Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?
2013. febr. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
igazad van kedves utolso....engem meg az haborit fen amikor valaki csak ugy ni belepofazik az o tokeletes velemenyevel mint ha o szarta volna a spanyol viaszt
2013. febr. 25. 17:54
 32/86 anonim ***** válasza:
na mit mondott?
2013. febr. 25. 18:47
 33/86 anonim ***** válasza:
24%

Nézd Kérdező, tudod, a Btk nem opcionális, hogy ha akarom betartom, ha akarom nem tartom be. Láttam, hogy azt írtad, hogy "...kulomben is nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen no a foldon aki bele nez a sajat ferje telefonjaba!!!!!!" - viszont erre azt gondolom férfiként, hogy engem alapvetően nem érdekel, hogy még hány párja ellen bűnt elkövető nő él a világban, nekem ne kelljen ilyennel élnem.

Szóval, ha velem tennéd, valószínüleg egycsapásra megszűnne minden dilemmád, hogy "megcsal-e vagy nem", mert dobnálak, és feljelentenélek - ennyi. (Btk 178§) Azután majd a yardnak meg a bírónak nyugodtan magyarázhatnád a bizonyítványodat, hogy hát "nem te vagy az egyetlen nő a Földön", én meg megszabadulnék az ezeddig társamnak hitt jellemtelen lénytől. (nyárig megúsznád pénzbírsággal, nyártól már elzárásra szigorodik)

Egyébként mi is használjuk egymás telefonját meg mailjét néha, csak nem lopva, sunyiban, egymás után kémkedve, hanem megbeszélve. És egyikünknek sem jutna eszébe egy másiknak szóló üzenetet törölni...

2013. febr. 25. 18:55
 34/86 anonim ***** válasza:
100%

66%-os. Jót nevettem a válaszodon!

Méghogy Btk. azért mert a házastárs bele mert pillantani a párja telefonjába?! :D

2013. febr. 25. 18:57
 35/86 anonim ***** válasza:
34%
Ja, és hát annyit még megtennék tisztán humorból, hogy az illető nővel íratnék egy félmillás üzleti ajánlatot ami csak aznapra lett volna érvényes, és téged beperelnélek a büntetőeljárás után, hogy miattad buktam el az üzletet... tök jó vicc nem? Kb mint a másnak szóló üzenetet törölni...
2013. febr. 25. 18:58
 36/86 anonim ***** válasza:
30%

#38, a bírót általában nem zavarja, ha a vádlott vidámkodik:))

Bizony, Btk... a levéltitok családon belül is létező fogalom.

2013. febr. 25. 19:00
 37/86 anonim ***** válasza:
100%
én meg sajnálom a kedves Btk-s válaszadó feleségét, aki képes lenne a saját nejét feljelenteni miután belenézett a telefonjába. imádom az ilyen embereket
2013. febr. 25. 19:01
 38/86 anonim ***** válasza:
62%
A levéltitok nem sms-eket jelöl, hanem hivatalos okmányokat, szerződéseket, tanukkal aláíratott iratokat.
2013. febr. 25. 19:04
 39/86 anonim ***** válasza:
18%

Khmmm... ha nekem nem hisztek, nesztek a a rendőrségi szóróanyag a yard hivatalos honlapjáról:

www.police.hu/data/cms938352/csbszoroanyag.doc

Családon belüli erőszaknak számít...

Itt meg az "úgyszintén"-t követőt kell értelmezni:

Levéltitok megsértése

178. § (1)449 Aki másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, _úgyszintén aki távközlési berendezés útján továbbított közleményt kifürkész_, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és pénzbüntetéssel büntetendő.

Szívesen válaszolok további kérdésekre is:)))

2013. febr. 25. 19:07
 40/86 anonim ***** válasza:
40%

#41, nem kell sajnálnod, neki VAN gerince:)

ÜdV

2013. febr. 25. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!