Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjemmel elválunk mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjemmel elválunk mennyi gyerektartás "jár"?

Figyelt kérdés

3 pici gyerek, legnagyobb 4 éves, legkisebb fél éves.

Férj meggyűlölt, házisárkány lettem szerinte, elhidegeltünk, folyamatosan sérteget, szoptatós koca és társai....

Munkaszerződése nincs, ő az üzletvezető egy egyetemi pub-ban, pultos is. Bevallása szerint a barátjával, aki a főnöke havi 180.000ft-ban + jatt állapodtak meg. Jatt átlagban napi 3-5 e ft között van. 5-6 napot dolgozik hetente.

Béreljük a lakást (60 e ft+rezsi, Bp), innen költözik el most 1-vel.

Ti mennyi gyerektartást kérnétek?

2013. máj. 18. 17:04
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/231 anonim ***** válasza:
100%
Vállalj pluszba gyerekfelügyeletet, felkészítést/korrepetálást, ha értesz valamihez. Vagy ha van valami kézügyességed azokat eladni, hirdetni magad. Több kisgyerekes ismerősöm csinál hasonlókat. Ha 20 ezer folyik be pluszba az is jó
2013. máj. 18. 22:19
 112/231 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor leírom, hogy apával megegyezve fizet 3 gyerekre 300. ezres tartásdíjat akkor te ezzel a válasszal mivel vagy előbbre?

Nem a tanmesékre van szükséged mert azzal a valós életbe senki sem foglalkozik.

2013. máj. 18. 22:22
 113/231 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám hiába vágyna nyugalomra ha bajban lennék. Nekem sem lenne kérdés ha a gyerekemről lenne szó. Nem írta senki hogy maradj ott életed végéig. De ha szerinted éhen haltok így akkor pár év alatt nem hinném hogy anyukád tönkremenne idegileg. Én legalábbis abba rokkannék bele ha tudnám hogy a gyerekem, három pici unokám nélkülöz.

De ha nem tudsz anyukádhoz menni akkor nem támadlak. Írd le hogy nem jó a kapcsolatotok, akármi, nem tartozik ránk, de az olyan hülye kifogás, hogy neki nyugalom kell.

2013. máj. 18. 22:23
 114/231 A kérdező kommentje:

Pontosan, jól fogalmaztál, nekik élek. De igenis fizessen, hiszen inkább a gyerekeire adja, mint az új fruskájára, mert épp feláll a pö cse, az esze meg megáll.

Egyébként is egyedül nevelem már hónapok óta őket, délelőtt-délben elmegy és hajnalban jön haza. Csak nem hagyom, hogyha elvette a fiatalságomat, mint nő létezzek, a gyerekeit nevelem maximálisan, akkor igenis fizessen, mert igen, sokat keres. Volt, amikor én tartottam el, évekig, az első éveinkben. És nem szeretném, ha a gyerekeim a lelki törésen túl még hiányt is szenvednének, amíg ő tabletteket vásárol.

2013. máj. 18. 22:23
 115/231 anonim ***** válasza:
70%

Nincsenek ikrei! Az egyik kommentelő csak félreértette! Értsétek már meg !

A sok albérletet szidót sem értem. Egy válás esetén a hitelek rendezése se egy leányálom. Ilyen esetben a lakáshitelesek többsége sírva könyörögne azért, hogy a hitelszerződésekből úgy kikerüljön, hogy ne hatalmas tartozások maradjanak a nyakukon, ugyanis manapság a hitel általában több mint a ház értéke. Tehát hiteles ház esetén se jobb az anyagi helyzete az anyukának, mint a kérdezőnek.

Ha meg nincs hitel a házon egy fiatal anyuka esetében, (40 év alatti hölgyre gondolok- fél éves gyereke van a kérdezőnek) akkor meg ne ócsároljon, hanem köszönje meg a férjecskéjének vagy apukának, hogy a popója alá rakott egy házikót.

Egyébként kedves kérdező én valószínűleg elfogadnám a helyedben a 75e-t. Esetleg beszélj az exeddel, hogy egyezzetek meg 80e-ben.

A bíróságon valószínűleg rosszabbul járnál.

Egyébként én megértelek, hogy 3 gyerek mellett igencsak számít, hogy a volt férjed mennyiben járul hozzá a költségekhez.

2013. máj. 18. 22:24
 116/231 A kérdező kommentje:
Anyunál két kisszoba van, ami üres. Ő a nagyszobában él. Mégcsak a bútorokat sem tudnám hova tenni, nemhogy a gyerekeimet. Kicsi a lakása. És most ne gyere a kis helyen sok jó emberrel.....
2013. máj. 18. 22:24
 117/231 anonim ***** válasza:
81%
Te nem élettapasztalatot kértél!!! olvasd el a kérdésed utolsó mondatát. "Ti mennyi gyerektartást kérnétek?" Ezek a száraz tények, mást nem tudsz mit tenni. Azt kell elfogadnos ami van. Az én ismerősöm exférje külföldön dolgozik és havi 20 ezer ft-ot ad a két gyerekére. Akkor?? Itt a példa, ettől most neked jobb? A három gyerek bevállalásával tudnod kellett, hogy minimum 2-3 lves korukig leginkább az anyjukra van szükségük! Ne legyél már buta!
2013. máj. 18. 22:27
 118/231 A kérdező kommentje:

117-es köszönöm!!!!!!

Megpróbálom akkor a 80 e ft-ot megbeszélni vele.

2013. máj. 18. 22:28
 119/231 anonim ***** válasza:
100%

Ha 75 ezer gyerektartás, 50 ezer családi, 130 tgyás plusz adókedvezményből egy felnőtt és három kicsi nem tud megélni akkor plusz 25. ezerből sem tud.

Lejjebb kell adni az igényekből.

2013. máj. 18. 22:28
 120/231 A kérdező kommentje:

Nagyon reméltem, hogy a gyönyörű gyerekeivel boldogok leszünk. Igen, kicsik, hisztisek tudnak lenni, bekakálnak, nyavajognak, de általában imádnivalóak.

Jó féléve hallgatom, hogy mennyire elege van már a félidióta korú, értelmű kölkeiből.

2013. máj. 18. 22:30
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!