Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon megcsal a férjem?

Vajon megcsal a férjem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 3 éve vagyunk együtt a párommal, és 4 hónapja házasodtunk össze. Jelenleg anyósnál lakunk, ami persze nekem nagyon nem tetszik, de egyelőre ez van. A házasságunk előtt nagyon jó volt a férjemmel a kapcsolatunk és anyósommal is, viszont amióta megvolt az esküvő egy nagy fordulatot vett anyósom és azóta megromlott a kapcsolatom vele. Hazudozik rólam a páromnak stb. De amióta ez így van azóta a párom is elég fura lett velem. Nekem nagyon úgy tűnik hogy az anyja fontosabb mint én, mert nem lehet rá mondani semmi rosszat, persze amikor ő hazudozott rólam akkor mellettem már nem állt ki. Utóbbi 1 hónapban nem is foglalkozik velem, állandóan veszekszik mindenért. Ráadásul 2 hete kb. az email címén találtam egy regisztrációt a szexrandira. Persze nem kérdeztem rá hogy most ez mi. Kb. ebben az 1 hónapban úgy érzem hogy már nem szeret, hogy neki mindenki fontosabb mint én, a szexuális életünk kb hetente 1, pedig azelőtt szinte minden másnap volt. Ha ezeket a dolgokat elmondom neki, akkor az rá a válasz hogy hülyeségeket beszélek, meg hogy ideje se lenne megcsalni, meg hogy majd akkor lesz velem normális ha megtanulom tisztelni az anyját meg a bátyját. A bátyját utálom, de szerencsére ő már csak hetente egyszer jár haza, az anyjáról meg nem az hogy nem tisztelem, csak elmondom a véleményemet, persze nem csúnyán, hogy ő is itt él, sőt az ő lakása és akkor mégis én mosogatok mindennap, én főzök, én takarítok. Ő meg hazajön és leül számítógépezni. És ezeket a dolgokat szoktam elmondani a férjemnek, ez miatt nem tisztelem őz szerinte, jah és besokalltam és megmondtam neki hogy nem vagyok senki cselédje, úgyhogy én csak magunkra vagyok hajlandó takarítani, meg mosni, meg főzni, meg mosogatni. Persze ez se tetszik a férjemnek. Szerintetek mit csináljak? Lehetséges hogy megcsal?
2011. jún. 10. 11:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy volt egy idő mikor együtt nézegettük a lakásokat, minden olyan volt hogy ő is benne van hogy költözzünk. Ráadásul anyukám mondta hogy soha nem fogja ott hagyni az anyját ezt megmondta anyukámnak is. Én meg persze mondtam anyunak, hogy dehogynem már nézegetjük a lakásokat, majd rá pár héttel közölte hogy esze ágába sincs elköltözni. Akkor minek hülyít? Mondtam neki tegnap este is mert volt szintén egy összeveszésünk, hogy ha igy folytatja hazaköltözök anyuhoz, mert nekem ebből elegem van. Mire az volt a válasz, hogy ha anyummal jobban érzem magam mint vele akkor költözzek, meg hogy én hozom ki belőle azt hogy ilyen bunkó velem, és amikor mondtam nek hogy úgy érzem hogy megcsal akkor az volt a válasz, hogy neki ideje se lenne, meg hogy elege van hogy mindig evvel gyanusitgatom, és akkor majd elkezd dolgozni rajta hogy igazam legyen.
2011. jún. 10. 12:05
 12/26 anonim ***** válasza:
Csak arra kommetelnék, hogy a férjed nem akar költözni. Állítsd válaszút elé. Az én első házasságom emiatt ment tönkre, mert nem voltam elég tökös és az én volt férjem sem akart költözni. De mondjuk nem bánom, hogy így alakult.
2011. jún. 10. 12:06
 13/26 anonim ***** válasza:
Hát, egy ilyen oldalra nem regisztrál csakúgy az ember... Persze lehet, hogy csak flörtöl, de nagyon a penge élén táncol. Ha megcsal, annak azért más jelei is vannak. Bár az elhanyagolás is lehet egy jel. Én 6,5 évig éltem anyóssal, úgyhogy én személy szerint elköltöznék, bárhová, és ha kibérel egy lakást, ahová költözhetünk, akkor együtt maradunk, amúgy meg fél év után lehet beadni a válást - én be is adnám. Ha nincs pénzetek albérletre, akkor 2 lehetőséged van: 1)elviseled ezt a helyzetet és élsz boldogtalanul, 2)elviseled, hogy ennyi volt, és lelépsz, új életet kezdesz.
2011. jún. 10. 12:08
 14/26 anonim ***** válasza:
12:08 vagyok. Ja, hogy így áll a helyzet! Ez esetben én mikor lehetőleg senki sincs otthon, kerülendő a konfliktushelyzetet, összepakolnék, és hazamennék, 2 hónap múlva meg beadnám a válást. Ígérgethet fűt-fát, ebben a házasságban hárman vagytok - és te vagy a felesleges harmadik. Itt ő meg a drága mama tartozik össze.
2011. jún. 10. 12:12
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is. Az én exem is inkább az anyját vette volna elfeleségül, ha tehette volna.

Anyuci pici fiai, akik képtelenek megérteni hogy a házasság után az új sorrend: 1.feleség 2.gyerek. 3. szülők

Ahol ez nem így működik, ott a házasság előbb-utóbb felbomlik.

2011. jún. 10. 12:16
 16/26 A kérdező kommentje:
Amúgy meg minden hétvégét anyunál töltünk és olyankor minden rendben, van 2 nyugis napunk, amikor jól megvagyunk. Amikor hazajövünk indul a balhé szinte már másnap, ebből is gondolom hogy tuti hogy anyós szét akar marni minket.
2011. jún. 10. 12:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Ráadásul 24 éves vagyok, és szeretném rendbe hozni a házasságunkat, viszont fiatal vagyok még előttem az élet és nem egy így szeretném leélni az életemet.
2011. jún. 10. 12:22
 18/26 anonim ***** válasza:
Már sikerült is neki valószinű.
2011. jún. 10. 12:23
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Minden nőt megcsalnak, te miért lennél kivétel?

Éppen ezért nem megyek férjhez.

Amúgy meg lehet váltani, ki lehet lépni bármilyen kapcsolatból, és fejest lehet ugrani az életbe, lehet találni sokkal jobbakat. Unalmas már ez a mindigbeletörődés-félés.

2011. jún. 10. 12:24
 20/26 anonim ***** válasza:

1.:A tisztelet nem egyenlő a megalázkodással.

2.: Mire vársz még? Én a páromat jobban szeretem a saját életemnél is, de ha így viselkedne, megmondanám vegye el az anyját, én meg lelépnék amint lehet. Ja és én nem sunyiba elsuhannék mikor senki sincs otthon. Nem... szenvedjen a férjed ha már ő is kavarja a sz@rt az anyjával együtt, én bizony szó nélkül az ő szemük láttára pakolnék és ha beszélnének hozzám a fülem botját se mozdítanám:) Aztán lehet teperni.....de beadnám a válókeresetet...

2011. jún. 10. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!