Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?
3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.
Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....
Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.
Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.
Ti mennyi gyerektartást kérnétek?
Nem fog a bíró megítélni 90 ezer forintot, ha 6 órás minimálbérre van bejelentve!!! A bíróság sem hülye, tisztában vannak azzal, hogy mennyi adócsalás van, viszont bizonyítani a tényleges keresetet nem nagyon tudják ilyenkor. A bíró azt szokta csinálni, hogy erélyesen felhívja a szülőket arra, hogy próbáljanak megegyezni, és azt majd ő jóváhagyja.
Kérdező, azt ajánlom, hogy próbáljatok megegyezni a férjeddel, mert 90 ezret nem fogsz kapni ebben a helyzetben. 30 ezer kevés, de ha 50-60ban megállapodtok, az még mindig jobb, mint a 30.
(azt mondjuk nem értem, hogy a ruha,étel, gyógyszer, hogy 150 ezer forint 3 kisgyerek+1 felnőtt mellett, de mindegy, ennyi pénzből 4-5 fős családok élnek, fizetik a hiteleket-nagy nehezen)
Kérdező! A férjednek milyen a kapcsolata a gyerekeivel? Szereti őket?
Ugyanis ez nagyban befolyásolja, hogy mire számíts a gyerektartásban. Ugyanis ha szép kis összeg befolyik neki havonta feketén, akkor tudna a gyerekeknek venni ezt-azt, mégha a bíróság nem is ítél meg sok gyerektartást.
Én csak reménykedek, hogy vannak érzések abban az apában,s nem hagyja, hogy a gyerekei nélkülözzenek, csak mert ő feketén dolgozik.
Sajnálom szegény gyerkőcöket.
Neked 1 db gyereked sincs. Ha lenne, de nincs-nem igy irkálnál.
Nekem meg van a 3, azért tudom, hogy kamuzol.
Kamu.
Amikor az ember a szüleidre kérdezett akkor sem válaszoltál.
Elárulod mért szórakozol emberek segitőkészségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!