Vajon megcsal a férjem?
1. ezt itt senki nem fogja tudni megmondani csak a férjed.
2. eszembe nem jutna meg bátyjáról agonizálni vagy bármi másról, amikor találtam egy szexrandis reget.....azon minutumban kérdeztem volna rá hogy mi a jó fene ez???? Emellett MINDEN más amit leírtál mellékes, erre viszont csak a férj tud választ adni.
Miből következtetsz a megcsalásra? Miért nem költöztök el? Albérletbe pl? Dolgozol amúgy? Anyosod? Szerintem amíg ott laktok a nőnél, az ő játékszabályai szerint kell játszanotok. Sajnos ez van. Beszélj a férjeddel erről, persze higgadtan és csak 4 szemközt. Szerintem az is sokat segítene ha a szavaidból nem ömlene hogy utálod az egész családját. Ezt ne kösd az orrára. Legyél kicsit diplomatikus és kevésbé lázadozó amíg ilyen kiszolgáltatott helyzetben vagytok (Ott laktok). Sajna mindig a fiatalabbaknak kell alkalmazkodni az idősebbekhez. Ez itt is kikerülhetetlen. A költözés minden segítene a meglátásom szerint! ÜDv
29/L
Szerintem-minden bántás nélkül- vedd tudomásul, hogy közösségben vagy kénytelen élni.Nem álom a helyzeted, de talán ideinglenes.Amíg ott vagytok, nem vándorol ki a zsebetekből havi 100.000 Ft. albira, rezsire, tudtok félretenni sajátra, vagy ha nem, akkor meg tudtok élni, amit egyébként ha jól értem nem tudnátok.
Ez a helyzet mindenkinek új, az anyósodnak is.Most odaköltözött valaki, aki azélőtt nm volt ott, és az van, hogy tényleg ő a tulajdonos.Tudod hányan mondanák a heylébe, hogy gyerekek, énmár öreg vagyok,álljatok a saját lábatokra és oldjátok meg a helyzetetket.
Hát azt nem tudom, hogy a férjed megcsal e, de hogy nem vagytok rendben az tuti.Próbáld azt tenni amit kér.Ha úgy érzi, hogy nem tiszteled az anyját, akkor a jövőben ne mondj rá semmit, magad alatt fágod a fát.Én se bírnám ha az anyámra valaki mondaná a magáét, ráadásul úgy, hogy tőle függünk.Áldozat, hogy elmosogatsz?Egy új családot választottál, ha az anyósod leesik a lábáról, ápolni se szándékozod?Pedig az nem csak egy mosogatás, meg ház körüli dolgok.Ha jól értem férjed dolgozik, te nem.tehát hajt, hogy megéljetek, majd arra megy haza, hogy nyírjátok egymást.Ettől én is csalódnék, és azt gondolnám, én nem ezt kértem.Szerintem légy egy kicsit lojálisabb és alakalmazkodóbb, mert nem tudsz azzal mit kezdeni, hogy te mentél hozzájuk lakni, nem ők hozzád.
Hamarosan otthagyod egy másik nő miatt. Az a nő pedig az anyósod...
Az a legnagyobb baj, hogy egyáltalán nem áll ki melletted akkor sem, ha igazad van, és téged von kérdőre, mért nem tiszteled az anyját.
Nem tudom, mióta van ez így, de ennek semmi értelme.
Képzeld el, mi lesz, ha gyereketek születik??? Anyós szabályai szerint kell nevelni, majd ő megmondja, hogy szoptass, hogy pelenkázz, hogy etesd, mit adj rá, és hallgathatod életed végégi, milyen sz.r anya vagy, bezzeg ő...
Addig menekülj, amíg megteheted.
Még csak 4 hónapja éltek együtt, és ez van?? Mi lesz négy év múlva???
Előző vagyok, most láttam, hogy dolgozol, uh bocs.
de nem értem, hogy ha tudtad, hogy nem fogja elhagyni az anyját, akkor ezt miért nem tisztáztad vele a házasság előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!