Mitől tudok hányni? 2 hónapja nem bírok normálisan pihenni úgy érzem stresszes vok. Meg vmi jól hihetőt kellene beadni a szüleimnek.
Figyelt kérdés
összefoglalom: ITTHON AKAROK MARADNI2010. máj. 16. 21:55
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
nem pont a családi kapcsolatba való, de mindegy..
amúgy a legegyszerűbb, hogy az ujjaddal ingerled a nyelvcsapodat. De azért szerintem nem kéne ilyennek szórakoznod..
4/11 anonim válasza:
Mondd, hogy szédülsz, de nagyon. Ezt úgysem lehet ellenőrizni. Egyébként meg ha jól tudom, a hányáshoz elég ledugni az ujjad a torkodon (bár én még nem próbáltam).
5/11 anonim válasza:
nézd meg a 2 girls 1 cup-ot. ha attól nem hánysz, akkor semmitől.
amúgy meg: unicum, sör, rum, kevert :) tutkó recept, h egész éjjel kagyló kapitányt öleld :)
6/11 anonim válasza:
A hányás annyira rossz... nem éri meg. Mondd, hogy beteg vagy, gyenge vagy, nem bírsz meg se mozdulni. És ne mozdulj meg. Vagy pedig az első óra után szökjél haza, mondd, hogy beteg vagy, és aludj estig.
9/11 anonim válasza:
Inkább mondd azt, hogy hasmenésed van. Azt úgysem ellenőrzi senki. Ha anyud széntabit akar rá adni, azt is nyugodtan beszedheted, mert nem szívódik fel, szóval ártani sem árthat:)
10/11 A kérdező kommentje:
05-16 22:01 nem én tettem bele:S
2010. jún. 6. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!