A párodról kiderült, hogy súlyos beteg és hónapok óta megcsal. Mit tennél ilyenkor?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:08
1/36 anonim válasza:
halálos beteg?
Ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy beteg vagy nem.
2/36 anonim válasza:
velem volt hasonló szitu, de az exem elhagyott engem. közbe meg minden betegsége kamu volt
3/36 A kérdező kommentje:
nem halálos beteg
2011. szept. 9. 18:13
4/36 anonim válasza:
Ha nem halálos beteg, akkor meg mindegy, hogy mennyire beteg. Ha hónapok óta megcsal, arra nem lehet semmilyen magyarázat
5/36 anonim válasza:
ha hónapok óta megcsal, akkor igazából ez már nem egy szoros érzelmi kapcsolat, ahol támaszt várhatna tőle és igaz támasza lehetnék betegségben. szakítanék, de nem a betegség, hanem a megcsalás miatt. a betegség szomorú, nehezítő tényező, de a helyzeten nem változtat. az a két ember már nem tartozik össze, a beteg fél is elhidegült a másiktól
6/36 anonim válasza:
Hogy tud hónapok óta megcsalni, ha súlyos beteg? Hagyd ott a fenébe!
7/36 anonim válasza:
Biztos, hogy beteg? érdekes az én exem is akkor volt kamubeteg, mikor megcsalt. A betegségre hivatkozva szakított velem, azt mondta halálán van és nem akarja, hogy végignézzem. Közbe meg más nő volt az ügyben.
Amúgy én elhagynám, ha megcsalt, ha beteg, ha nem.
8/36 A kérdező kommentje:
biztos,hogy beteg
2011. szept. 9. 18:25
10/36 A kérdező kommentje:
szívbetegség
2011. szept. 9. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!