Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
96%
10. Itt senkinek nem azzal van baja h ha itthagyná a feleségét hanem azzal h megcsalja. Mert az egy rohadt gerinctelen dolog és tisztességesebb volna ha elválna.
2012. okt. 15. 20:30
 12/85 anonim ***** válasza:
98%
10: sajnos van úgy, hogy két ember menet közben rájön, hogy nem azonosak a céljaik, nem társai egymásnak. A megcsalás már csak egy tünet.. Ilyenkor tényleg jobb lezárni a régit ha az már menthetetlen.
2012. okt. 15. 20:32
 13/85 anonim ***** válasza:
98%

A házasságoddal mi a probléma? Megtettél mindent, hogy jól működjön? Mert ha nem, akkor bizony könnyen megeshet, hogy ugyanazok a gondok az új kapcsolatban is előjönnek!

Mivel nem ismerem a körülményeket, nem tudok tanácsod adni. Ismerek olyat, aki elvette a barátnőjét és jól döntött (bár nem húzta évekig, hanem a felesége elé állt már az elején).

Személyes véleményem: ne egy 3. fél miatt lépj ki. Ha rossz a házasságod (menthetetlen), akkor válj el. Egy rossz házasságban élni senkinek se jó, a gyereknek sem. Ha a házasságod nem rossz, csak az "újdonság varázsa" miatt lépnél, akkor jó eséllyel meg fogod bánni.

2012. okt. 15. 20:41
 14/85 anonim ***** válasza:
90%
Kivel közös a gyerek? Nem egyértelmű. A feleséggel vagy a szeretővel?
2012. okt. 15. 20:41
 15/85 A kérdező kommentje:
igen, visszaolvasva látom, hogy félreérthető volt, a feleségemtől van gyerekem.
2012. okt. 15. 20:45
 16/85 anonim ***** válasza:
97%

Én nő vagyok, van pár ismerősöm, akinek volt szeretője.

Csak egyikük hagyta el érte a feleségét, gyerekeit, de aztán a szeretőnek mégsem kellett, így szakított vele, a pasi számára teljesen váratlanul.

Így már megbánta, hogy otthagyta a családját, de ha nem dobta volna ki a szerető, akkor nem bánta volna meg.

2012. okt. 15. 20:46
 17/85 anonim ***** válasza:
39%

ha az en ferjem lennel eloszor is segitenek teged sterilizalni:)

A baratnomnek nem lehetett geyreke a ferje csinalt egyet a szeretojenek.A baratnom evekig jart fajdalmas kezelesekre mire vegre terhes lett a hapsi meg mashoz jart mert veszelyesztett volt .A csaj jol megverte a szeretot (rendorsegi ugy lett belole ugy) a ferjet pedig majdnem megolte, utan a cuccait az ablakon keresztul kidobbalta az utcara.Sajnos meg is buntette szegenyt a birosag kozmunkat kapott mivel akkor mar terhes volt es asok stressztol 8 hettel korabban megszult.A szules utan ledolgozta a kozmunkat es elvalt.

Szoval ha a feleseged megprobal megolni megertem ot es tamogatom ebben.Meseld el neki el akarsz valni es menj el ha elni akarsz tarsd a szad a masik norol es koltozz egyedul valahova egyenlore egyedul amiog minden kialakul.

2012. okt. 15. 20:56
 18/85 anonim ***** válasza:
52%
off: Emlékszel-e, hogy mit fogadtál meg mikor elvetted a feleséget? Próbáld ahhoz tartani magad...
2012. okt. 15. 21:00
 19/85 anonim ***** válasza:
28%
off: Én komolyan még támogatnék is egy olyan rendszert ahol ha kiderül h az egyik félnek szeretője van akkor a megcsalt fél a párjával és a szeretővel büntetlenül azt tehet amit akar. Biztos nem volna ennyi megcsalás
2012. okt. 15. 21:02
 20/85 anonim ***** válasza:
40%

ma 21:02

Neked mi a bajod? Valaki megcsalt és ilyen rosszul érintett? Komolyan egyesek úgy viselkednek itt mintha a megcsalás akkora hatalmas bűn lenne.. Nem azt mondom, nem szép dolog, de ennyire azért nem súlyos.

2012. okt. 15. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!