Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a férjem? Szerintetek?
Néha csak úgy elmegy pár órára, azt mondja sétálni megy. Az autójában megmagyarázatlan kilóméterek kerülnek. Mindkettőnknek van saját bankszámlája is, az övére nem látok rá. Nemrég megváltoztatta az email címei jelszavát. Nem merek rákérdezni, hogy miért... ??? Szerintetek?
Valaki azt mondja, hogy nem csinál semmit, de más azt hogy biztosan!
sztem kezelted magad,mert beteg vagy. és ha meg akarod tartani a férjed,akkor mielőbb kezdj neki. ne, vele van a baj,teljesen normális h egy ilyen paranoid nő mellett így viselkedik. gondolom a telefonját is nézegeted.
egy pszichológus tudna segíteni,sürgősen keress egyet,mert így hamar egyedül maradsz
azt figyelitek h eleve a válás témakörbe tette a kérdését? ez már gáz...
lehet h ő a csalfa,de valami fogást keres a pasiján,h az ő hibája legyen a válás.. szép kis firma mondhatom
Kedves kérdező! Szerinted miért kell megnyugodnia? Miért kell neki külön idő erre? Van valami olyan dolog ami miatt nyugtalan?
Amúgy nem biztos, hogy nő van a dologban. De azt meg kéne beszélnetek, hogy mi rágja a lelkét annyira, hogy ezt "ki kell, hogy autózza" magából.
eltűnik pár órára? megmagyarázhatatlan kilóméterek a kocsiban?
ajjaj, lehet hogy a maffia embere....
Nézd, ezt mi innen nem tudhatjuk.
Persze, lehet nő a dologban, de hát, te ismered, te élsz együtt vele, te tudod, hogy milyen jelek, mire utalhatnak.
Ha a mostani párommal történne ez, akkor 100%-ig biztos lennék benne, hogy valami baja van, amiről nem akar beszélni, és tuti nincs nő a dologban...
Ha a bátyám lenne ilyen a feleségével, akkor meg tudnám, hogy semmi baja, ő imád egyedül autózni és hihetetlen módon rühelli ha valaki tudja a jelszavait... függetlenül attól, hogy a feleségéről vagy akárkiről van szó.
Ha meg az egyik exem csinálta volna ezt, akkor azt gondoltam volna, hogy nő van a dologban és kirúgtam volna, mert nem volt egy megbízható ember.
Szóval ezt neked kell tudnod, hogy milyen ember a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!