Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
42%
Nem olvastam végig a kommenteket. Én a szerető oldalról tudok nyilatkozni. Páromnak már megvoltak a problémái az exével, de még nem döntött arról, hogy elhagyja, csak tudta, hogy nincsenek rendben a dolgok. Dolgozott egyfolytában, és közös gyermek is van. Aztán megismerkedtünk, a szeretője lettem. Én sose kértem, hogy hagyja el a párját miattam. Végül aztán egy hónap után nem bírta tovább, és megtette. Nem volt neki könnyű, sokat sírt. Persze kívülről mindenki azt látta, hogy egy cafka miatt elhagyta a családját, a valódi okokat csak mi ketten tudtuk, meg talán az édesapja. Nem volt könnyű egyikőnknek sem, de kitartottunk egymás mellett, mostanra már elfogadta a környezete, hogy ez nem egy hirtelen fellángolás volt a részéről. Most várjuk a közös babát.
2012. okt. 16. 08:49
 52/85 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire imádod a szeretődet, mégis mi a francért nem válsz el, és élsz vele?? hol itt a logika?
2012. okt. 16. 09:03
 53/85 anonim ***** válasza:
100%

Vagy bejön, vagy nem.

A baj akkor fog kezdődni, ha elválsz, otthagyod a gyereket, aztán a lopott órás szeretőből lesz egy rendes kapcsolat és szépen elkezd majd ő is többet akarni, hogy lakás, meg kertesház, meg kutya-macska, meg majd ő is gyereket akar, hitel, számlák stb stb. Aztán ugyanoda fogsz jutni mint a feleségeddel, ugyanúgy nem lesz már érdekes, ugyanúgy ott lesz a nyakadon a sok napi gond, aztán majd azon kapod magad, hogy nosztalgiázva gondolsz a közös gyereketekre, a fiatalságotokra stb.

2012. okt. 16. 09:13
 54/85 anonim ***** válasza:
9%

Ne hagyd el a feleseged, csak vigyazz jobban, hogy ne deruljon ki.

A csajnak egy ideig meg jo lesz ez igy, aztan meg ugyis talasz mast.

Igy izgalmas az elet! :)))

En is és még jónéhány kollegám is ezt az elvet vallja, barmennyire is nem tetszik, de ez van.

Bocsi lányok ;)

2012. okt. 16. 09:25
 55/85 Bence_ ***** válasza:
64%

Hirtelen mennyi férfi lett az oldalon :P

Hosszú párkapcsolat alatt azért mindenki fejében megfordul ez az.

Te miért kezdtél el szétnézni?

Feleségeddel szemben van lelkiismeret furdalásod?

Amikor arra gondolsz, hogy ez kiderül és látod a feleséged reakcióját, mit érzel?

2012. okt. 16. 10:39
 56/85 anonim ***** válasza:
32%
Bocs, annyit tudok mondani a kérdezőnek, hogy dögöljön meg!
2012. okt. 16. 11:45
 57/85 anonim ***** válasza:
58%
Ne is oldd meg a problémát. Igazán megérdemled, hogy szenvedj! Remélem otthagy a feleséged, és kirak a szeretőd is, aztán majd megtanulod értékelni a dolgokat.
2012. okt. 16. 11:50
 58/85 anonim ***** válasza:
65%
Hát nem tudom, a Kérdező az összes emberi gyengeségével és hibájával, tépelődésével nekem még mindig ezerszer szimpatikusabb, mint itt nehány büszkeségében sértett válasz helyett átkozódó. A Kérdező belső és családi gubancai majd meg fognak oldódni így vagy úgy, de akik lelkét megfertőzte a gyűlölet pestise, azok számára nincs semmi remény.
2012. okt. 16. 12:30
 59/85 anonim ***** válasza:
79%

Nézd meg a Szerelempróba című filmet. Ott láthatod, mi az elköteleződés, mit jelent a jóban - rosszban... Egy gyermek vállalása komoly dolog, és te most az önző érzelmeid alapján a gyermekedet háttérbe sorolva csak magaddal foglalkozol. Nem lennék a gyermeked és nem lennék a feleséged sem.

A szeretőd pedig szégyelheti magát, hogy nős - gyerekes apukával kezd ki.

ÉBRESZTŐ!!! Már nős vagy, van gyermeked és ha ugyan nem is olyan izgalmas ez az élet, mint a szeretővel, ezt is csodássá lehet tenni. Elköteleződés... micsoda szép szó... ezt tetted, mikor megnősültél és mikor gyermeket vállaltál.

Az én tanácsom, hagyd el a szeretőt és bocsáss meg magadnak, hozd rendbe az életed. Rossz úton jársz!!!

2012. okt. 16. 12:50
 60/85 anonim ***** válasza:
38%
nem értem a válaszolók többségét,könyörgöm vannak olyan emberek akik tényleg csak játszadoznak és élvezik az adott helyzet,de vannak olyanok is akik nem.Tudod rá élő példát hogy egy férfinek miért lett szeretője azért mert a neje nem törödött vele,olyanok mint akik lakótársak,nem pedig férj és feleség.A férfi viszont megkapja azt a törödést amire vágyik,még akkor is ha nincs mindig közöttük szex,és azt mondom én is ne csak a gyerek miatt meg a hitelek miatt maradjon fent egy látszat házasság.Lehetnek külön boldogok,csak sztem vannak olyan házasok ahol nem mernek kilépni,és ha éppen vmelyik félre lép akkor meglesz az ok,az indok,ő lesz az áldozat.Mindennek két oldala van.Kedves kérdező döntsd el hogy tényleg mit érzel a bnőd iránt és mit a nejed iránt,ha helyre hozható még a házasságod akkor szakíts a bnőddel,menjetek el kettesben a nejeddel,lobbantsd fel újra a tűzet,de ha nem műkődik akkor lépj ki,és ne a másik nő miatt hanem magad miatt és a gyerek miatt mert ő sem lesz így boldog.
2012. okt. 16. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!