Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?
3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.
Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....
Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.
Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.
Ti mennyi gyerektartást kérnétek?
En visszamentem mert nekem jo szakmama volt igy tobbszoroset kaptam a gyednek.
Anyam arra tanitott eloszor tanuljak aztan menjek csak ferjhez es csak j oallasbol babazzak ert soha nem lehet tudni mikor maradsz egyedul.
Szerncsere megfogadtam
én is, azért kapok max gyedet, csakhogy a könyvelés, pénzügy-számvitel szakma nem napi pár órás elfoglaltság, hanem napi 12-14 óra, ha jól akarok keresni.
Ügyvéd, orvos pedig nem lehet mindenki.
Köszönöm, hogy még te is belémrúgsz.
Diplomás vagyok, 3 plusz szakmával. részállás pedig nincs 90 e ft felett, ami ugye a max gyed.
mindenkit be kell fogni csalad baratok rokonok ismerosok vagy a ferjeddel kibekulni parterapiat keresni.
Lehet az a legjobb ha kibelultok
Én is pénzügy-számvitelen végeztem. Jól összegyűltünk:) Egy könyvelő irodában vagyok, fél 5ig, illetve pénteken fél 2ig. Nagyon-nagyon ritkán maradok tovább, egy évben 5-10 alkalommal. Viszont én sem vagyok túlfizetve, kisvárosban élünk 110et kapok ki. Itt nehéz lenne ennél jobb állást találni ezzel a képesítéssel. Máshol nem tudom mi a helyzet. Próbálkozni lehet
Kicsit eltértem a tárgytól:) Szerinte havi 75 reális. Neki is meg kell élni valamiből, neki is lesz albérleti díj stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!