Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha volt szeretőtök, elhagytátok érte a családot? Ha igen, nem bántátok meg? Ha nem, nem bántátok meg?
mindkettőt bizonytalan állapotban tartod és mivel ez a köztes állapot nem tarthat örökké, valamerre billenni fog a mérleg,így minimum az egyiknek rabolod az idejét, a fiatalságát és rontod az esélyeit hogy valakivel -aki KÉPES csak rá koncentrálni- boldog lehessen.
Ráadásul gyakorikérdésen másoktól várod a problémád megoldását attól függően hogy hány mellette és ellene válasz jön?
Válassz egyet vagy egy harmadikat, állj ki a döntésed mellett és mindezektől függetlenül a gyermeknek légy apja, olyan apja akiről példát vehet, akiről mintázza majd a párkapcsolataihoz való hozzáállását. Itt kezdődik a gerinc. Nem ott amit csinálsz.
Nos, szerintem egy értelmes, átgondolt tanácsot-véleményt le lehet írni 3-4, de legfeljebb 6-8 mondatban.
Aki A4-es terjedelemben válaszolgat itt az ennyire ráér, vagy egyébként nem irodai munkát végez, vagy (?)
Nehés döntés, de ha egy szeretői kacpsolat 2 évig kitart, az szerintem nem véletlen. Ezen nyom nélkül úgysem teszed már túl magad. Itt már nem azon kell agyalni h elveszted a feleséged. Már elvesztrttrf, valahol....
Most már tökindegy, bű-e a megcsalás. De a csajon nem tudod túltenni magad, örökké meg mégsem lehet így élni...
Szóval itt lenne az ideje meghozni hivatalosan a döntét, amit tulajdnonképpen már meghoztál, ha egy másik embert immáron 2 éve magaghoz láncolsz, a másiknak meg hazudsz..
Ez nem kritika, én is léptem már félre (sajnos) bár nem
házassában, ás engem is csaltak már meg.
A véleényem tölmindegy.
Dea tények szerintem azt mondják, válj el.
"48 éves, öreg vén k...a lett, egyedül maradt"
És Te, Kedves Válaszoló, hány éves vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!