Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?
Végül is tényleg nem olyan nagy bűn tönkretenni valakit lelkileg, tönkretenni minden boldogságát, darabokra törni a világát.... stb. Mert h ezek a megcsalás következményei. Sőt egy gyengébb lekivilággal rendelkező embert még öngyilkosságba is hajszolhat. De végülis tényleg nem olyan nagy bűn.
Jah és nem engem nem csaltak meg de sok olyan embert ismerek akit igen. Volt olyan akit én kanalaztam fel a padlóról mert nem evett, nem ivott, nem csinált semmit.
Az amit meg mondtam..... max csak okos emberek maradnának, mert ha tudnák h bármilyen következménye lehet akkor nem mennének félre hanem mentenék a házasságuk v válnának
Kedves 22!
A gyomrom forog ettől a dumától. Ha egy kapcsolat nem működik azt rengeteg módon meglehet oldani vagy ki lehet lépni. A megcsalás a leggerinctelenebb megoldás, csak a gyáva emberek mutogatnak a megcsalt félre.
22. És szted akkor a párod számára a megcsalás volt az egyetlen megoldás?? Sztem nem. Sztem ha nem működik a kapcsolat akkor talán ki is lehet lépni. Számomra sem fekete-fehér. Tudom én h a megcsalt félnek is lehet hibája, de akkor sem tartom megoldásnak semmilyen körülmények között a megcsalást.
ÉS LEHET NYUGODTAN LEPONTOZNI MERT PONT LETOJOM
#17-#18-#19: azért nem mindenki a keresztény-konzervatívnak nevezett etika talaján áll... válaszaitokat olvasva azt kell mondanom, hogy szerencsére...
Kérdező, egy harmadikért egyébként soha nem hagynám el a párom. Elhagyni kizárólag akkor hagynám el, ha azt érezném, hogy végleges módon megromlott a kapcsolatunk, és ez független attól, hogy van-e vagy nincs harmadik a képben, akármelyikünk oldaláról. A párkapcsolat v. házasság tudniillik kettőnk közötti viszony, abban mindenféle harmadik kívülálló.
27. És akkor te ezt most így jónak látod h előbb félrement és csak utána hagyott el (ha egyáltalán ő hagyott el nem pedig te őt)? Vagy ez így megbocsájthatóbb megcsalás mert amúgy is szétmentetek volna??
Sztem semmivel nem jobb ez így. A tisztességes megoldás akkor is az lett volna ha elhagy és utána keres mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!