Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsal a férjem? Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a férjem? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Néha csak úgy elmegy pár órára, azt mondja sétálni megy. Az autójában megmagyarázatlan kilóméterek kerülnek. Mindkettőnknek van saját bankszámlája is, az övére nem látok rá. Nemrég megváltoztatta az email címei jelszavát. Nem merek rákérdezni, hogy miért... ??? Szerintetek?

Valaki azt mondja, hogy nem csinál semmit, de más azt hogy biztosan!

2011. júl. 12. 12:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen.
2011. júl. 12. 12:36
 2/36 anonim ***** válasza:
93%

Valamit el akar sumákolni.

Nem feltétlenül nőügy, de valami van...

Kérdezz rá!

2011. júl. 12. 12:38
 3/36 anonim ***** válasza:
36%

Honnan tudod, hogy megváltoztatta az emailcímei jelszavát? Ha másnak a postafiókjában kutakodsz, törvényt sértesz!

Amúgy meg igen gyanús a viselkedése, valamit titkol.

4/36 anonim ***** válasza:
78%
különben miért változtatta volna meg a jelszavakat...hacsak nem azért mert megunta h nem bízol benne és kutakodsz folyton
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
Lehet.
2011. júl. 12. 12:39
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is valami van,de nem biztos hogy nő...

én nem támadnám le nagyon,de határozottan elmondanám,hogy tudom hogy valamit titkol...

7/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mered megkérdezni? Következőben amikor menni akar csak úgy mondjad, hogy te is mész vele. Lassuk mit reagál. Amúgy sok jóval nem bíztathatlak, ha a viselkedése is megváltozott veled szemben akkor jó eséllyel van más neki.
 8/36 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem smsben, 1 percen belül megadta a jelszavakat, elnézést is kért hogy nem szólt róla. Azt mondta, néha szüksége van egy kis időre saját magára, hogy autózzon, sétáljon, megnyugodjon.

Ezek után mit gondoltok?

2011. júl. 12. 12:41
 9/36 anonim ***** válasza:
58%

na, ez a tipikus: folyton kutakodom,hátha találok valamit,és ha valami gyanús,akkor rögtön kombinálok-nő.

én sose nézem a leveleit,se a kilométer órát,és ha elmegy bringázni, nem ellenőrzöm h tényleg ott van-e. bankszámlájához meg mi közöd? és miért akarod megnézni?

nem szép amit csinálsz,lehet h a párodnak pont ebből lett elege. nem biztos h nőügy,valószínűleg csak egy kis magánszférát akar végre. ami jár is mindenkinek

2011. júl. 12. 12:42
 10/36 anonim ***** válasza:
59%
de miért kell neked az ő jelszava????!!! egyébként meg attól h megadta még lehet másik emilje amit nem látsz
2011. júl. 12. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!