Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?
39: "Nem fekete-fehér. Ezt a dumát is mindig olyanoktól hallom, akik szeretők, vagy akik épp csalják a párjukat."
Én is írtam egy hozzászólásban, pont így, hogy nem fekete-fehér, és én pont egy megcsalt fél vagyok. Bocs, nálam ez nem jött be....
Az a szomorú, hogy már abszolút nem vagy szokatlan eset. Inkább az a kérdés, hogy ki NEM csalja meg a férjét/feleségét ebben a világban. Én még nem voltam megcsalva, de sosem szeretném átélni ezt az érzést, borzasztó megalázó lehet. Ha egy semmit se jelentő kaland, akkor azért, ha már bele is szerettél, akkor azért.
Ne csodálkozz, ha a gyermeked majd nem tud a szemedbe nézni többet.
Bár férfiakat kérdezel, én nő létemre mégis válaszolok!
Akár milyen döntést is hozol, azzal valakit-önmagadon kívül is- meg fogod bántani.
Ha a feleségeddel maradsz, akkor el kell engednek a barátnődet, s ezzel azt a bizonyos érzést is. Persze a feleség és a gyermek sok mindenért kárpotolni fog és akár még boldog is lehetesz, de az az "érzés" nem lesz már meg neked. Ha a barátnődet választod, akkor a gyermekedet veszíted el - részben- hiszen nem láthatod nap, mint nap, nem nézheted végig ahogy a gyerek felnő , hiszen nem vele fogsz élni. Aztán a hitel, házon is osztozkodni kell, ami nem egyszerű, idegőrlő egy válást végigcsinálni, főleg ha az egyik fél sértettségből még akadályoz is, és előfordulhat, hogy a feleséged megteszi, mert jogosan fogja azt érezni, hogy becsaptad. Szerintem ebben a kérdésben senki nem tud okos tanácsot adni neked, hiszen nem mi érezzük azt amit te. Gondold végig mindkét lehetőséget, gondold végig, hogy melyik választással mekkorát veszítesz, és túl tudod-e élni. De minden képpen lépned kell, mert amig ezt nem teszed a feleségedet napról napra csak még jobban megalázod, és talán te sem ezt szeretnéd! DE azt se felejtsed el, hogy egy életed van, ahogy a feleségednek és a barátnődnek is!
így van,hagyd ott a családod!Miért?Mert egy gyerek nem tartja össze,meg a hitel meg a ház!
Ennyi!Azt,hogy megbánod-e vagy nem, mi nem tudjuk előre megmondani és te sem majd ha benne vagy meglátod!De már akkor is jobb lesz mert nem kell kettős életet élned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!