Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férfiak, ha volt szeretőtök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Én 35 éves vagyok és kis szünetekkel lassan két éve van egy barátnőm a feleségem mellett, akivel van egy közös gyermekünk. Sosem csaltam meg azelőtt, de ebbe a lányba beleszerettem. A feleségem ugy tudja már nincs közünk egymáshoz. A lány már sokszor próbálta megszakítani ezt a kapcsolatot, és néha én is, de sosem bírtuk túl sokáig. Nem tudom mit tegyek, tudom ,hogy ez elítélendő, de tényleg nagyon hiányzik ha nem látom. Tapasztalatok bármelyik oldalról?

2012. okt. 15. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim válasza:
83%
Értem a párom most már férjem elhagyta az előző feleségét. Mai napig azt mondja élete legjobb döntése volt. Nagyon boldogok vagyunk a mai napig. A volt felesége is talált párt magának. Szerintem nem fair hogy húzod mindenki agyát. Döntsd el felnőtt módjára melyiket akarod és állj ki a döntés mellett. Én azt mondom, ha a barátnőd szereted őt válaszd ne a feleséged mert ha nem is most később úgyis elválsz.
2012. dec. 6. 13:57
 72/85 anonim ***** válasza:
100%

mindkettőt bizonytalan állapotban tartod és mivel ez a köztes állapot nem tarthat örökké, valamerre billenni fog a mérleg,így minimum az egyiknek rabolod az idejét, a fiatalságát és rontod az esélyeit hogy valakivel -aki KÉPES csak rá koncentrálni- boldog lehessen.

Ráadásul gyakorikérdésen másoktól várod a problémád megoldását attól függően hogy hány mellette és ellene válasz jön?

Válassz egyet vagy egy harmadikat, állj ki a döntésed mellett és mindezektől függetlenül a gyermeknek légy apja, olyan apja akiről példát vehet, akiről mintázza majd a párkapcsolataihoz való hozzáállását. Itt kezdődik a gerinc. Nem ott amit csinálsz.

2013. jan. 11. 13:47
 73/85 anonim ***** válasza:
0%

Nos, szerintem egy értelmes, átgondolt tanácsot-véleményt le lehet írni 3-4, de legfeljebb 6-8 mondatban.

Aki A4-es terjedelemben válaszolgat itt az ennyire ráér, vagy egyébként nem irodai munkát végez, vagy (?)

2013. jan. 27. 22:48
 74/85 anonim ***** válasza:
51%
Én a 20-as válaszolónak üzenem: A megcsalás hatalmas bűn! És még súlyos is! Csak annak nem az, akinek születésekor nem fejlődött ki a gerince.Ha szeretsz valakit, akkor bízol benne, vele akarsz lenni éjjel nappal, azt akarod elhinni, te vagy a mindene. És akkor jön egy valami tetű akinek nem számít mit tehet tönkre , aki mások családját szétdúlja, és azt hiszi, hogy az semmiség, hisz mindenki ezt csinálja. Nem. Nem csak az a féreg, aki megcsalja a feleségét,hanem az a nő, aki belemegy olyan viszonyba, ahol van feleség, gyerek. Na az még csak a féreg.Mert az úgy van vele, hogy, ha megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is! Tudod, az ember nem ezt fogadja meg , mikor házasságra lép, hanem hűséget.Aki csal, az már akkor tudja,az isten színe előtt, hogy nem fogja betartani és csak azért, mert nem tud igazán szeretni.Azt kívánom minden olyan embernek, aki megcsalja a párját és kiderül, hogy legyen része ugyanabban amit ő okoz a másiknak. És ha fáj, akkor rájön mit tett. Megérdemelné minden szemét fickó, hogy rettenetes FIZIKAI fájdalomban szenvedjen a bűneiért. Én nő vagyok. 2o évig csalt a férjem,mikor rájöttem. Belehaltam, de szerencsére ő jól van, büszke magára, milyen f...a gyerek volt, de térden állva könyörgött, hogy ne hagyjam el,mert mindent megbánt és abba belepusztulna..Azt kívánom, dögöljön meg, azokkal a nőkkel együtt, akikkel miután lefeküdt, hozzám bújt az ágyba és azt mondta szeret. Megfertőzött, rákos lettem, mert bele sem gondolt, milyen következményei lehetnek annak, amit tesz. És azok a nők, az egyik több mint 10 évig volt a szeretője! Mit várt! Nem hagyott el engem, nem kellett neki az sem, 48 éves, öreg vén k...a lett, egyedül maradt! Megérte?Szóval, súlyos bűn a megcsalás! Ne legyen kapcsolatod, ha képtelen vagy egy embert szeretni. Igen megcsaltak, azért vagyok ilyen! Elnézést!
2013. febr. 21. 20:53
 75/85 anonim ***** válasza:
100%

Nehés döntés, de ha egy szeretői kacpsolat 2 évig kitart, az szerintem nem véletlen. Ezen nyom nélkül úgysem teszed már túl magad. Itt már nem azon kell agyalni h elveszted a feleséged. Már elvesztrttrf, valahol....

Most már tökindegy, bű-e a megcsalás. De a csajon nem tudod túltenni magad, örökké meg mégsem lehet így élni...

Szóval itt lenne az ideje meghozni hivatalosan a döntét, amit tulajdnonképpen már meghoztál, ha egy másik embert immáron 2 éve magaghoz láncolsz, a másiknak meg hazudsz..

Ez nem kritika, én is léptem már félre (sajnos) bár nem

házassában, ás engem is csaltak már meg.

A véleényem tölmindegy.

Dea tények szerintem azt mondják, válj el.

2013. febr. 21. 21:54
 76/85 anonim ***** válasza:

"48 éves, öreg vén k...a lett, egyedül maradt"

És Te, Kedves Válaszoló, hány éves vagy??

2013. febr. 22. 17:40
 77/85 anonim ***** válasza:
36
2013. febr. 22. 22:00
 78/85 anonim ***** válasza:
100%
De itt most nem is ez volt a lényeg! Hanem a jelzőn! Amúgy ezzel azt akartam ecsetelni, hogy várta az én szemét férjemtől, hogy az majd elhagy minket, csinál neki gyereket, eltartja őket, és csak várt, és csak várt....Aztán egyszer csak az én kedves férjem megunta és dobta mint egy használt zsebkendőt. Se férj, se gyerek, se lakás! Hát hogy lehet egy nő ekkora marha! Mégis mit várt? Hisz tizenvalahány éven át nem tette! Feláldozta az életét egy hazug disznónak, aki soha nem is akarta elhagyni a családját. Hű de megérte! Még csak nem is aludt ott nála egyetlen éjszakát sem, ez nem volt kicsit gyanús? Mindegy, mert nem sajnálom egyiket sem.A férjem meg! Gyáva féreg mert nem csak nekem hazudott, hanem még annak a patkánynak is!Szóval szerintem nem hiszem, hogy a megcsalás olyan marha jó dolog.Annak meg akit megcsalnak biztos nem!
2013. febr. 22. 22:12
 79/85 anonim ***** válasza:
52%
És Te 20 évig nem vetted észre, hogy csal a férjed? Ráadásul idősebb nővel is.. Itt azért komoly gondok lehettek a Te részedről is, ne haragudj, de nem lehet hogy ugyanazt a szemellenzőt hordtad, mint a szerető...?
2013. febr. 23. 02:54
 80/85 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szomorú...Hogy érted, hogy rákos lettél miatta?
2013. febr. 23. 09:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!