Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?
2013. febr. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
Azért szakított vele, mert a lány bele olvasott az smseibe, meg nézegette a hívás listáját. Nem bízott benne a lány, igy nem látta értelmét a továbbiaknak.
2013. febr. 26. 10:44
 62/86 anonim ***** válasza:

"En segítettem neki, igy sokat találkoztunk kettesben, hívtuk egymást, SMSt küldtünk."

Nyilván nem adtatok rá okot, hogy ezt feltételezze, mégha tévesen is.

2013. febr. 26. 10:47
 63/86 anonim ***** válasza:
38%

#60, bizony, teljesen korrekt... a fenének sem kell egy olyan "társ", aki nem tiszteli, nem bízik benne, és ellenőrizgeti meg kombinálgat... lehet normálisat is találni ám, felesleges ilyen "társ" mellett szenvedni:)

Kérdező, hiába gyártod magadnak az önfelmentést, bízony csúnya dolgot tettél. Tudod, van a szabálysértés, a vétség és a bűntett, így súlyossági sorrendben. Namost mondjuk "szalámis Settenkedő" szabályt sértett, te meg vétség elkövetéét reklámozod magadról - csak, hogy helyén kezeld.

És hát nem, nyilván én is felveszem a párom telefonját, meg Ő is az enyémet, ha úgy adódik. Csak éppen egyből szólunk a másiknak, hogy "téged keresnek", nem törlünk ki üzenetet, és nem kombinálgatunk, meg nem rohanunk fórumokra kérdezgetni... mert tiszteljük egymást, mert megbízunk egymásban, mert nem ellenőrizgetjük egymást, ilyenek... szimpla ALAP dolgok egy párkapcsolatban...

Aki nem tisztel, aki nem bízik bennem, aki ellenőrizget, az meg nem a párom, hanem az ellenségem (vagy a BKV ellenőr:))... további hozzáállás részemről is eszerint, tudod, adjisten kontra fogadjisten. Ennyi.

2013. febr. 26. 10:53
 64/86 anonim ***** válasza:
Nézd, értelmes ember kérdez. Neki eszébe se jutott, hogy megkérdezze a társát, miért hiv engem. Mondjuk azt is tudni kell, hogy soha nem akkor ölt telefonhívás, vagy SMS, amikor a lánnyal volt. Csak ugy "derülhetett ki" , hogy belenézett a telefonjaba.
2013. febr. 26. 10:57
 65/86 A kérdező kommentje:
de okos vagy!!!!!!!!!! gondolom te valami szuper szonikus tele tabi vagy akit azert kuldtek le a foldre hogy a jogszabajt karogjad!!!!! ekkora marhasagot!!!!!!
2013. febr. 26. 10:57
 66/86 anonim ***** válasza:
Dehogy Kérdező, nem kell ahhoz semmiféle szuperszónikus teletabinak lenni, hogy az ember tisztelje a társát, bízzon benne, és ne kövessen el bűnt ellene. Tudod, ez lenne a természetes:)
2013. febr. 26. 11:01
 67/86 anonim ***** válasza:

"Bűn". :D

Komolyan! Kérlek kérdezz meg egy ügyvédet, hogy vajon meddig menne el egy ilyen ügy. :D

2013. febr. 26. 11:06
 68/86 anonim ***** válasza:
73%

Van itt egy 66%-os válaszoló. Maximális tiszteletem felé, hogy ennyi ideig képes ilyen "értelmes " emberekkel vitázni. A joghoz kicsit jobban értek,mint itt egyesek (tudom tudom majd megkapom milyen beképzelt vagyok,de ez az igazság) és bizony ez az egész levéltitok megsértése.

Hiába pattognak itt többen is, hogy jelentéktelen ügy. Én már nagyon sok jelentéktelen ügyet láttam a bíróságon vagy ha én személy szerint nem láttam, akkor hallottam a megfelelő emberektől.

Másrészt sosem értem, hogy ilyen emberek akik nem értenek semmihez (csak a "szívügyekhez" bár ezt is kétségbe vonnám) miért szólnak bele jogi ügyekbe? Szét röhöhögtem magam, hogy egyesek mennyire kikeltek magukból, komolyan az egész vicc.

2013. febr. 26. 11:16
 69/86 anonim ***** válasza:
53 %-kal nyilván te is a téma szakértője lehetsz és véletlenül sem egy troll.
2013. febr. 26. 11:18
 70/86 anonim ***** válasza:
A százalék mióta zárja ki a jogi egyetemet? Hol itt a logikai összefüggés aranyom? Talán azért ennyi,mert itt érzelmi pontozkodás megy,a hasznossági helyett. Várom a válaszoda kérdésemre?
2013. febr. 26. 11:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!