Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sok pénzt kérek a gyerekek után havonta?
Én még a gyerekekkel vagyok itthon jó ideig gyodon, gyesen. A volt párommal úgy állapodtunk meg, hogy mivel úgyis egy lakcímen vagyunk, ő havi 160 000Ft-ot fizet a 3 gyerek után. A családi adókedvezményt is csak ő tudja igényelni, ezen nem változtattunk.
A barátnője babát vár és a hétvégén szóltak, hogy ez így túl sok, gondoljam át, hogy mennyivel kevesebb lenne elég. Én nem érzem túl soknak. :(
Szerintetek mennyi lenne a reális?
82-es. Vajon mi visz rá egy "nőt" arra, hogy olyantól vállaljon gyereket (akár elsőt akár sokadikat) akinek 3 (három!!) beteg gyereke van mástól!!!??
Tudsz nekem erre értelmes magyarázatot adni, vagy csak a humanista liberális baromságokat fröcsögöd? Az élet nem éjjel nappal Budapest. Tudod pénz kell mindenhez. Három problémás gyerekhez meg még több! Borítékolható az anyagi csőd. És tényleg erre kéne még egy plusz gyereket összehozni???
85 Te sem arra válaszoltál? Akkor az anya miért vállalt 3 . At két beteg után?? A pénz akkorsem volt több gondolom...
jobb neki 11 éve otthon ülni és eltartatni magát. Munkaképes korú nőként tizenéveket otthon ülni ez lenne a normális??????
Máshol szétszedik ha egy nő nem dolgozik , itt meg valaki 11 éve kitartott és az van ajnározva.
Korcs világ.
88 nem kitartott, igaz lehet ekezni hogy egy serult utan minek még 2.
De gyodot pl nem az kap akinek a gyereke csak diszlekszias, hanem sulyos esetek. Nagyon nincs konnyu elete elhiheted.
89 Ha egy beteg gyerekkel sem könnyű miért kellett még kettő???
Olyankor nem gondolt ra csak arra megtovabb lehet otthon eltartva ..
90-es azt még mindig nem tudjuk, hogy mindhárom gyerek súlyos SNI-s vagy csak a harmadik. Mert mint mondtam az én lányom is SNI-s, de ő csak diszes, tehát semmi baja nincs igazából, csak a tanulás megy nehezebben.
Ha az első kettőnél is max disz vagy hiperaktivitás van és a 3. lett súlyosabb beteg, vagy fogyatékos akkor ok. De ez eddig nem derült ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!