Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?
2013. febr. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/86 anonim ***** válasza:
41%
Gratulálok. Azóta mar nyilván beszéltek es a nő rákérdezett a SMSre, tehat a ferjed tudja, hogy kémkedsz utána....
2013. febr. 25. 16:43
 12/86 anonim ***** válasza:
31%
Azért elég fura hogy te várj el őszinteséget tőle. Ha te is egyenes lennél lehet nem lenne ez. Ha meg tégedek (bocs csak így jött le) akkor meg ne hallgass az ilyen válaszokra hogy: "tegyél fel neki keresztkérdéseket"
2013. febr. 25. 16:46
 13/86 anonim ***** válasza:
100%
én is nyíltan rákérdeztem volna, amikor kijön a fürdőből. bár az én férjem olyan rosszul hazudik, hogy kiderült volna, mi az igazság :D
2013. febr. 25. 16:47
 14/86 anonim ***** válasza:
89%
Ezt megérzi egy nő szerintem is. Nem hiába nézted meg a telefonját... érezted szerintem, hogy meg kell tenni. Szerintem megcsal, vagy ha nem lépsz, akkor hamarosan meg fog. Lehet, hogy még csak találkozgatnak, de nem történt semmi... Már tuti, hogy beszéltek, és a nő elmondta a férjednek, hogy volt egy fura hívása... Én bizony odaállnék a férjem elé, mert kíváncsi lennék, hogy mit hazudik a szemembe!
2013. febr. 25. 16:49
 15/86 A kérdező kommentje:
tanacsot kertem es nem leb@szast hogy miert neztem bele a sajat ferjem telefonjaba.....nem egy vad idegenebe tettem nem a szomszed telefonja se nem az egyikk baratnome hanem a sajat ferjem telefonjaba naztem bele......es igen azert neztem bele mert kezdtem gyanakodni de nem voltam benne biztos....mint ahogy most sem vagyok....szoval nem vagyok se paraszt....se gerinctelen csak egy no aki szeretne tudni hogy mi folyik korulotte......ja es azoknak uzenem akik le becsmereltek hogy normalis valaszokat kertem,nem kell rokton le parasztozni az embert....kulomben is nem hiszem hogy en vagyok az egyetlen no a foldon aki bele nez a sajat ferje telefonjaba!!!!!!!!!!!!
2013. febr. 25. 16:49
 16/86 A kérdező kommentje:
koszonom a normalis valaszokat.....amint ma haza jon ra fogok kerdezni
2013. febr. 25. 16:51
 17/86 anonim ***** válasza:
90%
Ne hallgass a sok észosztóra. Még, hogy téged oltogatnak amiért megnézed egy hazug csaló telóját.. A pasi meg mellékes. Apám.. Nagyon sajnálom egyébként.
2013. febr. 25. 16:51
 18/86 anonim ***** válasza:
18%

"nem egy vad idegenebe tettem nem a szomszed telefonja se nem az egyikk baratnome hanem a sajat ferjem telefonjaba naztem bele......es igen azert neztem bele mert kezdtem gyanakodni de nem voltam benne biztos....mint ahogy most sem vagyok....szoval nem vagyok se paraszt....se gerinctelen csak egy no aki szeretne tudni hogy mi folyik korulotte."

Ó ég, ha ezt én tenném férfi létemre, már rég személyiségi jogokról papolnának.

2013. febr. 25. 16:55
 19/86 anonim ***** válasza:
95%

Előző!

Érdekes! A párommal rendszeresen felvesszük egymás telefonját és elolvassuk az üzeneteket-sőt! Meg is kérjük, hogy válaszoljon a másik a hívásra és sms-ekre, ha épp dolgunk van.

Akkor most mi is törvényszegők lennénk?:D

2013. febr. 25. 16:57
 20/86 anonim ***** válasza:
13%

30 év alatt SOHA nem néztünk bele egymás leveleibe, telefonjába!

Egy házasságban fontos a bizalom!

Nagyon gerinctelen dolognak tartom a másik utáni kémkedést, nő létemre.

2013. febr. 25. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!