Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?
2013. febr. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
33%

velnesz? Azért a 8. osztályt befejezted? Mindegy, azért örülök hogy megoldódott az ügy.

Sosem értettem hogy miért nem szabad belenézni egymás telefonjába. Csomószor van hogy valakit a barátom telefonjáról hívok mert az enyém lemerült, vagy onnan olcsóbb, és fordítva. Szilveszter másnapján mondta hogy tök vicces sms-eket kapott tegnap és nézzem meg mert nagyon jók. Fel sem merül nálunk, hogy lenne mi után kutakodni és titkolózni kell. Ez a "partnerem" kifejezés is furcsa. Üzleti partnerek vagytok vagy jártok mert szeretitek egymást?

Ez a jogszabály idézgetés... csúcs.

L23

2013. febr. 26. 19:23
 82/86 anonim ***** válasza:
64%

...OFF: nekem a "vállni" jobban tetszett:)... úgy látszik, van, aki 2 vállal válik:) - de nem akarok hejjessiráson rugózni:)

A telefonba meg természetesen bele lehet nézni - a telefon tulajdonosának engedélyével. Tudod, egyfelől a házasság nem szünteti meg a magánszférához való jogot (az emberek nem válnak egymás tulajdonává), másfelől gondolj bele, mi van akkor, ha mondjuk egy foglalkozása okán titoktartásra kötelezett leveleit, üzeneteit nézegeti a kedves párja... nemrég volt egy ilyen botrány, egy hazai bank vezető állású emberének kedves felesége érdekesnek talált egy dolgot a férje levelezéséből, és kiírta a twitterre. A férjet AZNAP fegyelmivel kirúgták,és rohadt nagy mázlija volt, hogy sem az érintett ügyfél, sem a bank nem tett büntetőfeljelentést, mert a sitten rohadna a férj az IQ 2 b. felesége miatt.

Na, ilyenek mennek...

Szóval nem és kész, családtagunk leveleit, telefonját sem nézegetjük az ő engedélye nélkül, sem a feleségét, sem a férjét, sem a gyerekét.

2013. febr. 26. 19:44
 83/86 anonim ***** válasza:
L23! A titokban belenezes es a masik tudtaval valo belenezes nem ugyanaz. Az elso igen aljas dolog szerintem, a masodik teljesen normalis. A partnerem szo esetemben a ferfit jelenti, akivel egyutt elek. Az elettarsam szot nem kedvelem, a paromtol a hideg raz, nem a ferjem, hat mit irtam volna? De lehet, hogy epp ferfi vagyok es homoszexualis, igy a partnerem tokeletes megnevezes, nem gondolod? Mindemellett figyelmedbe ajanlom hogy en nem vagyok azonos a jogszabalyt bemasolo hozzaszoloval, bar be kell hogy valljam, igaza van, hivatalosan valoban buncselekmeny, ha a masik tudta nelkul, vagy akarata ellenere te belenezel az o smseibe, vagy levelebe, csak manapsag a sok elvakult, "biztosmegcsalaszemet" gondolkodasu feminista ezt normalisnak veszi. Adgig, amig a fagyi vissza nem nyal, mert akkor aztan o van a legjobban felhaborodva, merthogy mit kepzel az az aljas xemetlada, ugye....
2013. febr. 26. 20:41
 84/86 anonim ***** válasza:

Látod kedves kérdező! Találtál egy sms-t, (ne firtassuk, hogyan jutottál hozzá) kissé furcsának tetsző szöveggel, és egyből az sejlett fel, hogy megcsalnak téged. Miért nem az jutott az eszedbe, hogy munka ügyben keresik a párodat?

Nem vagyok rá túl büszke, de jó néhány éve én is belekukkantottam a férjem telőjába, mert gyanús volt..Bár hamarabb megtettem volna, most egy gyerekes elvált nő lennék, és nem két gyerekes. A mostani páromnál eszembe sem jutna, hogy szerelmes sms-nek véljek egy fenti szövegezésű sms-t. De az is biztos, ha felveszem a telóját, mert fürdik, vagy egyéb ok miatt megkér rá, hát én mindig bemondom a nevét, hogy kinek a telója, vagy ha közös ismerős hív, a nevén szólítom az illetőt, és mondom hogy a párom nem tud telefonhoz jönni. Ez fordítva is így működik. A tilosban járók egyébként mindig hihető sztorit adnak elő a történtekről. (benyeltem jópárat én is anno :)

2013. febr. 26. 21:56
 85/86 anonim ***** válasza:
TI NORMÁLISAK VAGYTOK???????MOST KOMOLYAN! Mi az h nem nézheted meg a párod telefonját? Mért mit nem szabad látni? Hülye aki vakon megbízik, ezért van ez a sok megcsalás! Ki vagytok akadva, h a csaj megnézte a pasija telefonját??? Ba**d meg! Azon kell kiakadni, h milyen sms-t kapott a fiatalember. KÉRDEZŐ: Ezt elcseszted, én akkor rögtön felhívtam volna a csajt a párom telefonjáról, vajon h köszönt volna a csaj? És utána megkérdeztem volna h kié ez a telefonszám.
2013. márc. 2. 15:53
 86/86 anonim ***** válasza:
Hoppácska! Most olvasom csak h megoldódott a dolog, mert félre értés volt. Van egy tanácsom, ha akarod elfogadod, ha nem nem!Én azért ezt nem hagynám annyiban. Próbáld meg felhívni még egyszer azt a számot rejtve, hallgasd meg h nő szól -e bele. Én megtenném!
2013. márc. 2. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!