Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a ferjem?
Elolvastam a válaszokat. Látom, senki nem kérdezte meg, mit mondott a nő a feleségnek, míg a férj fürdött.
Én erre vagyok kíváncsi!
29/nő
Ahham. A házastársunk telefonjába való bepillantás, mint levéltitok megsértése, mint a családon belüli erőszak egy formája..
Kissé túlliheged.
Na a szexista bemutatkozott!
Ez nem nőegylet. Rajtad kívül senki nem annyira szociopata módon közelíti meg a témát, hogy egyből bírósághoz fordul, ha felveszi a párja már 5 perce csörgő telefonját miközben az épp fürdik.
Szerintetek amúgy a férj nagggyon titokban akarja tartani ha viszonya van, ha így előlhagyja a telefonját szabad prédának?
Nekem ebből az jön le, hogy vagy nincs viszonya, vagy ha van akkor nyomasztja a titoktartás, vagy legsúlyosabb esetben ostoba.
Mit mondott bele amúgy a nő amikor felhívtad?
#47, azért lásd be, vicces, amikor a családon belüli erőszak bátorítói és védelmezői szexizmust emlegetnek:)
A sztori meg nem ez volt... szó sincs semmiféle 5 perce csörgő telefonról... ha esetleg nem találnád a kérdést - ott van a lap tetején:) - úgy szólt, hogy: " telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam."...
Nekem valahogy szánalmas, hogy egy lényegtelen smsből mindenkinek az jött le, hogy a férj egy szemét, aki megcsalja a feleségét.
Éppen munkaügy is lehet, vagy bármi egyéb. Csak mert a beszélgetés ellentétes neművel történik még nem feltétlenül jelent megcsalást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!