Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/231 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog a bíró megítélni 90 ezer forintot, ha 6 órás minimálbérre van bejelentve!!! A bíróság sem hülye, tisztában vannak azzal, hogy mennyi adócsalás van, viszont bizonyítani a tényleges keresetet nem nagyon tudják ilyenkor. A bíró azt szokta csinálni, hogy erélyesen felhívja a szülőket arra, hogy próbáljanak megegyezni, és azt majd ő jóváhagyja.

Kérdező, azt ajánlom, hogy próbáljatok megegyezni a férjeddel, mert 90 ezret nem fogsz kapni ebben a helyzetben. 30 ezer kevés, de ha 50-60ban megállapodtok, az még mindig jobb, mint a 30.

(azt mondjuk nem értem, hogy a ruha,étel, gyógyszer, hogy 150 ezer forint 3 kisgyerek+1 felnőtt mellett, de mindegy, ennyi pénzből 4-5 fős családok élnek, fizetik a hiteleket-nagy nehezen)

2013. máj. 18. 18:05
 42/231 A kérdező kommentje:
A lakás és a rezsije nem számít a gyerekek költségének? ne vicceljetek már.nem anyaotthonban élünk. miért alap, hogy anyukának van SAJÁT LAKÁSA és a rezsi csak rá vonatkozik?????
2013. máj. 18. 18:06
 43/231 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A férjednek milyen a kapcsolata a gyerekeivel? Szereti őket?

Ugyanis ez nagyban befolyásolja, hogy mire számíts a gyerektartásban. Ugyanis ha szép kis összeg befolyik neki havonta feketén, akkor tudna a gyerekeknek venni ezt-azt, mégha a bíróság nem is ítél meg sok gyerektartást.

Én csak reménykedek, hogy vannak érzések abban az apában,s nem hagyja, hogy a gyerekei nélkülözzenek, csak mert ő feketén dolgozik.

Sajnálom szegény gyerkőcöket.

2013. máj. 18. 18:10
 44/231 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint szereti. Szerintem csak a legnagyobbat szereti igazán, a félévest még pelenkázni sem hajlandó. Besokallt, saját bevallása szerint is. Pedig várva várt, tervezett gyerekek. De most a barátja befolyásolja, az egyetemi kocsma pedig jó élettér, hogy nőzzön, rá is másztak, ő pedig nem mond nemet. Engem már nagyon régóta nem ölel, nem csókol, nem szeretkezünk, tényleg semmi nincs közöttünk, én ezért lettem elviselhetetlen, mert így áll hozzám és sérteget, én is őt. Gyerekeivel nem akar elmenni sehova messzebbre, mert csak a gond, nyűg van velük.
2013. máj. 18. 18:22
 45/231 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbálj vele megegyezni, egyáltalán kérdeted már róla?
2013. máj. 18. 18:24
 46/231 A kérdező kommentje:
75 e ft-ot mondott.
2013. máj. 18. 18:27
 47/231 anonim ***** válasza:
19%

Neked 1 db gyereked sincs. Ha lenne, de nincs-nem igy irkálnál.

Nekem meg van a 3, azért tudom, hogy kamuzol.

Kamu.

2013. máj. 18. 18:29
 48/231 anonim ***** válasza:
34%

Amikor az ember a szüleidre kérdezett akkor sem válaszoltál.

Elárulod mért szórakozol emberek segitőkészségével?

2013. máj. 18. 18:30
 49/231 A kérdező kommentje:
Utolsó, mit kamuzok???????
2013. máj. 18. 18:30
 50/231 A kérdező kommentje:
Miért válaszolnék a szüleimre vonatkozó kérdésre? Miért kellene egy 70 éves idős asszonyra rátelepednünk 3 gyerekkel? vagy milyen választ írtam volna?
2013. máj. 18. 18:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!