Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?
2013. febr. 25. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
75%
Igen ám, csak arra nincs külön bekezdés, hogy ez abban az esetben is érvényes-e, ha a felek házastársak.
2013. febr. 25. 19:10
 42/86 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem 95%, hogy megcsal.
2013. febr. 25. 19:14
 43/86 anonim ***** válasza:
57%
Igen, érvényes, tudod, a "családon belüli" első sorban a házasságra vonatkozik...
2013. febr. 25. 19:20
 44/86 anonim ***** válasza:
100%

Elolvastam a válaszokat. Látom, senki nem kérdezte meg, mit mondott a nő a feleségnek, míg a férj fürdött.

Én erre vagyok kíváncsi!

29/nő

2013. febr. 25. 19:24
 45/86 anonim ***** válasza:
100%

Ahham. A házastársunk telefonjába való bepillantás, mint levéltitok megsértése, mint a családon belüli erőszak egy formája..

Kissé túlliheged.

2013. febr. 25. 19:38
 46/86 anonim ***** válasza:
100%

Na a szexista bemutatkozott!

Ez nem nőegylet. Rajtad kívül senki nem annyira szociopata módon közelíti meg a témát, hogy egyből bírósághoz fordul, ha felveszi a párja már 5 perce csörgő telefonját miközben az épp fürdik.

2013. febr. 25. 20:23
 47/86 anonim ***** válasza:

Szerintetek amúgy a férj nagggyon titokban akarja tartani ha viszonya van, ha így előlhagyja a telefonját szabad prédának?

Nekem ebből az jön le, hogy vagy nincs viszonya, vagy ha van akkor nyomasztja a titoktartás, vagy legsúlyosabb esetben ostoba.

Mit mondott bele amúgy a nő amikor felhívtad?

2013. febr. 25. 20:25
 48/86 anonim ***** válasza:
de most nem értem,hazajött,lefürdőtt,kapott egy smst amiben az állt hogy hívj miután tudsz beszélni,majd elment fürdés után?és nem kérdeztél rá előtte?
2013. febr. 25. 20:26
 49/86 anonim ***** válasza:
62%

#47, azért lásd be, vicces, amikor a családon belüli erőszak bátorítói és védelmezői szexizmust emlegetnek:)

A sztori meg nem ez volt... szó sincs semmiféle 5 perce csörgő telefonról... ha esetleg nem találnád a kérdést - ott van a lap tetején:) - úgy szólt, hogy: " telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam."...

2013. febr. 25. 20:40
 50/86 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valahogy szánalmas, hogy egy lényegtelen smsből mindenkinek az jött le, hogy a férj egy szemét, aki megcsalja a feleségét.

Éppen munkaügy is lehet, vagy bármi egyéb. Csak mert a beszélgetés ellentétes neművel történik még nem feltétlenül jelent megcsalást.

2013. febr. 25. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!