Vajon megcsal a férjem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve vagyunk együtt a párommal, és 4 hónapja házasodtunk össze. Jelenleg anyósnál lakunk, ami persze nekem nagyon nem tetszik, de egyelőre ez van. A házasságunk előtt nagyon jó volt a férjemmel a kapcsolatunk és anyósommal is, viszont amióta megvolt az esküvő egy nagy fordulatot vett anyósom és azóta megromlott a kapcsolatom vele. Hazudozik rólam a páromnak stb. De amióta ez így van azóta a párom is elég fura lett velem. Nekem nagyon úgy tűnik hogy az anyja fontosabb mint én, mert nem lehet rá mondani semmi rosszat, persze amikor ő hazudozott rólam akkor mellettem már nem állt ki. Utóbbi 1 hónapban nem is foglalkozik velem, állandóan veszekszik mindenért. Ráadásul 2 hete kb. az email címén találtam egy regisztrációt a szexrandira. Persze nem kérdeztem rá hogy most ez mi. Kb. ebben az 1 hónapban úgy érzem hogy már nem szeret, hogy neki mindenki fontosabb mint én, a szexuális életünk kb hetente 1, pedig azelőtt szinte minden másnap volt. Ha ezeket a dolgokat elmondom neki, akkor az rá a válasz hogy hülyeségeket beszélek, meg hogy ideje se lenne megcsalni, meg hogy majd akkor lesz velem normális ha megtanulom tisztelni az anyját meg a bátyját. A bátyját utálom, de szerencsére ő már csak hetente egyszer jár haza, az anyjáról meg nem az hogy nem tisztelem, csak elmondom a véleményemet, persze nem csúnyán, hogy ő is itt él, sőt az ő lakása és akkor mégis én mosogatok mindennap, én főzök, én takarítok. Ő meg hazajön és leül számítógépezni. És ezeket a dolgokat szoktam elmondani a férjemnek, ez miatt nem tisztelem őz szerinte, jah és besokalltam és megmondtam neki hogy nem vagyok senki cselédje, úgyhogy én csak magunkra vagyok hajlandó takarítani, meg mosni, meg főzni, meg mosogatni. Persze ez se tetszik a férjemnek. Szerintetek mit csináljak? Lehetséges hogy megcsal?2011. jún. 10. 11:39
21/26 anonim válasza:
Ha anyukádnál vagytok és jó minden, akkor mondd el neki, hogy látod tudunk mi ilyenek is lenni, csak akkor van baj, ha ott vagyunk.Hogy szülsz majd ebbe a kapcsolatba gyereket?A mamának?Aztán meg attól szenvedsz majd, hogy rádhordják, milyen rossz anya vagy?Mert a mamm úgyis mindig mindent jobban fog tudni.Lépj le ha nem megy veled.Lehet, hogy borzalmas, hogy 24 évesen már túl vagy egy házasságon, de amíg nincs gyereked,addig még bármit kezdhetsz az életeddel.Mert nem arról van szó, hogy problémák adódtak, és te nem harcolsz, hanem feladod, hanme arról, hogy van egy olyan probléma, amire az életben nem lesz megoldás.
22/26 anonim válasza:
Hát ha még nem is csalt meg,de készül rá.Azért az a szexrandis dolog valamit jelent,nem gondolod? Ha egy pasi azt mondja hogy "nem is lenne időm mikor megcsalni téged" az már jót nem jelenthet.Hidd el,én már csak tudom... Egy valami legyen biztos: Gyereket ne vállajatok,nyisd ki szemed,füled,és ha valami kiderül söpréééés!!!!!
23/26 A kérdező kommentje:
Igen én nagyon szeretnék gyereket és a párom is legalább is ezt mondja, de addig amíg itt vagyunk addig semmiképp nem akarok, mert anyós mindenbe beleszólna, evvel én is tisztába vagyok. De ezt sokáig nem bírom.
2011. jún. 10. 12:52
24/26 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús a szexrandis dolog, viszont a telefonjában meg az email cimén nem találok semmi árulkodó üzenetet, És ezt a szexrandis regisztrációt is a kukába találtam meg.
2011. jún. 10. 12:55
25/26 anonim válasza:
Lehet a regelés hirtelen felindulásból történt. Bár nekem elég szarul esne ha azt mondanák, hogy nem csalt meg mert nincs rá ideje és nem azt mondja, hogy soha vagy eszébe sem jutna vagy hogy szeret vagy ilyesmi. Még ha haragból mondta még akkor is azért elgondolkoznék egy-két dolgon. Ha továbbra sem akar költözni akkor nem is fog szerintem mert az anyja mindig fontosabb lesz mint te vagy a későbbi gyerekeitek. Fiatal vagy még plussz nem rég házasodtatok az évek nem fognak javítani a kapcsolaton. Egyelőre úgy látom, hogy csak te akarod, hogy rendbe jöjjenek a dolgok és ő nem ha látja, hogy neked ez így nem jó és mégsem tesz semmit.
26/26 anonim válasza:
Őszintén szólva végigolvasva az írásod sok jövőt nem adok nektek. :( Több okból: párod anyuci pici fia és ebből a pár mondatból is kiderült, hogy ő neki az első, te maximum harmadik vagy, a bátyja után, természetesen. Csak az ő szavukra ad, a tiédre nem - ezt hosszú éveken át elviselnéd?
Könnyen lehet, hogy eszében sem lesz elköltözni otthonról, akkor pedig annyi... Mert még ha önállósodnátok, esetleg van remény... De az anyós mellett élve nem.
Plusz láthatóan a párodra hatott az anyja hülyeségei, mást keres helyetted, de legalábbis kacérkodik a gondolattal. Ezeknél semmibe leszel véve. Én a helyedbe belejelenteném: költözöm. Ha jön veled a férjed, akkor együtt maradtok, ha nem, akkor maradjon anyucival. Válaszút elé kell állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!