Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a ferjem?
Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?2013. febr. 25. 16:29
1/86 anonim válasza:
Annyi biztos,hogy elég furcsa ez az sms,és gyanúra adhat okot.Tegyél fel a férjednek keresztkérdéseket,puhatolózz Nála,kérdezősködj.Ebből valószínűleg rájön majd,hogy sejtesz valamit.Nyilván ezután vagy óvatosabb lesz,vagy őszintébb,mindkettő benne van a pakliban.
2/86 anonim válasza:
legalábbis jó úton van affelé ... az ő telefonjáról kellett volna visszahívnod, ha biztosat akarsz tudni, aztán szépen megbeszélni a hölggyel, hogy milyen üzenetet adhatsz át a férjednek ... aztán erről nem szólni a férjednek ... és másnap nagyon figyelni hogyan jön haza, hogyan viselkedik (férfi vagyok)
3/86 A kérdező kommentje:
igen de ha rakerdezek akkor meg ovatosabb lessz es soha nem fogom igy rajta kapni
2013. febr. 25. 16:34
4/86 anonim válasza:
Szerintem megcsal. Ez a "ha tudsz beszélni" tipikusan arra utal, hogyha Te nem vagy a közelben és nem hallod, akkor hívja fel a nőt, hogy nyugodtan beszélhessenek.
5/86 anonim válasza:
Lehet megcsal, lehet nem. De miért olvastál bele az sms-be?
6/86 anonim válasza:
Én felhívnám a nőt egy ismeretlen számról.
7/86 anonim válasza:
Ahelyett hogy gyk-n kérsz életvezetési tanácsokat mi lenne ha megkérdeznéd tőle? Amúgy elég gerinctelen dolog hogy a telefonjában turkálsz. Ha ennyire bízol meg benne akkor meg a kapcsolatnak amúgy is annyi.
8/86 anonim válasza:
...vagy születés, névnapi meglepit szervez Neked, amibe bevont egy nőt. Sok oka lehet, de azért járj nyitott szemmel. Ha észreveszi, hogy gyanakszol, még óvatosabb lesz,
nehezebben bukik le.
9/86 anonim válasza:
A nők megérzik az ilyet. Bizalmatlan voltál és nem véletlenül! Ez is csak azt bizonyítja, hogy már amúgy is sejtetted(lehet hogy csak tudat alatt)hogy megcsal!
10/86 anonim válasza:
Hát gyerekek én megmondom őszintén, én odaállítanék elé a számmal és rákérdeznék, hogy ez ki! De nem mondanám , hogy tudom, hogy egy nő, hanem megvárnám, hogy mit válaszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!