Ha megtudnád, hogy megcsal a párod, mit lépnél? Kit vennél elő? Bosszút állnál valamelyik szereplőn?
Nekem teljesen mindegy, hogy ki, mikor, hányszor, mióta tartó kapcsolatban, bevallja e vagy mástól tudom meg stb, a dolognak vége.
Én tudom magamról, hogy tiszta lapokkal játszok, előbb tudná meg a párom, hogy már nem oké a kapcsolatunk, mint hogy megcsaljam őt.
Ugyanezt várom el tőle is, így a bizalom 1000%-os, de nincs második esély.
A kedvencem, amiket hallok "indokként" másoknál, hogy
1. részeg voltam...
Na, ez a legnagyobb baromság! Én is voltam már így, hogy azt sem tudtam hol vagyok helyileg, úgy be voltam.... de a srác közeledését elutasítottam.
2. csak szex volt...
Jaahaaajjj, hát többek között erre is ott van a párja az embernek. Ha meg annyira megkívánta, hát kérem szépen, nem vagyunk mi állatok, legalábbis én nem, hogy ha az meg az az illető megtetszik, akkor nekik rögtön szétdobom a lábam. bár nem teljesen ugyan az, de kicsit mégis, a boltban sem nyúlom le azt amit hirtelen megkívánok. azt ki kell fizetni, de így a pénz arra megy és nem arra, amit eredetileg akartunk, ami így természetesen nem lesz. hát ezt kell vállalni a kapcsolatban is. Vagy a tartósság, vagy a pillanatnyi fellángolás.
Mikor megtudtam, hogy a párom megcsalt, összetörtem, de reménykedtem is, hogy visszakaphatom, nagyon szerettem. Leültem vele megbeszélni, hogy miért tette, hogy volt-e rá oka. Ő azért tette, mert a terhességem második felében, és a szülést követő 2-3 hónapban nem kívántam semmi testi kontaktust, ennek ez lett az ára. Persze, kibírhatta volna... Kibékültünk, azóta minden helyre jött.
A 3.-at én nem akartam látni, nem akartam vele beszélni, csak a férjemre voltam dühös. Nem a 3. tehet az egészről, bár a véleményem megvan róla is. Gerinces ember nem keveredik viszonyba egy újdonsült apukával...
A Bosszú nem segít! CSak a felejtés az eggyetlen megoldás! A barátok sokat segíthetnek ebben. A lényeg,hohy nem szabad sokáig befordúlva maradni. Tudom mondani könnyű. De ez tapasztalaton alapszik! Valamibe belekell "temetkezni". Sokan ahogy én is a munkába temetkezik! Csak annyit mondhatok, fel a fejjel!!!!!!!!!
Nem könnyű,az biztos.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!