára. Gondolom az új lányhoz költözik......
2013. máj. 18. 19:43
 80/231 A kérdező kommentje:
Nálunk 180 e ft-ot a vezetők kaptak. válság van, 90-100 e ft között van a részállás. És én menjek egy féléves baba mellől vissza, mert a férjem besokallt? Ezt ti tényleg komolyan gondoljátok? A 2. gyerek is csak 2 éves.
2013. máj. 18. 19:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!