Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint tíz éve váltam, egy gyermek után fizetésem 20%-a a tartásdíj, ami jelenleg 70000 Ft. Ha most másodállást vállalok, akkor annak is mindenképp köteles vagyok a 20%-át kifizetni?
K*rva jófej apuka vagy amúgy. Odadobsz havi 70 ezret, és havi két hétvégén foglalkozol a gyerekeddel.
A pénz meg idő javát meg adja az asszony, mi?
"közös gyűjtés tanári ajándékra"
Minek a tanárnak ajándék? Dolgozik, kapja a pénzt érte. Ez pl. Nagyon plusz felesleges kiadás. Vagy nálatok annyira iszonyú isteniek a tanárok?
Azért vagytok feministák brutálisan, mert nem is tudtok semmit a hátteréről a kerdezonek, de már szidjátok.
Ha rossz pasit valasztottatok, nem a férfiakat kell szidni és gyűlölni.
"nem is tudtok semmit a hátteréről a kerdezonek, de már szidjátok."
Nem is kell tudni semmit a hátteréről, mert háttértől független az, hogy van egy gyereke, akiről gondoskodnia kellene. És akkor mit csinál? Havi 2-3 alkalommal foglalkozik vele és még a pénzt is sajnálja rá, úgy van vele, oldja meg az anyja, etesse, tanuljon,játsszon, foglalkozzon vele ő mindennap, hozza-vigye, ha kell, fegyelmezze, ápolja, ha beteg, menjen ő táppénzre vele. Csináljon mindent anyuka természetben, meg még fizessen is bele annyit, sőt többet, nehogy apukának is bele kelljen már tennie a részét, mert ő inkább másik gyereket vállal, miközben még az elsőt sem tudja normálisan ellátni sem anyagilag, sem fizikailag.
És még ő kéri ki magának.
70k gyerektartas teljesen ok
Kevesebbet szoktak ítélni
Nagy nehezen tornaztam fel 40-re pedig a 16 éves fiunk már nem 2 Ft költség
Pár éve még 25k kaptam
"abba is érdemes belegondolni, hogy én a másodállásommal a jelenlegi családomtól rabolom el az együtt töltött időt"
Jaj, szegény második gyereked, így aztán tényleg sokkal kevesebbet lát, mint az első gyereked, akinek kvázi apja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!