Ha megtudnád, hogy megcsal a párod, mit lépnél? Kit vennél elő? Bosszút állnál valamelyik szereplőn?
Én nem állnék bosszút,nincs értelme.Tovább kell lépni,a férfit elkell hagyni.
A 3.személy pedig nem hibás.Nem ő megy félre egy kapcsolatban.
Lényeges kérdés hogy kitől tudnám meg?Ha a párom állna elém és és mondaná el,az elég egyértelmű.Ősszecsomagolna és elköltözne.
Ha valaki mondaná hogy a párom megcsalt,akkor leülnénk és rákérdeznék.
A harmadik félhez semmi közöm,semmire nem lennék kiváncsi vele kapcsolatban.
Azért mielőtt végleges döntésre jutsz, előtte mérlegelni kellene:
1. mióta, milyen régen éltek együtt, és ez az első kilengés, vagy a sokadik? Ha már 8-10 éve együtt vagytok és ez az első alkalom, akkor azt is meg kellene tudni, hogy a 3. személy megjelenése a színen tartós kapcsolatot eredményez-e, vagy "csak" egy futó kaland volt.
Ha tartós kapcsolat alakul ki, akkor persze menjen, de a futó kaland esetében le kellene ülni és megbeszélni a továbbiakat.
2. Ha viszonylag rövid ideje éltek együtt, akkor biztosan rögtön szóvá tenném, nem engedném, hogy ebből "rendszer" szülessen. Ha ezt nem veszi komolyan, akkor nem építeném rá az életemet.
Mibol gondolja itt Mindenki, hogy a ferfi csalta meg a parjat es nem a no?
37F
én nő vagyok, azért fogok a barátomról beszélni, de szerintem egyik nem sem csalfább a másiknál
nálam sok mindentől függ, mit tennék, lehet, hogy elbeszélgetnék a harmadik féllel, de nem haragudnék rá nagyon, hiszen nem ő van velem, hanem a párom, lehet, ő nem is tudta, hogy vagyok neki, mármint a harmadik fél
a természetemből adódóan valószínűleg nem folytatnám tovább a kapcsolatot, eléggé nehezen bízok meg mindenkiben, egy ilyen után meg....de azt is gondolom, hogy valahol egy megcsalás "megelőzhető" vagy észre vehető, sokat kell egymással kommunikálnunk, a problémákon agyalnunk, javítanunk...de ehhez is két ember kell, én hiába vagyok ilyen, ha a társam nem
bosszút semmiképpen nem állnék
Lehet, hogy én vagyok egy nagyon naiv ember, de számomra annyira elképzelhetetlen lenne, hogy megcsaljon, hogy ebbe bele sem tudok igazán gondolni.
De amúgy a körülményektől is sok minden függ. Ha egy egyszeri alkalomról volt szó, akkor úgy gondolom, hogy adnék egy második esélyt (mert szerintem mindenkinek jár egy második esély, hogy ha hibázott is, helyre hozhassa), de harmadik esélyt nem adok senkinek soha. Ez persze csak akkor lenne így, ha ő maga állna elém, és mondaná meg, hogy mi történt, és tényleg megbánná.
Persze ha ez nem egy egyszeri botlás lenne, hanem folyamatosan csalna, akkor mehetne, amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!