A párodról kiderült, hogy súlyos beteg és hónapok óta megcsal. Mit tennél ilyenkor?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 18:08
31/36 anonim válasza:
De még ápolás sem kell, hogy kalandozzon.
32/36 anonim válasza:
"Minden férfi hűtlen?" ebben lehet valami, ritka a jóra való odaadó férfi! Mind fút a szoknya után..
33/36 tetris válasza:
Az én férjemnek is szívműtéte volt, aztán ahogy összekalapálták valahogy a kórházban, rögtön utána felszedett egy cigány nőt. Amikor megkérdeztem, hogy velem mi baja van, azt mondta semmi. Csak az a nő más mint én.
Csak azért nem rugtam még ki a páromat, mert ő fizeti a csekkeket,meg a számlákat.
Képzeljétek el, hogy hazajön a spinétől, és rám néz, majd pofátlanul megkérdezi, hogy milyen leves van, mert enne.
Fogcsikorgatva szoktam elétenni a kaját, mivel kénytelen vagyok eltűrni őkelmét, hiszen ő fizet itthon mindent, én itthon vagyok a háztartásban.
Esetleg tudja valaki hol lehet arzént kapni?
34/36 anonim válasza:
Arzén helyett keres munkát inkább, én biztos mindent megtennék, hogy meneküljek, az ágyba pedig nem engedném egy cigány nő után.
35/36 anonim válasza:
Véletlen idetévedtem és kiakadtam. Nem tudom, hogy mit tettél végül kedves kérdező, de a szívbetegség nem ok arra, hogy megcsaljon. az elméje attól még tiszta, tehát nem mentálisan beteg, hogy ne tudja irányítani a dolgokat. Én lehet megmondanám neki, hogy akkor menjen a másik nőhöz és éljen szépen vele. De igazából rajtad áll, hogy mit bírsz megbocsátani és mivel bírsz a továbbiakban együtt élni. Sokan mások is megbocsátottak már hasonló megcsalásokat betegségek nélkül is.
36/36 anonim válasza:
Jobb is ha elválsz tőle A megcsalások után úgy sem lehet igazán megbocsájtani.Így legalább magadnak és a férjednek is adsz lehetőséged ha felépül a boldogságra.Téged sem hajt feleslegesen évekig a bosszú hogy vissza kéne adni amít kaptál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!