SOOS! Kiderült hogy kényszer beteg vagyok. Nagyon súlyos? Mit kéne ilyenkor tennem? Szüleimnek hogy mondjamel hogy komolyan vegyék?
olyanok hogy pl: 50x elmegyek megnézni hogy bezártam-e az ajtót.
vagy :
1x gokartoztunk és nembírom ki hogy ne nyomjam be teljessen a gázt. meg még sok hasonló volt..
szüleimnek mondtam, de egyszerűen nem vesznek komolyan. csak annyit mondtak rá hogy majd kinövöm.
de attol félek hogy mivan ha ezzel árthatok valakinek? akár még magamban is. mint például a gokartnál. ugy neki mentem a falnak hogy teljessen belilult a kezem ahogy nekimentem.
az ilyenek mennyibe kerülnek am?
amugy kelett valami gyógyszert is szedned?
elmúlt utána?
Menj el pszichátriai szakrendelésre. Ez a Tb szerint finanszírozott rendelés. Ott majd az orvos felállítja a diagnózist és ha kell gyógyszert is fel fog rá írni.
Az ilyen fajta gyógyszer sem kerül többe mint pl egy antibiotikumos kezelés. Ha viszont úgy döntesz, hogy magán úton keresel fel egy pszichátert az pénzbe fog kerülni, de lehet hogy hatékonyabban tud rajtad segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!