Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?
Tapasztalat feleség oldalról:
-kidobtam a férjem amikor megcsalt (ha gyereket csinált volna másnak a házsaságunk alatt ki is heréltem volna)
-2 hónap múlva a szeretője is kidobta, pedig évek óta tartó kapcsolat volt, csak hát kiderült, hogy az együttélés nem olyan izgalmas mint a lopott órák
Mivel közös gyereketek van a feleséged sem gondolhatja komolyan, hogy nincs közötök egymáshoz. Egyébként ha a lányt szeretnéd és lenne benned minimális tartás már elváltál volna.
nem fèrfi vagyok de azèrt elmesèlem:5 èvig voltam szeretoje egy csalàdos embernek,nagy szerelem volt,ujra fiatal lett melettem,megtalàlta az èletkedvèt....szuletett egy kozos gyermekunk,a felesège is tudta de mindig igèrgette hogy elhagy engem/a felesègènek/,kozbe meg nekem hogy elhagyja a felesègèt.
èn untam meg ès kilèptem a kapcsolatbol.azota nèha beszèlunk,a szivem gyorsabban ver,de felesleges idopazarlàs,o is szenved de belàtta hogy akaratgyenge,nem birnà megtenni hogy elhagyja a csalàdjàt.
Hát nem a kérdésre fogok válaszolni de férfiként mondom hogy jó nagy féreg vagy az már biztos..
Válljál el a feleségettől aztán járjál össze a kuró pajtásoddal ne alázd tovább a feleséged ezzel,add meg neki is az esélyt hogy találjon egy rendes embert maga mellé.Féreg vagy ugye azt tudod e?
30/F
Ha nem is ilyen helyzetben de voltam hasonlóban,a hölgynek volt/van párja én egyedülálló voltam és valahogy egymásba szerettünk de ez lehet szép és különleges dolog de nem helyes.
Szerintem zárd le a feleségeddel a kapcsolatodat és menj tőle külön,vagy zárd le a szeretőddel ezt a dolgot ,mindenképp válassz valamit ez a kettősség senkinek sem jó.
És igen a két szék közül a padlón lehetsz.
Nekem úgy sikerült kilépnem,hogy amikor a nővel volt egy összeveszés komolyan elhatároztam,hogy mindent ami hozzáköt kidobok ,kitörülök,elfelejtem .Mindent telefonszámot ...mail címet ...tárgyakat ..kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!