Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 20 évig nem vettem észre, hogy csal,ráadásul egy idősebb nővel és igen, nagyon szomorú.Én mindent megadtam, amiről egy férfi csak álmodhat, úgy az ágyban, úgy mint feleség,társ, és én is megkaptam mindent tőle.Nagyon jó, irigylésre méltó házasság volt a mienk, mások számára.Jól éltünk, vannak gyerekeink, remek család volt a mienk.Nem mondom, hogy egyszer-kétszer nem volt olyan érzésem, hogy lehet valami nője, de annyira megbíztam benne, hogy inkább ezt gyorsan túlléptem, mert nem akartam alaptalanul vádolni.Az meg,hogy egy idősebb nő lehet,és még mikor kiderült, hogy ismerem is, fel sem merült bennem.Nem fényezni akarom magam, de én amellett a nő mellett egy szépségkirálynő vagyok, ráadásul.Na most ezért akadtam ki és döbbentem le mikor kiderült.Nem értettem és mai napig nem bírom felfogni, miért tette, mikor én mindenemet nekiadtam.De ezzel itt nem volt vége, mert mikor ez kiderült, bevallotta, akkor már 1 hete egy másik nőt dugott. Ezzel a vén p....val fedezte a másik viszonyát. Na akkor végleg feladtam, az életemet is el akartam dobni, mert egyszerűen ezt épp eszű ember nem foghatja fel. Válni akartam.Felajánlotta , váljunk el, de ne költözzünk el, mert én is kellek neki, de szabadságra vágyik, és arra, hogy azt kaphasson meg akit csak akar. Na erre kössön görcsöt valaki.De olyanokat is felajánlott nekem, hogy csináljuk hármasba! Köpni nyelni nem tudtam.Hányinger.Szeret engem, szerelemmel, de hatalmas szíve van, ő sok mindenkit tud szeretni, és hajtja a vadászösztön. Ezzel és ehhez hasonló dolgokkal magyarázta. És én elhiszem, hogy szeret, de ezt hallgatni is undorító volt, nem hogy megélni.És akkor úgy összeomlottam, beteg lettem,orvoshoz mentem és kiderült, hogy HP és herpeszvírussal vagyok megfertőzve, ami ugye nemi úton terjed, főleg.Most küzdök a méhnyakrákkal, hónapok óta kemót kapok és gyógyszerek tucatjait szedem.Az immunrendszerem összeomlott, a szívem darabokban a lelkemet az életemet próbálom összekaparni, amig még tudom.Úgyhogy bárkit levénkúr....hatok, és azt gondolom senki de senki nem mondhatja nekem, hogy velem volt a probléma. Kerestem magamban eleinte, de semmit az égvilágon nem találtam. Vannak olyan emberek, akiknek semmi de semmi nem elég és önmagukon kívül nem tisztelnek senkit és semmit. És ha most azt mondom, hogy dögöljenek meg mindannyian, akik ebben rész vettek, nem kívánok túl sokat. Elnézést kérek, de én soha senkire nem mondtam még ilyet, nem vagyok rosszindulatú ember. Én minden emberben csak a jót láttam meg először, nagyon szerettem élni, szerettem az életemet, a családomat, mindent próbáltam a jó oldaláról nézni, de ez 2011.szeptember 21-én megszünt. Már nem az vagyok aki voltam.Nem a bosszú, ami bennem van, csak szeretnék igazságot szolgáltatni, és szeretném látni a férjem arcát, amikor szenved, mint az a bizonyos kutya,mikor rájön, hogy mit és kit veszített el. Erre felé halad a történet, könyörög és sír és az az ember aki mindent fel akart égetni, most csúszkál és ígér.Én meg...sajnálom, mert nekem van szivem.
2013. febr. 23. 22:26
 82/85 anonim ***** válasza:
0%
Miért kezdődött el a kapcsolat egy szeretővel?? Talán azért, mert ő meg tudott neked adni valamit, amit a feleséged nem ugye?? El kellene azon gondolkoznod, hogy kihez ŐSZINTÉK az érzéseid!! Csakis a saját érdekeidet vedd figyelembe, és azt, h boldog életed legyen!! Ha nem csaltad meg a szeretődet, akkor az annyit jelent, h ő nála megvan úgy minden.. Próbálj meg egy picit elgondolkozni és ne okozz fájdalmat a 3. félnek!!
2013. okt. 28. 16:03
 83/85 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

sikerült döntened azóta?

2013. nov. 16. 13:21
 84/85 anonim válasza:
Sok év telt el a kérdés óta, de engem is érdekel, hogy döntött a kérdező.
2017. ápr. 23. 10:10
 85/85 anonim ***** válasza:
Végül, hogy alakult?Én családos nő voltam amikor szeretője lettem egy szintén családos férfinak.1 hónap után lebuktam és elköltöztem albérletbe.A szeretőm két nap után már költözött is hozzám miután otthon elmondta, hogy viszonya van Velem.Nem mondom, hogy könnyű, főleg gyerekek miatt, akik nagyon nehezen viselték a változást de nagyon szeretjük egymást és nagyon jól kijövünk
szept. 28. 16:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!