Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?
3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.
Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....
Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.
Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.
Ti mennyi gyerektartást kérnétek?
Ha lenne 3 gyereked, akkor tudnád, hogy 3 gyereket nevelni, az tényleg valami!!!!!!!!!
Meg sem közelíti a 2 gyerekes verziót!!!!!!
Igen, életszerű tapasztalatot kértem, nem azt, hogy örüljek 30 e ft-nak, ami épp 3 pár cipő ára!!!!!!
Fogalmatok sincs, hogy mennyibe kerül 3 gyerek nevelése.
Apuka is inkább a fiatal lányt választotta, ő olcsóbb-hogy a szavaival éljek.
Rosszul olvastad!!!!
4éves, 2 éves és 6 hónapos és NEM IKREK!!!!
Igazad van tényleg semmi:
br 250 e ft fizetésről szülni menni, folyamatosan max. gyedet kapni, diploma+3szakma, 12 év munkaviszony, és egy full lakás ingósága, cca 5 millió ft.
És megsúgom, a legjobb házasság is végetérhet, csak ott lehet, hogy az asszony okosabb, mint én és struccot játszik.
65 Tudod kedves nekem csak 2 hónapig sikerült szoptatnom, mert a tejem elapadt, de melóztam a 2 hónapos gyerekem mellett-otthon. Dolgoztam.Úgy mint más az irodában, csak a karomban volt a gyerekem, amit a kollégáim tudtak.
ui: a kocsiról ne is álmodj, hogy ilyen pénzel fenn tudnád tartani, ha nem mész vissza melózni.Hiába veszed meg.
Kérdező, hiába hisztériázol, a tények:
- TE B*SZTAD EL, amikor albérletbe, megbízhatatlan, gerinctelen embernek, aki ráadásul feketén dolgozik, 3-at is szültél élből.
- A bíróságon 30-at kaphatsz, az apával való megegyezéskor 75-öt. Egyéb lehetőség nincs, csak az, hogy beköpöd feketemunkáért, aztán téged is bírságra ítélnek bűnrészesként, és mehetsz mínuszba.
Sajnálom, ha ezek valamelyikét nem bírod felfogni. A bíróság telibekaksizza, hogy mennyi a cipő, az étel, a gyógyszer, a fűtés, ezt a szülők feladata biztosítani, nem az övék. Az ő feladatuk eldönteni, hogy kinél van jobb helyen a gyerek és hogy a másik fél mennyit fizessen a HIVATALOS, TISZTA jövedelméből, mert számukra a maradék nem létezik. Felőlük nyugodtan éhendögölhetsz a 30.000 ft-ból, és az apa is a maradékból, értsd már meg.
Bocsi, csak ezen mondaton alapján hittem, hogy ikerbabáid vannak:
"na ja, de az nem vállal 3 gyereket!!!! főleg, hogy nem ikrek"
Kérdező! Tudod hányan vannak, akiknek nemhogy 75 ezret, de még gyerektartást sem fizetnek.
Szomorú, hogy elhagyott, de tudtad milyen gondolkodású, de te megbocsájtottál neki, s vállaltál 3 gyereket.
Lépj túl, s élj a gyerekeidnek. Ők azok, akik nem tehetnek semmiről.Ne érezzenek belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!