Vajon megcsal a férjem?
Szerintem is. Az én exem is inkább az anyját vette volna elfeleségül, ha tehette volna.
Anyuci pici fiai, akik képtelenek megérteni hogy a házasság után az új sorrend: 1.feleség 2.gyerek. 3. szülők
Ahol ez nem így működik, ott a házasság előbb-utóbb felbomlik.
Minden nőt megcsalnak, te miért lennél kivétel?
Éppen ezért nem megyek férjhez.
Amúgy meg lehet váltani, ki lehet lépni bármilyen kapcsolatból, és fejest lehet ugrani az életbe, lehet találni sokkal jobbakat. Unalmas már ez a mindigbeletörődés-félés.
1.:A tisztelet nem egyenlő a megalázkodással.
2.: Mire vársz még? Én a páromat jobban szeretem a saját életemnél is, de ha így viselkedne, megmondanám vegye el az anyját, én meg lelépnék amint lehet. Ja és én nem sunyiba elsuhannék mikor senki sincs otthon. Nem... szenvedjen a férjed ha már ő is kavarja a sz@rt az anyjával együtt, én bizony szó nélkül az ő szemük láttára pakolnék és ha beszélnének hozzám a fülem botját se mozdítanám:) Aztán lehet teperni.....de beadnám a válókeresetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!