Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a ferjem?
#67 és Kérdező, az ügy ítélethozataig menne el:), ami a mai joggyakorlat szerint feltételezhetően egy 20-50 eFt-s pénzbüntetés lenne.
Ugye ez fog változni (szigorodni ez esetben) nyártól az új Btk-val, ami szerint:
224. § (1) Aki
"a) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét megsemmisíti, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, illetve
b) elektronikus hírközlő hálózat útján másnak továbbított közleményt kifürkész,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő."
Egyéb kérdés?
Ja, és Kérdező, még egy ponton tetszel tévedni: "..de szerintem is kerdezz meg egy ugyvedet hogy meddig menne el az ugy.....szerintem meg szegyentol el se vallalna!!!!" - ha végre megértenéd, a dolog nem polgári, hanem büntetőügy. Ügyvéd nem a sértettnek kell, hanem a vádlottnak. A sértett simán elmén a yardra és feljelentést tesz, a vádlott meg majd keres ügyvédet magának, ha akar (ha nem, kirendelnek hivatalból neki)...
Egyébként nem érzed, hogy gáz, hogy te akarsz másokat kioktatni, miközben nem tudod megkülönböztetni a polgári pert a büntetőeljárástól:)
Na akkor lássuk szép sorjában, úgy is unatkozok :) Azért sajnálom, hogy még nem kaptam választ az összefüggésre,de mindegy.
"szerintem meg sajat magad nevetteted ki mindezzel a jogi szarral!!!! "
Mármint milyen jogi sz.rral? Az jogi sz.rnak számít, ha leírom, hogy egy cselekményre mit mond a jog? Te lábon hordtad ki az agyhalált komolyan :)
"az en ferjem is sokszor valaszol az en telefonomon ha en pont nem vagyok ott es forditva......mint mar mondtam felre ertes volt az egesz"
Mármint mi volt a félreértés? Félreértésből elolvastad az üzenetét? Elég életszerűtlen,szerencsére egy bíróságon ilyet nem lehet beadni.
"de TE NEM VAGY SEMMI.komolyan mondom ha van parrod akkor nagyon sajnalom szerencsetlent mert veled egyuut elni hat na az aztan nem semmi...De most komolyan ha azt mondja neked hogy menny arreb,vagy ha valamiben nem ert veled egyutt te mar rogton a jogaidert karogsz?????"
Hehe szeretnéd mi, hogy ilyen sz.r legyen az életem? Van barátnőm és sokat segítek neki, mind a családi,mind a jogi ügyeiben. Irigykedni nem szép dolog :)
"szerintem a birosagon ugy ki rohognenek hogy a hasukat fognak ezzel a baraomsaggal amit te itt irogatsz!! "
MOndom hogy lábon hordtad ki az agyhalált....meg merem kockáztatni h én többet voltam már bíróságon és csöppet többet tudok arról h mi a nevetséges egy tárgyaláson. Amiket te írsz az mindenképp.
"mennyel jogasznak es verd ott a melled a birosagon ha ugy van kedved nem erdekel..."
Ha nem érdekel mit foglalkozol velem?
Na ya, Kérdező... itt meg láthatóan 2 ember szenved, a férjed, aki valamilyen okból kénytelen eltűrni maga mellett egy őt nem tisztelő, ellene bűnt elkövető párt, no meg Te magad, akit ennyire képes elvakítani a zöld szemű szörny...
Nekem tisztán öröm, ha felhívhatom a figyelmet egy elburjánzó káros jelenségre, és esetleg még segíthetek is egy-két emberen, aki áldozatává válik a családon belüli erőszak ezen formájának:)
De azért szerintem ne nagyon lepődj meg, ha a közeli jövőben mégis válóperes papírokkal szembesülsz esetleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!