Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
49%
30. És akkor azt az embert már egyből tönkre is lehet tenni. A többi amit elmondtam meg még egy erős emberrel is megtörténik ha megcsalják
2012. okt. 15. 21:32
 32/85 anonim ***** válasza:
81%

Valamelyik válaszoló jól írta: a lopott óra izgi, de az együtt élés...

Mindig ebből indulj ki. Azt a lányt mindig a topon látod, nyilván mindig csini, üde, friss, és szexeltek. De tudnál vele együtt élni? Nyilván neki is baromi sok rigolyája van, ő is tud zsémbes lenni. Ez egy olyan oldal, amit még nem ismersz.

A feleségedet már ismered.

Mindenesetre megérdemelnéd, ha a feleséged is csalna. Remélem így is van. ;)

2012. okt. 15. 21:33
 33/85 anonim ***** válasza:
38%
Kedves 78%-os, segíts már ki, miért tartjátok ekkora főben járó bűnnek ezt a megcsalás dolgot? Mert persze, nem esik jól az embernek, meg az önbizalmának adott esetben, de azért férfiként legalább 3 dolgot kapásból fel tudnék sorolni egy házasságban/párkapcsolatban, ami sokkal rosszabbul érintene... pl. itt van mindjárt az elhagyás egynek...
2012. okt. 15. 21:37
 34/85 anonim ***** válasza:
92%
33. Sztem meg sokkal kevesebb fájdalmat okoz azzal az ember ha egyenes és elhagyja a párját, mintha a képébe hazudik, átveri és ez kiderül. Sokkal több kért tud ezzel okozni. De hagyjuk is mert látom h nem nagyon értitek h milyen gondokat okozhat ez. Majd ha már ti is voltatok pár megcsalt ember lelki támasza akkor talán. Inkább le is lépek, mert úgy is hiába magyarázok itt
2012. okt. 15. 21:40
 35/85 anonim ***** válasza:
35%

"És akkor te ezt most így jónak látod h előbb félrement és csak utána hagyott el"

Én rúgtam ki, de nem emiatt. A mi szempontunkból akkor ez egy lényegtelen epizód volt.

"Vagy ez így megbocsájthatóbb megcsalás mert amúgy is szétmentetek volna??"

Persze más az, ha a házastárs azt hiszi, minden rendben, közben a másik csalja, de nálam egy kapcsolatban nem ez a főbűn. Nem mondom azt, hogy elfogadom, vagy tetszik, de azért ha belegondolsz, soha az emberiség történetében nem volt elvárás, hogy ilyen hosszú időt együtt töltsenek a párok hűségesen. Régen volt ágyas, kupleráj, stb. Vagy a férj vagy a feleség valamiben meghalt - vagy szülésben, vagy háborúban, vagy egy szimpla fertőzéstől - és a másik újraházasodott.. Most meg ha huszonévesen házasodik az ember, akkor jó eséllyel él egészségesen akár 70 éves koráig is... Szóval a mostani elvárásoknak nagyon nehéz megfelelni, és ha megbotlik az ember, akkor én nem nevezném azonnal féregnek és nem kövezném halálra.

2012. okt. 15. 21:44
 36/85 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom kedves hölgytársaim hogy gondolják, de számomra sokkal rosszabb lenne, ha a férjem a hátam mögött csalna, mintha elém áll, bocsánatot kér és megmondja hogy lelép. A férfiak azt nem tudják megérteni, hogy sokkal nagyobb bűn hazudozni, mint elhagyni. Ha szétmennek ketten, de van gyerek, meg egyébként is, nem feltétlenül kell rossz viszonyban lenni, lehet egymásnak segíteni, beszélni stb. De annyira megalázó hogy valaki úgy tesz mintha én lennék élete párja és közben másra vágyik. Ehhez képest az, hogy valaki elcuccol, semmi. persze rossz érzés, de még mindig sokkal kisebb fájdalom mint szembesülni azzal, hogy visszamenőleg mennyi idő hazugság volt.

Na kérdező,ez a véleményem.

2012. okt. 15. 21:45
 37/85 A kérdező kommentje:

én is tudom, hogy hangzik ez. és sosem gondoltam volna, hogy ilyet teszek majd egyszer és tudom, hogy ez szörnyű, meg gáz de már nyakig benne vagyok.

Egyrészt itt a közös gyerek, akit fel kell nevelni, vki kérdezte, egyébként 8 éves. A közös ház, nem beszélve a közös hitelekről.

Másrészt amikor a barátnőm utoljára megpróbált kilépni ebből a viszonyból én 5 kilót fogytam, nem tudtam enni, teljesen összetörtem és boldogtalan voltam.

Megértem azokat is akik ilyeneket írnak, hogy a feleségem nyugodtan verjen össze mindkettőnket, de az élet nem ilyen fekete fehér.

2012. okt. 15. 21:45
 38/85 anonim ***** válasza:
98%
megcsalt feleségként tudom hogy nagyon rossz ez a helyzet.Én észrevettem a páromon/volt páromon hogy beleszeretett az adott nőbe.így tovább álltam 2 kisgyerekkel.próbált később visszajönni,de én már nem akartam,pedig anno nagyon szerelmes voltam belé.azóta azzal a nővel él.és én is férjhez mentem gyermeket szültem.De hozzáteszem hogy ŐT is rendszeresen csalj,mert beszélgetéseink alatt elmeséli"nagyképűen!!"
2012. okt. 15. 21:50
 39/85 anonim ***** válasza:
77%

Nem fekete-fehér. Ezt a dumát is mindig olyanoktól hallom, akik szeretők, vagy akik épp csalják a párjukat. Szerencsére nekem még nem kellett soha kimondanom. :D

De ha mondjuk nem fekete-fehér, akkor nem jobb mondjuk világosszürkének lenni, mint sötétkéknek?

2012. okt. 15. 21:50
 40/85 anonim ***** válasza:
80%
36-os válaszoló!!!teljesen igazad van!!!!én nő vagyok,talán a 38-as válasz volt az enyém.ha így tennének a férfiak ha már megesett a dolog,talán nem lenne olyan megalázó.vagy fene sem tudja.de jobb tudni...!
2012. okt. 15. 21:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!