Hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy a férjem valóban megcsal?
Az hogy hallasz ezt-azt az édeskevés!Lehet rosszakaró is aki ilyeneket terjeszt a férjedről..
De ha mindenképp megakarsz győzödni róla,akkor én is a magánnyomozót ajánlom!
Milyen férjről beszélsz, aki éjszaka nincs otthon?És még csak nem is éjjeliőr?
Fix, hogy megcsal.
azért tudjátok, hogy a magánnyomozó nem pár ezer forint...
az sem mindegy hogy kitől hallottad ezt, mennyire megbízható, nem rosszindulatú-e, viszont azért erre már én is odafigyelnék, hátha nem alaptalan. Mondjuk én azzal sem értek egyet, hogy nélkülem járjon el a férjem bulizgatni, meg hogy haza sem jön, már ez az elején el lett rontva. Nem azt mondom, hogy mindig együtt kell menni mindenhova, de ez a rendszeres külön bulizás biztos, hogy nem normális. Beszéld meg vele, hogy pont ezekért, amiket hallottál is, kezdi elveszíteni a bizalmadat, ezért vagy együtt menjetek, vagy csökkentse le ezeket a külön utakat. Majd meglátod, mit reagál rá.
Jaj... ne fogadj magándetektívet!
Elmondom neked a saját példám, ha nem haragszol!
Az én párom nagyon szabadságvágyó... sokszor eljárunk együtt is szórakozni, meg vannak más közös progijaink is, de neki nagyon kell az, hogy mondjuk elmenjen egyedül a haverokkal sörözgetni, motorozni, dobálni a kosárpályára, vagy menni kanbuliba...Az én párom sem jött haza az egyik éjjel, huh, le sem tudom Neked írni milyen pipa voltam rá, mert nem tudtam mi van... reggel 7kor ért haza, a pókerezésből őrült karaoké lett, meg bulizgatás...
Szerintem a fiús bulizások már nem a csajozásra mennek ki, legalábbis ebben a társaságban nem...
Egy barátnőm azt mondta: "nézd, ha meg akar csalni, nem az éjjeli bulizgatás közben fog, hanem akkor, amikor nem is sejtenéd" és igaza van! Az, hogy éjjel elmegy bulizni még semmit nem jelent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!