Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
20%
#34, ki kell ábrándítsalak, megcsalt is voltam már, megcsaló is, elhagyott is, elhagyó is, megcsalt támasza is, meg elhagyott támasza is. Tehát mondjuk némi rálátással a témára nem értek egyet az álláspontoddal, mert szerintem a megcsalást "csak" el kell viselni, ehhez képest az elhagyást el is kell viselni, ÉS MÉG feldúlja az ember egész addigi életét is, mindenféle szempontból.
2012. okt. 15. 21:55
 42/85 anonim ***** válasza:
39%

39: "Nem fekete-fehér. Ezt a dumát is mindig olyanoktól hallom, akik szeretők, vagy akik épp csalják a párjukat."

Én is írtam egy hozzászólásban, pont így, hogy nem fekete-fehér, és én pont egy megcsalt fél vagyok. Bocs, nálam ez nem jött be....

2012. okt. 15. 21:57
 43/85 anonim ***** válasza:
98%
Kis szünetekkel a (volt) férjemnek mindig volt szeretője, ami sokáig nem derült ki. Aztán beleszeretett az egyikbe, pont akkor, amikor a gyermekünket vártam, akinek a megszületését annyira várta. Mire megszületett a kisbaba, mégis elcuccolt a barátnőjéhez. De a féltékenység, és a hazugságok megmérgezték a kapcsolatukat. Nagyjából egy év telt el, aztán cuccolt volna vissza hozzánk, merthogy itthon mégis jobb. (vagy inkább kényelmes) Nekem már nem ment a dolog, kiábrándultam belőle, nem tudtam felülkerekedni azon, hogy otthagyott egy kisbabával. Ennek már jópár éve, én egy éve ráakadtam egy igazi kincsre, akivel nagyon boldog vagyok, ő meg bolyong egyik nőtől a másikig..
2012. okt. 15. 22:12
 44/85 anonim ***** válasza:
95%
Válj el! Mit vacakolsz?? Ha a barátnődet szereted, akkor válj el. Ne takarózz a gyerekkel meg a hitellel, mert ez sz*r duma. Vagy hagyd ott a barátnőd, és dolgozd fel. 35 éves felnőtt férfi vagy, nem egy 13 éves kisfiú! Vagy mégis?!
2012. okt. 15. 22:23
 45/85 A kérdező kommentje:
utolsó, kár, hogy nem te vagy valamelyik haverom, kb. pontosan ezekre a szavakra volt szükségem! köszönöm Neked!
2012. okt. 15. 22:41
 46/85 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy már abszolút nem vagy szokatlan eset. Inkább az a kérdés, hogy ki NEM csalja meg a férjét/feleségét ebben a világban. Én még nem voltam megcsalva, de sosem szeretném átélni ezt az érzést, borzasztó megalázó lehet. Ha egy semmit se jelentő kaland, akkor azért, ha már bele is szerettél, akkor azért.

Ne csodálkozz, ha a gyermeked majd nem tud a szemedbe nézni többet.

2012. okt. 16. 00:37
 47/85 anonim ***** válasza:
25%
"Ne csodálkozz, ha a gyermeked majd nem tud a szemedbe nézni többet." - ez kizárólag nevelés kérdése, ha jól nevelték eddig is a gyereket, és ezen a válással sem akarnak változtatni, akkor ez nemigen fordulhat elő, akkor a gyerek képes lesz elkülöníteni a 2 szülőnek egymáshoz való viszonyát, illetve a szülőknek a hozzá való viszonyát. Persze átmeneti problémák lehetnek akkor is, de semmi olyan, amit ne tudnának megbeszélni...
2012. okt. 16. 00:57
 48/85 anonim ***** válasza:
100%
Inkább válj el és adj esélyt a feleségednek,hogy boldog lehessen mással.Majd rá fogsz jönni,hogy hülyeséget csináltál.Most nagy a lamour,de ez nem tart sokáig,fogtok majd ti együtt lakni és a csajnak is lesznek hibái.DE!!Remélem a feleséged nem fogad vissza!
2012. okt. 16. 06:05
 49/85 anonim ***** válasza:
73%

Bár férfiakat kérdezel, én nő létemre mégis válaszolok!

Akár milyen döntést is hozol, azzal valakit-önmagadon kívül is- meg fogod bántani.

Ha a feleségeddel maradsz, akkor el kell engednek a barátnődet, s ezzel azt a bizonyos érzést is. Persze a feleség és a gyermek sok mindenért kárpotolni fog és akár még boldog is lehetesz, de az az "érzés" nem lesz már meg neked. Ha a barátnődet választod, akkor a gyermekedet veszíted el - részben- hiszen nem láthatod nap, mint nap, nem nézheted végig ahogy a gyerek felnő , hiszen nem vele fogsz élni. Aztán a hitel, házon is osztozkodni kell, ami nem egyszerű, idegőrlő egy válást végigcsinálni, főleg ha az egyik fél sértettségből még akadályoz is, és előfordulhat, hogy a feleséged megteszi, mert jogosan fogja azt érezni, hogy becsaptad. Szerintem ebben a kérdésben senki nem tud okos tanácsot adni neked, hiszen nem mi érezzük azt amit te. Gondold végig mindkét lehetőséget, gondold végig, hogy melyik választással mekkorát veszítesz, és túl tudod-e élni. De minden képpen lépned kell, mert amig ezt nem teszed a feleségedet napról napra csak még jobban megalázod, és talán te sem ezt szeretnéd! DE azt se felejtsed el, hogy egy életed van, ahogy a feleségednek és a barátnődnek is!

2012. okt. 16. 08:10
 50/85 anonim ***** válasza:
82%

így van,hagyd ott a családod!Miért?Mert egy gyerek nem tartja össze,meg a hitel meg a ház!

Ennyi!Azt,hogy megbánod-e vagy nem, mi nem tudjuk előre megmondani és te sem majd ha benne vagy meglátod!De már akkor is jobb lesz mert nem kell kettős életet élned!

2012. okt. 16. 08:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!