Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a ferjem?
Figyelt kérdés
roviden arrol lenne szo hogy a ferjem az este amikor haza jott es el ment furodni a telefonja a konyha asztalon maradt es kapott egy sms-est amiben azt allt hogy hivj miutan tudsz beszelni......es vissza hivtam azt a szamot az en telefonomrol es egy noi hang volt,a ferjemnek nem szoltam semmit es az sms-t is ki toroltem hogy ne lassa hogy en mar el olvastam...azota csak ezen jar a fejem hogy mi van ha megcsal.....szerintetek?2013. febr. 25. 16:29
21/86 anonim válasza:
"Pároddal együtt rém okos emberek vagytok!"
Minden bizonnyal így is van, hiszen ezzel elejét vesszük a magadfajták által hangoztatott "A párom ne szóljon bele a magánéletembe, nincs köze hozzá, kivel és mikor beszélek, találkozom.." monológoknak.
Ez nem az ellenőrzésről szól, hanem arról, hogy nincs mit titkolnunk/rejtegetnünk a párunk elől. :)
22/86 A kérdező kommentje:
kedves utolso koszonom a normalis valaszodat
2013. febr. 25. 17:03
23/86 anonim válasza:
Te egyébként normálisak vagytok? mármint az ide író nők? Még nem derült ki semmi, csak annyi, hogy a nem egyenes kérdező beleolvasgatott az sms-ekbe, erre rögtön már rohadt csaló férj stb. Te jó ég. És ti elvileg felnőtt nők vagytok. Mellesleg ha egy férj nézne bele a feleség telefonjába, és tenne fel itt kérdést, rögtön írnák az "okos" nők,h milyen felháborító dolog.
24/86 anonim válasza:
De neki is lehet olyan dolga, amiről nem akarja, hogy ne tudjanak! Nem megcsalásra gondolok4 Nekem soha eszembe nem jutna másnak belenézni az üzeneteibe!
25/86 anonim válasza:
Senki ne nézzen bele senki telefonjába, bízzon meg anélkül benne! Ha meg nem tud, akkor meg váljon el!
26/86 anonim válasza:
"Akkor most mi is törvényszegők lennénk?:D"
Mivel a beleegyezés vagy az utólagos jóváhagyás ilyen esetekben büntethetőséget kizáró ok, nem. De nem vagy ám annyira vicces,mint amennyire gondolod.
27/86 A kérdező kommentje:
de miert nem lehet normalis valaszokat adni egy kerdesre????miert kell rogton le parasztozni az embert es le gerinctelenezni?????? akkor hol van az ertelem????
2013. febr. 25. 17:08
28/86 anonim válasza:
Pedig elég mókás, ahogyan itt őrjöngtök, hogy számotokra vad idegenek partnerkapcsolatában mások a szabályok, mint nálatok. :)
29/86 anonim válasza:
ebből én még nem vonnék le következtetéseket, de mindenképp jár jobban utána a dolognak!
30/86 anonim válasza:
egyébként már többször megfordult a fejemben, hogy ha esetleg jönne a világvége, és ki kéne választani párszáz embert, akik túlélhetik egy bárkában, mindenképpen innen kéne választani, mert a gyakorikérdések válaszadói mindig olyan fedhetetlenek és tökéletesek, hogy az már szinte emberfeletti. itt soha egyik válaszadó sem csalt meg senkit, soha senki nem volt bizalmatlan, itt soha senkivel nem fordult elő a védekezés nélküli szex, soha senki nem hazudott még. az itt található emberek az emberiség mintapéldányai....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!